Gość: meg IP: *.pools.arcor-ip.net 20 lat temu jak zmiekczyc naskorek, skora mi peka, jest twarda i boli. Higiena stop to oczywistosc, swieze skarpetki, mycie codzienne, kremy nailzajace to wszystko nie pomaga, co moge zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: stopy skora 20 lat temu Regularne smarowanie stóp kremem do stóp. Codziennie, rano i wieczorem. Są kremy na pękające pięty np. z serii Len, albo droższy Scholla, lub maść w aptece "Iria". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: stopy skora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu kup sobie w aptece Cracked Heel Cream kosztuje niewiele ponad 10 zł. a efekt murowany kilka dni i zapomnisz o klopocie sprawdziłam na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: stopy skora IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20 lat temu JA PROPONUJE PRZETESTOWANY CALA ZIME BO WTEDY MAM NAJBARZDIEJ SUCHA SKORE I STOPACH MASC LUB KREM PT DERNILAN DO KUPIENIA W APTECE ZA JAKIES 6 ZŁ POLECAM WYKONAC NAMOCZENIE I STRCIE STOP PUMEKSEM POZNIEJ MASC9 JEST BARDZIEJ TLUSTA NIZ KREM) NA STOPKI I NA TO BAWELNIANE SKARPETKI A RANO STOPKI JAK NIEMOWLACZKA SZCEGOLNIE PIETKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: stopy skora IP: *.pools.arcor-ip.net 20 lat temu dzieki piekne na porady, a wlasnie smarujecie stopki mocno i wtedy w skarpetki czy odzeckujecie az sie kremik wchlonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: stopy skora IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20 lat temu Chodz regularnie na pedicure. Odpowiedz Link Zgłoś