Gość: Meee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ciekawe skąd mam wiedzieć jaki znak zodiaku jaki ma odpowiednik w tej głupiej tabeli,,, moze byście opis dali co?? rozpoznaje tylko ryby a jestem za leniwa zeby sobie poszukac albo sprawdzić ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kriss de Valnorr Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.j.pppool.de 20 lat temu Sluszna uwaga,od dłuższej chwili próbuję ją rozszyfrować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heretyk Re: LEW (23.07.-22.08.)(kołtunerstwo, zabobony, ) IP: 62.93.41.* 20 lat temu to co tu pisze, to wszystko blef i jedna wielka bzdura. Tych oszołomów i kołtunów co to wymyślają by wydrzeć grossz, to powinni zamknąć, a nie pożądnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLARA Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.centertel.pl 19 lat temu CZEGO NIE ROZUMIECIE?? PO PROSTU... NA GORZE SZUAKCIE ZNAKU...Z BOKU SUZKACIE..NA PRZECIECIU LINII POJAWI SIE CYFERKA:d I WTEDY TZREBA SOBIE ODCZYTAC CO TO ZNACZY. PROSTEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.icpnet.pl 20 lat temu no... z tym opisem to dobry pomysl!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotru$ Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 62.190.106.* 20 lat temu wpisz w google.pl: "znaki zodiaku symbole" i pierwsza stronka na która trafisz od razu pokaze Ci wlasciwe symbole.. www.umysl.pl/astrologia/zod-zn-symbol.html Niemniej zgadzam sie, ze powinny byc one podane przy artykule.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodex Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu a ta tabela jest z kosmosu wiem tyko ktory to lew i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu znaki w tabeli są po kolei jak na poprzedniej stronie znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylka-lwica Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.com.pl-gosciniec.jjs.pl 20 lat temu rany, już myślałamże nikt na to nie wpadnie,ale zajrzyjcie na raka to chyba bardziej dla raczki niż dla raka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia24 Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.cable.ubr03.brom.blueyonder.co.uk 20 lat temu Która z tych kresek i krzyżyków oznacza Lwa?? Co to ma byc w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jest to bez znaczenia, tak czy ''siak'' wychodzi na to samo;P A w ogole kto w dzisiejszych czasach wiezy w horoskopy? jestem lwem a bywam zmiena..raz namietna raz ''gwaltowna'':p (kazda kobieta zmienna bywa) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojra Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu to byloby calkiem niezle gdyby nie ta tabela, mozna sie niezle zdenerwowac... zupelnie nie wiem jaki symbol odpowiada danbemu znakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiefiurek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.chello.pl 20 lat temu nono elegancko mi to wyszło cała naga prawda o mnie i o moim partnerze podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżomi Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Rzeczywiście nie wiadomo, jaki znak w tabelce oznacza interesujący mnie znak zodiaku.Ten co to robił-spaścił......szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.pl / *.cache.matrixnet.pl 20 lat temu Kazdy znak w tej tabeli jest w takiej samej kolejnosci jak na poczatku przy wyborze znakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu jak na Lwa to mało inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LWICA Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.toya.net.pl 20 lat temu ale z was barany .. nie jesteście leniwi tylko mało inteligentni hehehe gupki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu proponuję zerknąć na ortografię i gratuluję inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heretyk Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 62.93.41.* 20 lat temu to co tu pisze, to wszystko blef i jedna wielka bzdura. Tych oszołomów i kołtunów co to wymyślają by wydrzeć grossz, to powinni zamknąć, a nie pożądnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heretyk Re: LEW (23.07.-22.08.)(kołtunerstwo zabobony) IP: 62.93.41.* 20 lat temu to co tu pisze, to wszystko blef i jedna wielka bzdura. Tych oszołomów i kołtunów co to wymyślają by wydrzeć grossz, to powinni zamknąć, a nie pożądnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustynaSkorpio Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 217.98.71.* 20 lat temu Może to ja jestem wybitnie inteligentna, mam zdolności nadrzyrodzone (no te dwa powody akurat by się zgadzały :D ) albo mam jakiś sprzęcior super, albo nie wiem, mam zawarty pakt z diabłem, nie wiem, ale... ja te podpisy widzę!! Heh no nic może dodali je później, może po prostu nie działały wcześniej, ale opieprzyć kogo się da nie zaszkodzi :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.wroclaw.mm.pl 20 lat temu Jak dla mnie strzał w dziesiątkę i dla mnie i dla mojego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.pcmajster.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu wow pierwszy trafiony horoskop. bravo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jak jestes za leniwa, i w dodatku taka tepa , to sie rozejrzyj, wtedy byćmoze zobaczysz, ze tabela jest podpisana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVERYNA Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.toya.net.pl 20 lat temu Osoba która wykonała powyższą tabelkę powinna "przespać się" ze wszystkimi znakami zodiaku - jestem wodnikiem a mój partner lwem i musze przyznać, że z tym znakiem zodiaku szuję się MEGA FANTASTYCZNIE co odbiega od próby przyporządkowania w tabelce. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Meee trzbea być naprawdę tępym żeby nie umieć tego odczytać<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubera Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 20 lat temu tylko prostak mogl "stworzyc"takie bele-co.ta tabelka i te "prawdziwe"horoskopy...brednie dla mas.LIVE is not for mass consumption! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu przeciesz jest opisane co ty slepa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Jest przeciez podpisane!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś