Dodaj do ulubionych

Tupperware- czy warto?

21 lat temu
Co mozecie polecic?
Obserwuj wątek
    • bursztyn10 Re: Tupperware- czy warto? 20 lat temu
      To zależy czego potrzebujesz. Oferta jest tak skonstruowana,ze oczy się swiecą.
      Potrzeba rozsadku przy zakupach. Produkty są śliczne i naprawdę dobre. Nawet
      jesli dałam się namówić na jakies zakupy to nie żałuję. Wszystkiego uzywam z
      radością. Polecam "maselniczke -nowa fala" bardzo swieże i miekkie masło. Duzo
      piekę więc miski Maksymiliany do dropżdxowego mam dwie 7 i 3 l wykozystuję do
      mieszania i przechowywania -poprostu niezastąpione. Pojemniczki do lodówki -
      rewelacja. Kozystaj z promocji nie musisz miec wszystko od razu. Sprawdź ceny
      na allegro czasami bardzo sie opłaca.
    • kokolores Re: Tupperware- czy warto? 20 lat temu
      Ja mam produkty "Tupperware" juz od ponad 15 lat i sa nie do zdarcia.
      Polecam bo warto je miec!

Ale radze dobrze porownac ceny:
      www.allegro.pl/search.php?string=Tupperware
      www.ebay.pl/listResults?browse=0&Gallery=&Query=Tupperware&SearchDescription=1&SearchWorldWide=1&SubmitS
      earch=Szukaj
    • Gość: ja Re: Tupperware- czy warto? IP: *.globsat.net / 85.219.244.* 20 lat temu
      Też jestem ciekawa co warto kupić!!!!!
      • Gość: gosc Re: Tupperware- czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        ja mam kilka rzeczy i moge polecić shekera(robie naleśniki, sosy, kawe i inne),
        miske do drozdzowego koniecznie( teraz jest nawet na promocji po 25 zl :) ),
        dobra jest stolnica zwijana
      • Gość: aga Re: Tupperware- czy warto? IP: *.pcen.rzeszow.pl 20 lat temu
        warto mieć miskę do ciasta bo nie wymaga rcznego wyrabiania
    • adzi25 Re: Tupperware- czy warto? 20 lat temu
      Ja mam pudełka rózne, miske do drozdzowego i chochelkę("ch" czy "h"??) do zupy
      i pojemnik na masło. Powiem szczerze, ze pojemniki sa extra-nie chłona zapachu,
      sa praktyczne i wytrzymałe-ja polecam
    • Gość: Anda Re: Tupperware- czy warto? IP: *.netcontrol.pl 20 lat temu
      Mam pytanie, bo nigdy nie robilam sama ciasta drozdzowego: lepiej kupic miske 10
      l czy 2,8 l?
      I jak to jest możliwe, że samo wyrasta?... własnie dlatego sama nigdy nie
      robilam bo balam sie, ze zle wyrobie i nie wyrosnie...
      • Gość: adzi25 Re: Tupperware- czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        ja tez nie robiłam, choc mam ta miske;D dostałam ja w prezencie od osoby, która
        uwaza, że jest rewelacyjna. Do miski załaczone sa przepisy. samo wyrasta-nad
        parą chyba-zreszta drozdzowe wyrasta pod wpływem drożdzy:)i prawde mówiąc nie
        wiem jaka wielkosc tej miski-ale chyba ta mniejsza, bo ona duza nie jest.
      • Gość: miska Re: Tupperware- czy warto? IP: *.pcen.rzeszow.pl 20 lat temu
        to rewelacja ze rosnie, zamykasz szczelnie pokrywke, wkladasz do cieplej wody
        odpowietrasz i juz samo rośnie.Sama nie wierzyłam.Acha i umów sie z
        konsultantką na pokaz bo są fajne prezenciki dla gospodyń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka