Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewelina Re: jaki kolor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Jaki kolor czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jaki kolor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu sorki,za szybko wcisnełam enter:)) Mam fioletowe ściany(kwitnący lotos:)))),komplet 3+2+1 w kolorze ecri i stolik oraz biórko w kolorze gruszy. Jaki kolor zasłon będzie mi pasował do pokoju?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eweina Re: jaki kolor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Ups, a muszą być zasłony? Ja poleciałabym firankami z muślinu w kolorze ecru z akcentem fioletu. Zawinięte fantazyjnie na karniszu i luźno spuszczone, w znacznej przewadze ecru oczywiście. Ja mam taką wizję. Może ktoś inny zaproponuje Ci jednak coś ciekawego z zasłonami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jaki kolor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu A co sądzicie o kolorowej organzie? Np. beż w fioletowe bratki czy coś takiego? Musi tego być dużo bo karnisz mam na całą ściane i dlatego myślałam o zasłonach. Odpowiedz Link Zgłoś