Dodaj do ulubionych

magic bullet - czy warto

21 lat temu
Czy ktoś już jest posiadaczem tego urządzenia lub ma doświadczenia w jego
uzywaniu? Reklama i prezentacja w tv shopie wygląda interesująco, nie jestem
zwolenniczką kupowania z telewizora, nie nabiorę sie na cudowne urządzenia
fitness, plastry odchudzające i podobne cuda, ale to urzadzenie spełnia
akurat wszystkie moje oczekiwania. Normalnie musiałabym kupić ze trzy różne
maszyny za pewnie większe pieniądze bo jestem zwolenniczka sprawdzonych marek.
Z góry dziękuję za Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: fos Re: magic bullet - czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Ten wynalazek koszutuje prawie 500 zl. Za tyle mozesz sobie kupic porzadnego
      robota kuchennego, a nie taka zabawke dla dzieci. Z reguly wszystkie
      telezakupowe produkty pojawiaja sie po jakim czasie w zwyklych sklepach i
      kosztuja 10 razy mniej.
      • Gość: anka Re: magic bullet - czy warto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
        Przyłączam sie do pytania jak w tytule. Słuchaj fos: robot kuchenny to ogromny
        klamot, który pięknie potrafi zagracić kuchnię. Jeśli magic bullet ma
        odpowiednią jakość tzn. nie zepsuje sie już na początku użytkowania i naprawdę
        kroi tak jak zachwalają w reklamie, to ja chętnie kupię go sobie nawet za 600
        stów a tobie oddam mojego firmowego robota;-)
        • Gość: fos Re: magic bullet - czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Zdaje sobie sprawe, ze roboty kuchenne zwykle sa nieporeczne i po jakims czasie
          laduja na dnie szafy. Osobiscie mam nadzieje, ze ktos kupuje telezakupowe
          produkty, bo bardzo lubie ogladac Mango24, niezmiernie bawia mnie ich reklamy.
          Fajnie gdy ktos chce sponsorowac moja rozrywke kupujac ich produkty. Sam nigdy
          niczego nie kupie. W tym przypadku urzadzenie moze i byloby przydatne, ale nie
          jest warte swojej ceny. Ja wolabym sobie kupic blender jakiejs solidnej firmy -
          reczny, albo wolnostojacy. Na pewno za duuuzo nizsza cene.
        • Gość: anka Re: magic bullet - czy warto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
          Oj coś mi sie wydaje, że jednak nie warto! Intuicja mi podpowiada, że jakość
          tego cuda chyba jednak jest mierna. Szkoda, że nie ma nikogo, kto to ma.
        • kraxa up 21 lat temu

• Gość: Rynka Re: magic bullet - czy warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Szkoda, że nie wypowiedziała się tu żadna posiadaczka tego "cuda". Sama jestem
      nim zafrapowana. Tym nie mniej chciałabym usłyszeć coś na temat jego jakości -
      powód. Kupiłam w Selgrosie "kaśkę" reklamowaną w Mango jako Shark Cordles
      Sweeper (jeśli popełniłam błąd w pisowni to przepraszam) - urządzenie
      rewelacyjne żadne inne nie dawało sobie rady z sierścią moich kotów. Co z tego
      kiedy służyło mi tylko przez miesiąc. Gdy poszłam z nim do reklamacji, bardzo
      chciałam by mi ją wymieniono. Niestety ekspedientka powiedziała, że wszystkie
      sprzedane egzemplarze wróciły od klientów z reklamacjami (miały wadliwą,
      plastykową, wycierającą się przekładnię) i nie będą więcej zamawiali tego
      bubla. Cieszyłam się więc, że nie kupiłam tego urządzenia w telezakupach, bo
      nie wyobrażam sobie reklamacji.
      Pozdrawiam
      • kraxa a zauwazyliscie jakie maja raty 21 lat temu
        mam na mysli telezakupy? nie iwem , czy to Mango, czy inny Tv shop. ale
        zainteresowal mnie tzw. Power juicer- taki dziadek reklamuje. Koszt
        urzadzenia "normalnie" 599 zlotych a na raty 24x37,5 to wychodzi 900 zl. To
        mnie otzrezwilo, zeby jednak nie wtapiac 900 zl na cos, co nie wytrzyma
        prawdopodobnie do konca splat... A magic bullet tez mnie zaintrygowal. ale tez
        niekupe, bo gotówy nie mam tyle, a naraty wychodzi paskudnie drogo
    • Gość: ziqi Re: magic bullet - ja go mam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      witam
      Ja mam tego robocika choć osobiście sama go nie kupiłam:)
      Dostałam!urządzenie całkiem niezłe w każdym razie jeszcze się nie popsuło:))
      Niestety trochę głośny. Jak narazie dużo rzeczy z nim nie zrobiłam(chciałam
      poszatkować cebulę niestty zmieliła mi się bo źle to robiłam ale to inna sprawa)
      więc nie mogę go polecać czy wręcz preciwnie!
      Gdybym miała za to płacić w życiu bym nie kupiła, cena rzeczywiście jak na coś
      tak małego zbyt wygórowana!Sama nie wiem co o nim myślec- muszę go bardziej
      wypróbować
      • Gość: setorika Re: magic bullet - ja go mam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Ja też go mam, też dostałam z okazji okrągłej rocznicy. Moja ocena: super, ale
        nie za tą cenę. Uważam, że jest wart co najwyżej 300 zł. Zwłaszcza, że w
        Niemczeech kosztuje 90 Euro. Ale jestem bardzo zadowolona. Ubijam w nim
        cieplutkie mleczko i NAPRAWDĘ w kilka sekund mam przepyszne cappucino, a nie
        jakieśtam mieszanki pudrów typu Mokate.
        Super robi sie sosy do makaronów i zupy krem. Jesli chodzi o siekanie, to
        trzeba nabrać trochę wprawy, bo można wszystko zemleć na papkę. Ale sałatki
        jarzynowej to bym tym raczej nie zrobiła
        Polecam wszystkim zwolennikom pasztetów domowej roboty, tudzież smarowideł
        mięsnych domowej roboty bez konserwantów, a także fanom past twarogowych na
        1000 sposobów.
        No i te koktajle i sorbety! U mnie cały czas stoi na blacie, ostatnio zrobiłam
        sobie nawet z resztek suchego chleba bułkę tartą.
        Aha, na świeta wszystkie masy do mazurków robiłam tym urządzeniem. Szybko i
        skutecznie. Polecam.
    • Gość: Kamil Re: magic bullet - czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      JA mam magic bullet i jest to bardzo dobry mixer szybko mozna zmielic cebule
      rozdrabnia lód robi się w nim przepyszne koktajle właśnie zrobiłem sobie sorbet
      z truskaweczek pcyha !!! :D Polecam z TVmarketu zawsze mozna wymienić jak cos
      się zepsuje...
    • Gość: Marcin Re: magic bullet - czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Szanowni Państwo,

ja mam do sprzedania urządzenia o nazwie "Magic Maxx"- odpowiednik "Magic
      Bullet" z TV Marketu i "Wonder Maxx" z TV Mango- w cenie 180zł brutto+ 20zł
      koszt przesyłki za pobraniem- priorytet= 200zł. Sprowadzane z Niemiec.
      Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do zamawiania:
      skorus@02.pl

Pozdrowienia
    • Gość: Marcin Re: magic bullet - czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Szanowni Państwo,

ja mam do sprzedania urządzenia o nazwie "Magic Maxx"- odpowiednik "Magic
      Bullet" z TV Marketu i "Wonder Maxx" z TV Mango- w cenie 180zł brutto+ 20zł
      koszt przesyłki za pobraniem- priorytet= 200zł. Sprowadzane z Niemiec.
      Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do zamawiania:
      skorus@o2.pl

Pozdrowienia

• Gość: ۞ nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Wrażenia z prezentacji u sąsiadki:
      Jest to najzwyklejszy młynek, efektownie lecz nieco tandetnie wykonany.
      Ma dużo niby przystawek - pojemników lecz praktycznie używa się jednego - jak w
      zwykłym rozdrabniaczu.
      1. Cena w polsce astronomiczna. Na ebay-u cena identycznego zestawu 10$ - 25$.
      Podobne w ceny w amerykańskich sklepach tzw. żydowskich.
      2. Moc silnika 200W - często zbyt mała (no może nie - jak na taką zabawkę)
      3. Brak regulacji obrotów - żadnej sensownej sałatki nie zrobicie! - wychodzą
      tylko papki. Włączając na krócej np. z cebuli robi się papka z dużymi
      kawałkami. Lub nie włączać i będzie cebula w całości.
      4. Nie nadaje się do sosów majonezowych, które lepiej robić na wolnych obrotach
      ze specjalną tarczą emulgującą.
      Podsumowanie: zabawka na 2 dni za absurdalną cenę, zdecydowanie nie jest to
      profesjonalne urządzenie kuchenne, lepiej kupić w markecie najtańszy
      rozdrabniacz - blender. Będzie lepszy.
      Pozdrawiam, R.
      • sanis Re: nie warto 21 lat temu
        Obecnie w Auchanie kosztuje 129 zł robocik magic Maxx, odpowiednik tego z
        Mango. wszystko to samo, tyle, że nie ma kubeczków z uszkami. Uruchomienie
        urządzenia następuje po przekręceniu kubka w bok (nie po naciśnieciu). Reszta
        jest identyczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka