Gość: gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Kobietki jaki tabletki uzywacie do swoich zmywarek.Prosze poradzcie niedrogie a skuteczne!Co myslicie o tabletkach AZOR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: TABLETKI DO ZMYWARKI !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21 lat temu Według mnie najgorsze są Ludwika, naczynia były niedomyte, a szklanki były jakby pomazane. Najlepsze są Somat. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: TABLETKI DO ZMYWARKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu mam zmywarkę ok. 10 lat. Uzywałam Calgonitu, Somatu. Od czasu gdy się pojawił Ludwik w tabletkach kupuję tylko te - wg. mnie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssst Re: TABLETKI DO ZMYWARKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Używam niemieckie tabletki.Są niedrogie , a skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
kasia385 Re: TABLETKI DO ZMYWARKI !!! 21 lat temu Ja mam z Calgonitu i są bardzo dobre, choć nie wiem czy najtańsze. Chętnie spróbowałabym innych - moze tańszych, ale dobrych. Zmywarkę mam od niedawna i kupiłam całe pudło tych tabletek. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś