asia261 20 lat temu jak to z tymi proszkami? jest az taaka duz róznica miedzy markami? zastanawiam sie nad kupnem rex'em do kolorów (zawsze do tej pory miałam ariel lub persil i były ok). jakie jest wasze zdanie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nelly29 Re: tańsze proszki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja od pewnego czasu używam Ariel albo Vizir, a teraz skuszę się na E automat. Przecież aż tak się nie brudzę! Do firanek to jednak uzyłabym cos lepszego np. Vizir ale do codziennego prania coś tańszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: tańsze proszki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu mnie sie wydaje, że te proszki są wszystke takie same, tylko opakowania mają inne. No i jeszcze może zapach. Ja natomiast dużą rolę przywiązuję do płynów do płukania. Te tanie sa kiepskie - ubrania są sztywne i niby pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly29 Re: tańsze proszki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Nie oszukujmy się płaci się za firmę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly29 Re: tańsze proszki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu ... zapomniałam za reklamę w telewizji, za bilordy, za reklamy w prasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: tańsze proszki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu od jakiegoś czasu używam płynów doprania "brawo"z rossmana,cena za 1 litr-4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonesik Re: tańsze proszki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja zawsze prałam w proszku arieldo kolorów, ostatnio mój mąż kupił rexa i byłam zła, ale po otworzeniu opakowania, stwierdziłam,że nie ma różnicy przynajmniej w praniu-rzeczy zabrudzone dopierają się przy tym ma ładny zapach. Teraz będe kupowała rexa jest o wiele tańszy. Ariel już nie jest tak dobry jak kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosi46 Re: tańsze proszki? IP: *.20.54.194.generacja.pl 20 lat temu odradzam E bardzo sie pieni w automatach - właśnie skończyłam ten proszek i napewno już go nie kupie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: tańsze proszki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu zawsze uzywałam persila ale miałam też E i bonux i stwierdzam ze nie ma różnicy,no poza ceną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: tańsze proszki? - oczywiście! IP: *.eranet.pl 20 lat temu Od dawna używam REXa, nigdy nie widziałam żadnej różnicy między vizirami, arielami, persilami, dosiami i innymi. Jak coś nie przebrudzone - dopiera każdy, jak bardzo, bardzo brudne - żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
osika4 Re: tańsze proszki? 20 lat temu Od dłuższego czasu używam Bryzę. To jest taka cena pośrednia. wg mnie jest nienajgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: tańsze proszki? 20 lat temu jak dla mnie jeśli chodzi o biale rzeczy to tylko vizir,a kolory dreco z rossmanna,ale zastanawiam sie nad tą marką do białego może ktos z was probował Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: tańsze proszki? 20 lat temu od ponad roku kupuje tylko proszki z niemiec lub austrii różnica jest kosmiczna polecam! To samo tyczy się płynów! Odpowiedz Link Zgłoś
corpse Re: tańsze proszki? 20 lat temu bryza jest ok,niedroga i ladnie pachnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzm_a Re: tańsze proszki? 20 lat temu Nie wiem w takim razie jak to jest ale ja kiedyś używałam do prania tylko tańszych proszków, bo nie było mnie stać na droższe. Od jakiegoś czasu mogę pozwolić sobie np na Persil i niestety - póki nie będę musiała -nie wrócę do tańszego proszku. Ja widzę dużą różnicę w efekcie, zwłaszcza jeśli chodzi o pranie skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś