Gość: me IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu jak w temacie, czy macie moze pomysl na prezent? do znajomych idziemy za tydzien chcialabym kupic cos fajnego. myslalam jeszcze o upieczeniu czegos fajnego. Co sadzicie z gory dzieki za odpowiedzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu mysle ze ciasto to dobry pomysl, a do tego moze jakas ladna zielona roslinka dla ozywienia mieszkania? to chyba njbezpieczniejszy pomysl, kwiat na pewno sie spodoba i ozywi pomieszczenie, a z prezentem czsami ciezko trafic w gust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: parapetówka - co kupic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu dzieki:) no faktycznie ciezko trafic w gust ale nie chce sie skazywac na cos neutralnego;) bylam dzisiaj u nich w domu (łohoho fajnie) maja juz urzadzony ladnie, ale zawsze jakis drobiazg na dobry poczatek sie przyda ktos ma jeszce jakies propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu wiesz co, a moze jakies ladne swiece zapachowe? mam na mysli takie duze dekoracyjne np. z kawalkami owocow czy ziarnami kawy... takie swiece sa teraz bardzo modne, kolor mozesz dobrac do wystroju pomieszczenia. mysle ze to bardzo oryginalny prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu mozesz kupić coś ze szkła ale nie kolorowego,jakiś wazon, kielich albo jakas paterka.Gładkie szkło jest zawsze modne i uniwersalne Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu Gość portalu: lizzy napisał(a): takie swiece sa teraz > bardzo modne, kolor mozesz dobrac do wystroju pomieszczenia. mysle ze to bardzo > > oryginalny prezent :) Rzeczywiście, oryginalny to on jest jak chorera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu wiesz nancy08 zal mi ludzi takich jak ty ktorzy nie maja nic do powiedzenia tylko kwestionuja slowa innych... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu Gość portalu: lizzy napisał(a): > wiesz nancy08 zal mi ludzi takich jak ty ktorzy nie maja nic do powiedzenia > tylko kwestionuja slowa innych... a mnie zal osób, które nie potrafią znieść krytyki:/ z tego co wiem,forum służy do wymiany poglądów, także dotyczących opinii innych użytkowników, a nie tylko do odpowiadania na pytania z wątków? Po prostu uważam, że swiece zapachowe to pomysł stary,oklepany i nie mający nic wspólnego z oryginalnością, więc wyrażam swoje zdanie na ten temat. Jeśli Ci to pomoże, potraktuj to jako radę dla autorki wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu zal mi takich ktorzy tylko krytykuja a sami nie potrafia powiedziec nic nteresujacego... jesli nie ma suie do powiedzenia nic na TEMAT (a temat byl inny niz twoja wypowiedz) to chyba lepiej powstrzymac sie od komentarza... chociaz masz racje, kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie, inni sami beda wiedziec co o tym zdaniu sadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 lizzy... 20 lat temu Proponuję, żebys przy każdym swoim poście zaznaczała, że nie życzysz sobie komentarzy dotyczacych Twoich wypowiedzi, ani, nie daj Boże, prób polemizowania z nimi :/ A TEMAT to nie tylko pytanie >me<, ale również wpisy innych uzytkowników, bo forum nie słuzy do sztywnego odpowiadania na pytania, tylko do wymiany poglądów z wieloma 'rozmówcami'. jeśli ciężko Ci to zajarzyc, przeczytaj regulamin :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: lizzy... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu dyskusja z toba nie ma sensu skoro jestes tak krytycznie do wszystkiego nastawiona... jesli moja wypowiedz tak ci przeszkadza to popros o jej usuniecie i nie bedzie problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: lizzy... 20 lat temu Buahahahaha!!! :))0 teraz to mnie zastrzeliłaś:))) przecież to Ty zaczęłaś te pretensje, bo nie spodobało Ci się że skomentowałam Twoją wypowiedz! Proszę Cię, nie kompromituj się, przeczytaj wszystko jeszcze raz , tylko tym razem ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala21wrzesnia Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu Mój przyjaciel poprosił o takie "pierdoły" jak : nabierka do zupy, korkociąg czy inne akcesoria kuchenne. Ale to kawaler, który pokłócił się z matką i baaaardzo szybko się od niej wynosił i nie bardzo wiedział co w kuchni jest pitrzebne, więc się z koleżankami same dogadałyśmy, sprawdziłyśmy co posiada i uzupełniłysmy to co było z drobnicy do uzupełnienia, co do reszty to zrobiłysmy liste rzeczy które sam miał zakupić. A do urządzonego domu najbezpieczniejszy bedzie kwiatek, bo ze szkłem czy innym ozdobami można nie trafić, świece to tez dobry pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu A co to takiego "nabierka do zupy"? Odpowiedz Link Zgłoś
chipcia13 Re: parapetówka - co kupic 20 lat temu Ja to najczęściej kupuję ładne ręczniki. Zawsze się w domu przyda nowy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu fakt :) reczniki to tez dobry prezent :) teraz masz juz wybor co kupic - tak ja mowilam, najlepiej jakies neutralne rzeczy... bo czasami ciezko trafic w gust.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: parapetówka - co kupic IP: *.bsk.vectranet.pl 20 lat temu a propos ręczników - jakiś niesamowity płyn do kąpieli z zaleceniem, by razem go używali (bo tak najprzyjemniej:)) albo książkę "kucharską" - może nie taką najbardziej oczywistą - i dedykacja: "Na dobre i na dobre, na życie nie ma przepisów, ale tu znajdziecie kilka inspiracji, by było smakowiciej:)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: parapetówka - co kupic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20 lat temu no prosze :) plyn do kapieli jakis niespotykany to dobry pomysl :) ksiazka kucharska rowniez :) pyza masz dobre pomysly :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_vanili Re: parapetówka - co kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu nie kupuj *kurzołapów*, rzeczy, które służą głównie do ozdoby - to często takie prezenty, z którymi nie wiadomo potem co zrobić i gdzie upchnąć. Fajny pomysł z ręcznikami, uniwersalne jest dobre wino. Moje typy to fondue (cenowo od 20-kilku do 140 zł i wyżej oczywiście) lub grill stołowy (cenowo od 40zł chyba). fajna sprawa własnie na towarzyskie spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś