Gość: Mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Czy ktoś wie jak się dodzwonić do TP z komórki Ery, chcę zgłosić awarię, a niestety numer 9393 jest zablokowany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: Jak się dodzwonić do TP IP: 212.160.234.* 21 lat temu Musisz chyba osobiście pojechać.My też dzwoniliśmy na wiele telefonów żaden niestety nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaton Re: Jak się dodzwonić do TP IP: 212.160.172.* 21 lat temu z kierunkowym. Powinno byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: Jak się dodzwonić do TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Ale jaki kierunkowy, 9393 jest numerem ogólnopolskim i z kierunkowym też nie działa. Myślę że podobnie się dzieje z innymi numerami czterocyfrowymi, wiecie coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka_ra Re: Jak się dodzwonić do TP 21 lat temu Kobieto wystarczy teraz 022 9393 i już.Tylko nie licz że się szybko połączysz najpierw lecą reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol.3 Re: Jak się dodzwonić do TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Zawsze były z tym trudności. Kiedyś chcąc zgłosic reklamację bezskutecznie dzwoniłam w ciągu dnia. Dodzwonilam się o 4 nad ranem, bo się akurat wtedy obudzilam i stwierdzilam, że skoro numer jest całodobowy to można spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś