Dodaj do ulubionych

JAK USUNĄĆ ZAPACH POTU???POMOCY!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
pożyczyłam koleżance sukienke na wesele, oddała mi ją coprawda wypraną,
jednak nie mogę się pozbyć z niej zapachu potu - prałam ją już wiele razy -
niestety bezskutecznie. nacie może jakiś skuteczny sposób???Będę bardzo
wdzięczna za porady!!!Ratujcie!!!!BArdzo mi na tym ciuchu zależy
Obserwuj wątek
    • Gość: Sky Re: JAK USUNĄĆ ZAPACH POTU???POMOCY!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21 lat temu
      Nie wiem czy to bedzie pracowac ale sprobuj miejsca gdzie to czujesz posypac
      soda oczyszczona,potrzymaj to jakis czas po czym wytrzep porzadnie, odkurz ,
      badz upierz wedlug uznania.
    • Gość: Tricca Re: JAK USUNĄĆ ZAPACH POTU???POMOCY!!! IP: *.imperiumnet.pl 21 lat temu
      skoro twierdzisz, ze to ZAPACH to po co chcesz go usunac?
      a tak na powaznie namocz te miejsca i prasuj goracym zelazkiem, tylko uwazaj,
      zeby nie spalic sukienki.
      • Gość: anita Re: JAK USUNĄĆ ZAPACH POTU???POMOCY!!! IP: *.bredband.skanova.com 21 lat temu
        bez sensu... po namoczeniu i prasowaniu bedzie odor , ktorego sie nie
        pozbedziesz. to tak jakby zalozyc przepocona , z wyschnietym potem jeszcze raz,
        otoczenie nie wytrzyma..
        • b-beagle Re: JAK USUNĄĆ ZAPACH POTU???POMOCY!!! 21 lat temu
          Namocz a potem zapocone miejsca natrzyj mydłem i upierz ręcznie.Potem jeszce
          raz namocz w pachnacym płynie i wypłucz.Powinno poskutkować. Powodzenia
    • patrycja_dora67 Re: jak usunąć zapach potu???pomocy!!! 10 lat temu
      Normalne pranie (nawet przy wysokich temperaturach) nie jest w stanie zabić wszystkich rodzajów bakterii, a stosowanie chemicznych środków dezynfekcyjnych na bazie chloru, fenolu, alkoholu może być niebezpiecznie dla zdrowia (alergia, podrażnienia) oraz negatywnie wpływa na stan i strukturę ubrania.
      Dlatego najlepiej zastosować antyzapachowy preparat Silversil Stat Sport na bazie aktywnych nanocząsteczek srebra i miedzi, całkowicie neutralizują nieprzyjemne zapachy, usuwając nie tylko skutki, ale przede wszystkim przyczyny ich powstawania.
      Więcej na stronie: www.facebook.com/silversilstat.sport/
      • patrycja_dora67 Re: jak usunąć zapach potu???pomocy!!! 10 lat temu
        patrycja_dora67 napisał(a):

> Normalne pranie (nawet przy wysokich temperaturach) nie jest w stanie zabić wsz
        > ystkich rodzajów bakterii, a stosowanie chemicznych środków dezynfekcyjnych na
        > bazie chloru, fenolu, alkoholu może być niebezpiecznie dla zdrowia (alergia, po
        > drażnienia) oraz negatywnie wpływa na stan i strukturę ubrania.
        > Dlatego najlepiej zastosować ANTYZAPACHOWY PREPARAT Silversil Stat Sport na ba
        > zie aktywnych NANOCZĄSTECZEK SREBRA I MIEDZI, całkowicie neutralizują nieprzyj
        > emne zapachy, usuwając nie tylko skutki, ale przede wszystkim przyczyny ich pow
        > stawania.
        > Więcej na stronie:www.facebook.com/silversilstat.animals/
        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka