kupuj.ksiazki Czytaj, jedz i chudnij 20 lat temu Polecam sprawdzone przepisy! To dla zdrowia: zlotemysli.pl/marcinbielicki.php?c=4main&idEbook=103 a to dla urody: zlotemysli.pl/marcinbielicki.php?c=4main&idEbook=48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważna Re: Jedz i chudnij IP: 195.205.118.* 20 lat temu hmm,, radze dokładniej czytać tekst i ze zrozumieniem- tam nie pisze ze w ciągu miesiąca:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Jedz i chudnij IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 20 lat temu Przeczytaj dobrze !! 12 kg w ciagu 3 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 czytaj dokladnie....w ciagu 3 miesiecy 20 lat temu a to roznica, i w ciagu 3 miesiecy to wcale nie tak duzo, raptem 4 kilo miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Jedz i chudnij 20 lat temu czytaj dokladnie....12 kilo w ciagu 3 miesiecy a nie miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akme Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Gosia lepiej czytaj 12kg w 3 miesiace, czyli okolo 12 tygodni, a to nam daje 1kg na tydzien. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Jedz i chudnij IP: *.travelers.com 20 lat temu Gosiu, Do tej pory 12 tygodni to byly 3 miesiace , a nie miesiac - zacznij moze od liczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ależ nie, chodzi o 3 miesiące, nie 1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Jedz i chudnij IP: *.tpnet.pl 20 lat temu Biegając tygodniowo 30 km, przy diecie do 2000 kCal, schudłem w ciągu 10 tygodni 5 kg. Nie wyobrażam sobie jak można schudnąć 12 kg przy jakiejkolwiek diecie w ciągu 12 tyg. nie uprawiając przy tym sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu jest to możliwe. przetestowałem. ale o coś innego chcę zapytać - gdzie teraz jest dostępna ta dieta? nie mogę jej znaleźć na portalu:( a kumpel chciał przetestować Odpowiedz Link Zgłoś
sinuheta Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Kochana!Tutaj jest mowa o zrzuceniu 12kg w ciągu 3 miesięcy...a nie jednego.Ale zgadzam się z Tobą to byłby szok dla organizmu,zresztą przypuszczam że,ciężko byłoby się pozbyć 12 kg w miesiąc ....No chyba że zastosowałoby się kopenhaską razy 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Jedz i chudnij IP: *.immt.pwr.wroc.pl 19 lat temu to wychodzi mniej więcej 1kg na tydzień-i to jest rozsądne... to nie dieta norweska 13 dni i 10-20 kg zrzucone (i ogólne wyczerpanie organizmu) Ja schudłam w ciągu 3 miesięcy 12 kg bardzo prosto, po godz 16 nie jadlam... czasami bylo ciężko bo wieczorem najbardziej sie chce cos przegryżć ale wytrzymałam (każdego rana pozwalałam sobie na wszystko czego dzień wcześniej sobie odmówiłam i sie udało) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponczilla Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Lepiej czytaj uwazniej!:12 kg w 12 TYGODNI. czyli 3 mies mistrzu...o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na diecie Jedz i chudnij IP: *.rwe.com 19 lat temu 12 kg w ciagu miesiąca... przesada. Ja własnie rozpoczęłam dieta z portalem fabrykadiet.pl.. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jedz i chudnij IP: 217.116.110.* 19 lat temu 12 kilogramów w 12 tygodni, czyli w trzy miesiące! wspaniała dieta. wypróbowałam, polecam!!!a Gosia niech nauczy się czytać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Jedz i chudnij IP: *.metronet.pl 19 lat temu ja tyle chudłam w ciągu miesiąca i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Jedz i chudnij IP: 82.160.155.* 19 lat temu kochanie, w ciągu 3 miesięcy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jedz i chudnij IP: *.76.classcom.pl 19 lat temu Ty czytac d... nie umiesz czytac !!! w ciagu 3 miesiecy a nie miesiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmmmm Jedz i chudnij IP: *.ipgum.pl 19 lat temu w jaki miesiąc, napisane jest że w 12 tygdni, czyli 3 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jedz i chudnij IP: *.ztpnet.pl 19 lat temu Czytasz bez rozumienia tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki 26 kg w 4 miesiące IP: *.b-m.pl 19 lat temu Nie ma cudów, tylko zrównoważona dieta - 1300-1500 kcal, od grudnia ub. roku. Kilka regularnych posiłków dziennie, każdy ok. 200-300 kcal. Konsekwencja, żadnych słodyczy. Codzienny spacer z psem, ok. 1 godz. I co tydzień ok. kg mniej na wadze. Wniosek: zamiast tracić kasę na cudowne środki farmakologiczne wspomagające odchudzanie ( = fundować drogie zagraniczne wycieczki lekarzom), jeść tanie, zdrowe warzywa, ryż, kasze, itp. A jako wypełniacz żołądka doskonale sprawdza się łyżka najzwyklejszych płatków owsianych popita pół godziny przed posiłkiem szklanką wody. Najlepsze są najprostsze rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu wiesz gosiu ale tam pisze 12 kg w ciagu 3 m-cy moze schudnac czytaj dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: param pam pam Jedz i chudnij IP: 193.200.47.* 19 lat temu w ciagu trzech miesiecy... nie ma to jak czytac ze zrozumieniem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia, Jedz i chudnij IP: *.broker.com.pl 19 lat temu Najlepsza dieta to:N.Ż.D..-a jeść wszystko i przedewszystkim moje panie SPORT- gimnastyka..niezawodne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena011 Re: Jedz i chudnij IP: 82.160.241.* 19 lat temu a ja jem serki DANONE AKTIVIA Musli rano 1 za 2godz drugi potem owoc banan lub truskawki,na obiad kalafior na kolacjie serek Ciekawe ile schudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pATRYCJA Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Hehe,ależ Ty głupia.Nawet nie wiesz ile miesiąc ma tygodni.Z taką wiedzą kalendarzową daleko nie zajdziesz kretynko i nie bulwersuj się tak.Otóż drogi Gosiaczku-miesiąc ma 4 tyg,a 12 tyg to 3 miesiące...debilu!!!Naucz się podstaw,a pogadamy o reszcie potem.Hehe,ile ty masz lat lamusie co?!Dziecko brak ci jakich kolwiek podstawowych wartośći,poznaje to po sposobie pisania twojego.Chcesz dobrą dite:NIE WPIEPRZAJ TYLE I RUSZ TYŁEK!Jak się wpie.. jak debil i siedzi z tyłkiem to nie dziwie się,że takie potwory chodzą po ulicach.Ja naszczęście niemam takiego problemu.Od 7 lat trenuję siatkę,żyje aktywnie i jem mało tzn. 5 posiłków dziennie,w tym jeden syty śniadanie i wyglądam jak wyglądam.Mam 17 lat 169 cm wzrostu i waże 56 kg,ale co wy krokodyle i lapsy o tym wiecie...współczuje przekichane życie.Dobrze,że ja tak niemam.Hehe,buziaki kretynko popie..na!Patrycja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Jedz i chudnij IP: 136.173.162.* 19 lat temu twoj jezyk jest niski i prosty, nie nadajesz sie zupelnie do dyskusji, lepiej idz pograj w siatke, zal mi tak niewyedukowanych i niekulturalnych mlodych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś