Dodaj do ulubionych

GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
Kto mi moze powiedzieć gdzie mogę dostać przypominajkę do pigułek? czytałam
na stronie www.kobiety.org , że do Mercilonu jest dodawana. Ja go biore już
pół roku i jeszcze nigdy nie trafiłam na tę przypominajkę. Moj gin jak go
zapytałam to tylko powiedział, że faktycznie jest coś takiego , ale nie wie
gdzie dostać. zapytałam w mojej osiedlowej aptece, ale uprzejma Pani
Magister :/ zrobiła wielkie oczy :)Może ktos wie czy w Centrum wawy w jakiejś
aptece ją dostane?
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
      Przypominajki są dodawane do potrójnego opakowania Mercilonu, może kupowałaś
      pojedyncze zawsze i dlatego na nie nie trafiłaś? Ja sama nie mam jeszcze takiej
      przypominajki, ale widziałam ją u mojej psiapsiuły, która też bierze Mercilon.
      zapytaj więc w swojej aptece o potrojne oapkowanie :)tam powinna być :)
      Weszłam na tę stronę ,do której podałaś link i trochę poczytałam o pigułkach,
      właściwie to interesowała mnie pigułka cerazette-bo jestem mama od niedawna :)a
      tam znalazlam o niej sporo :)
    • Gość: Ona Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      ustaw sobie przypominacz w komórce
    • Gość: mikro Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: 83.151.29.* 21 lat temu
      A co to jest ta przypominajka do pigułek? Przecież możesz ustawić sobie w
      komórce alarm, no chyba że nie posiadasz komórki :) Spróbuj z apteką na Dworcu
      Centarlnym, oni są bardzo dobrze zaopatrzeni. Jak ona działa i tylko do
      Mercilonu jest dodawna czy do innych pigułek też?
      • Gość: mika Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.crowley.pl 21 lat temu
        Ta przypominajka jest dodawana do 3 opakowań Mercilonu, może dlatego jej nie
        dostałaś jak wykupowałaś wcześniej np pojedyncze opakowania. Ja mam ją od
        stycznia i jest na prawdę skuteczna, poza tym bardzo wygodna. A tak odnośnie
        alarmu w telefonie to ja się do niego nie mogłam przyzwyczaić, bo nie zawsze
        akurat o tej porze co biorę pigułki miałam go przy sobie :/
        • Gość: aga Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.aster.pl 21 lat temu
          To prawda co piszesz o alarmie w telefonie jako przypominaczu do pigułek, to na
          dłuzszą mete nie jest skuteczne, może na samym początku brania pigułek to
          jeszcze działa ale potem coraz częściej alarm wyłaczysz a pigułki nie zażyjesz.
          Ja nie mam takiej przypominajki, ale uważam , że to fajny drobiazg, a na pewno
          pomocny.
          pozdrawiam
          • Gość: mariolka Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
            A ja bym chciała mieć przypominajkę, ale nie moge jej dostac u siebie w
            Garwolinie :( Dopiero jak tata bedzie jechał do warszawy to będe musiała go
            poprosić o trzypak mercilonu, a nie moge czekac az sprowadzą mi do apteki kolo
            domu, bo w koncu mi sie recepta przeterminuje i tyle z tego bedzie. Gdyby ktos
            mogl mi powiedziec gdzie dostac w Centrum wawy te przypominajkę to bylabym
            wdzieczna, bo znajac mojego tate, jak nie dostanie konkretnego miejsca, to
            wcale nie pojedzie :/
            • Gość: zuzka Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
              Ja wiem , że na Dworcu Cntralnym w Warszawie jest dobrze zaopatrzona apteka, za
              każdym razem jak potrzebuje czegoś nagle to jezdże tam i nigdy mi sie nie
              zdazyło jeszcze zeby bnie było czegoś :) Wiec jezeli tata bedzie kupował
              przypominajke z mercilonem to wskaz mu apteke na centralnym-centrum wiec szybko
              znajdzei :)
          • Gość: Ona Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
            Brałam piguły przez 5 lat i w 100% wystarczał mi przypominacz, nigdy nie
            zapomnialam wziac o okreslonej porze. W zw. z tym, nie wiem jak moze
            przypomniec taka przypominajka, moze dlatego ze nie wiem jaka jest róznica
            miedzy przypominajką a przypominaczem z telefonu kom, nie wiem w czym jest
            lepsza.
            • Gość: majeczka Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
              Według mnie przypominajka jest lepsza z tego względu , że mozesz ją schowac do
              pudelka z pigułkami i wtedy masz pewnosc ze jak zadzwoni to od razu bierzesz
              pigułke :) poza tym przypominajka dzwoni tak dlugo az jej nie wylaczysz,
              telefon niekoniecznie musisz miec zawsze przy sobie, czasami wyłączysz a
              pigułki i tak nie wezmiesz - przynajmniej ja tak mialam nie raz :/
              wylaczylamtela i myslalam ze zaraz wezme pigulke, a potem zapominalam :/ i
              bralam po z duzym opoznieniem :/a teraz mam z tym spokuj:)
    • Gość: monika Re: GDZIE DOSTANE PRZYPOMINAJKE DO PIGUŁEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      koleżaknka wspominala kiedys o sms-owej przypominajce. na jakiejs stronie www
      mozna sie z tym spotkac. tylko nie wiem na jakiej... pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka