Dodaj do ulubionych

Na skórze malowane

21 lat temu
uwazam ze piersing jest bardzo fajny np.w nosie czy w pepku.sama mam w nosie
a w pepku planuje zrobic latem.nos przekluwalam sobie sama ale pepek
przekluje u kosmetyczki. nie podobaja mi sie natomiast piersing w
policzku.widzialam juz takie.mieszkam w Niemczech a tu duzo osob ma wlasnie
przebity policzek.wyglada to niezbyt estetycznie.sama nie zdecydowalabym sie
na taka ozdobe.sadze ze body piersing jest uroczy wtedy, gdy nie jest go duzo
w jednym miejscu np.na twarzy.wyobrazcie sobie jak ludzie, ktorzy maja na
twarzy mnostwo kolczykow, wygladac beda kiedy sie zestarzeja...nie bedzie to
mily widok bo na ich twarzach beda widnialy talko same blizny- wspomnienia po
SZALENSTWACH MLODOSCI...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anula Re: Na skórze malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      do wyżej podpisanej:)
      jesli chcesz przekłuc pepek to polecam zrobic to własnie teraz!!! ranka moze
      goić sie od paru tyg do paru miesiecy wiec....poza tym nie wskazane sa podobno
      kapiele słonezme i wodne:( a do wakacji zdazy sie ładnie zagoic i beziesz
      przentowała sie uroczo!!powodzonka!!!!
      • Gość: litzenberger Re: Na skórze malowane IP: *.dynamic.qsc.de 21 lat temu
        do anula- dzieki. postaram sie skorzystac z twojej rady. dziekuje serdecznie.
        pozdrawiam.
    • skarpeciara Re: Na skórze malowane 21 lat temu
      Cze mam na imnie Gosia.Chcialabym przekuc brew ale sie boje ze moze mi sie cos
      stac.Chodza legendy ze po zabiegu mozna nie widziec.Czy to jest prawda?Jest
      jakas roznic co do wysokosci kolczyka na brwi?Czy bardzo boli przekuwanie?Mam
      zamiar przekuc w kwietniu bo wtedy koncze szkole.Czy do wakacji zdazy sie
      zagoic?pozdrawiam.czekam na odp
      • Gość: MAUSI Re: Na skórze malowane IP: *.dynamic.qsc.de 21 lat temu
        hej.mozesz swobodnie przekuc sobie brew. ale najlepiej jesli udasz sie z tym do
        kogos wyspecjalizowanego w tym. najlepsza chyba bedzie kosmetyczka. powodzenia
        i pozdrowionka
        • Gość: margotha Re: Na skórze malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Tylko nie do kosmetyczki!!! Mam studio tatuażu i piercingu i często przychodzą
          do mnie "kwiatki" z zaropiałymi paprzącymi się od pół roku pępkami przakłutymi
          właśnie u kosmetyczek. Naszym klientom pępki goją się 3 tygodnie i przy
          zachowaniu higieny nic nie ma prawa się z ranką dziać. Aha! Przekłuwajcie tylko
          tytanem z atestem (warto sprawdzić czy kolczyki, na których studio pracuje taki
          atest mają - polecam firmę Wildcat), implantanioum i bioplastem. Nigdy stala
          chirurgiczną, srebrem i złotem - często występują uczulenia. Powodzenia i
          róbcie kolczyki z głową.
    • Gość: dusiaaaaa Kolczyki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21 lat temu
      Uważam że nie ma nic złego w "body piercing-u"...osobiście mam kolczyk w pępku,
      już ponad rok zrobiłam go sobie z okazji urodzin...i nie żałuje...co do tatuażu
      to również odbieram go pozytywnie jeśli ktoś zna umiar....ja chce sobie
      wytatuować w salonie Johnego Walkera na łydce...papatki
      • Gość: OLCIA Re: Kolczyki IP: 213.192.64.* 21 lat temu
        JESTEM ZA !JA RÓWNIEŻ NIE WIDZE NIC ZŁEGO W KOLCZYKOWANIU I TATUŁOWANIU CIAŁA
        POD WARUNKIEM,ŻE TA OSOBA ROBI TO Z ROZUMEM!!POZDROWIONKA
    • Gość: DoDa_WaWa Re: KoLcZyK w NoSkU IP: *.acn.waw.pl 21 lat temu
      bardzo podoba mi sie kolczykowanie roznych czesci ciala ale Z UMIAREM!!
      sama chcialabym miec bardzo kolczyk w nosku...
      mam juz po dwie dziurki w uszkach ale to mi nie wystarcza!!
      jesli ktos z was wie jak przebiega taki zabieg, gdzie sie go najlepiej wykonuje
      i ile kosztuje piszcie...
      pozdro dl;a wszystkich zakolczykowanych osobek!!
      • Gość: Kasia kolczykowanie jest CuDoWnE... IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
        siemka...mam juz kolczyk w pępku, w jezyczku od miesiąca i oczywiście w uszach
        oraz w chrząsce;];];] tak mnie to wciąneło że chce sobie zrobić jeszcze w
        brwi...nie boje sie wogóle zabiegów bo są bezbolesne...tylko po przebiciu
        języczka naj gorszy jest pierwszy tydzień nie można normalnie jeśc ani mówić
        ale potem efekty są cudowne...
        pooozdrawaim Wszystkich ciepluteńko:):):)
        • Gość: Karolina Re: kolczykowanie jest CuDoWnE... IP: *.lodz.mm.pl 21 lat temu
          a wasnie jak to jest mieć kolczyka w chrząsce? tzn. konkretnie mi chodzi o
          ból :/ ?
    • Gość: teresa Re: Na skórze malowane IP: *.telia.com 21 lat temu
      Okropnosc!nigdy nie podobaly mi sie te "tatuaze"
      • Gość: Karolina kolczyki IP: *.lodz.mm.pl 21 lat temu
        a ja mam kolczyk w pępku i w jezyku i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona :)
        a moj chłopak jeszcze bardziej bo ponoć go podnieca jak się ze mną całuje ;p
        Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: :) Re: Na skórze malowane IP: *.a.pppool.de 21 lat temu
      hallo,
      a ja mam takie male pytanko... czy jest jakas roznica ktora storne nosa sobie
      przekuje? czy to cos oznacza? jak to sie ma do dziewczyna i zarowno chlopakow?

pozdrowionka
    • Gość: Vesta Re: Na skórze malowane IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 21 lat temu
      A ja mam kolczyk w pępku i jestem bardzo zadowolona. Jak ktoś ma ładny brzuszek
      to taka ozdoba tylko to podkreśla. Nie podobają mi się dziewczyny, którym
      tłuszcz wylewa się ze spodni a na siłę próbują się 'przyozdobić'. Śmiechu
      warte, najpierw niech zadbają o te grube brzuchy! Fuj!
    • Gość: paniusa Re: Na skórze malowane IP: *.hsd1.il.comcast.net 21 lat temu
      no coz , przekluwajcie sobie, malujcie tatuaze...lekarze zacieraja rece, ze
      zgarna kase usuwajac skutki.... jak powroci rozum
      • Gość: Sylwia Re: Na skórze malowane IP: *.acn.waw.pl 21 lat temu
        Hej,
        Moim skromnym zdaniem takie rzeczy należy robić w sprawdzonych miejscach jednym
        z nich jest Studio na Dereniowej w-wie polecam fachowcy i fajni ludzie. Sama 7
        lat temu przekułam tam pempek a 3 lata temu zrobiłam nie tuzinkowy tatuaż
        (podkreślam nie z katalogu ale zaprojektowany przez Juniora). Wydaje mi się że
        najważyniejsze jest miejsce które wybierzecie tatualż ma je zdobić a nie
        szpecić. A jeżeli chodzi o przekuwanie brwi to ja osobiście bym się bała. Nad
        brwiami przechowi nerw który odpowiada za unerwienie twarzynawet wyrwanie
        włoska może (ale nie musi )spowodować paraliż mówie to nie po to aby was
        straszyć tylko żeby uświadomić.
    • agnieszka_ka inna niz wszyscy 21 lat temu
      Miwua ze tatuaz jest po to zeby pokazac swiatu ze jestes inna niz wszyscy.
      Tylko ze teraz "wszyscy" maja tatuaz, wiec ta innosc gdzies sie gubi.
      Ja tez mam tatuaz, ale na pewno nie robilam go po to zeby pokazac swiatu ze
      jestem inna. Mam to gdzies. Moj tatuaz byl po to zeby pokazac kolezance ze "ja
      tez moge i wcale mnie nie bedzie bolalo" i dla mnie samej bo ladnie mi ozdabia
      moje ulubione miejsce na ciele. mam go od 6 lat i jeszcze mi sie nie znudzil.
      Zreszta jest ukryty, jak nie chce pokazywac, to nikt go sam nie wypatrzy.
      • agnieszka_ka * 21 lat temu
        poprawka, nie "miwua" tylko MOWIA :))
      • Gość: Em do Agnieszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        a które to jest to twoje "ulubione miejsce na ciele" którego normalnie nie
        widać? ;)
    • mamuska85 Re: Na skórze malowane 21 lat temu
      A ja uważam,że kolczyk w nosie to przesada. Rozumiem w pepku- wygląda nieżle ale na smuklym brzuszku a nie jak sadło wylewa się ze spodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka