artystka10 20 lat temu Cześć kobietki Od ok 10 dniu biorę te tabletki antykoncepcyjne. Czuję się jak narazie dobrze, ale proszę o wasze opinie na ich temat. I czy alkohol trzeba wykluczyć ze swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika9949 Re: Minulet 20 lat temu Masz na myśli duże ilości czy tylko okazjonalnie? :)Ja biorę już 10lat swego czasu był też Minulet iżyję normalnie.Należy jednak pamiętać o ograniczeniu papiersów-najlepiej wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodajagoda Re: Minulet 20 lat temu to minulet jeszcze jest? jakis rok temu mialam na niego recepty, ale w aptekach proponowano mi jakies inne tabletki na te recepty, bo podobno minulet zostal wycofany. potem byl yasmin, a teraz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Minulet 20 lat temu ja bralam przez wiele lat i zyje ;-) Co do alkoholu - proponuje brac tabletki rano, do wieczora sie wchlona, wiec mozesz spokojnie imprezowac. No chyba ze drinkujesz od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: Minulet 20 lat temu witaj, Mi lekarz powiedział, że alkohol pić można, ale należy robić to okazjonalnie. Palenie przy tabletkach antykoncepcyjnych jest robieniem sobie sznura na szyję. Nie wolno palić, ponieważ grozi to zatorami !. Odpowiedz Link Zgłoś
artystka10 Re: Minulet 20 lat temu dziękuję bardzo za porady. Pytając się o picie alkoholu, miałam na myśli okazje takie jak wesela, czy jakaś ważna rocznica. Ale z tego co przeczytałam rozmumien że niewielkie dawki alkoholu nie zakłucają działania. A jęli chodzi o to czy zostały wycofane to nie prawda. Ja zaczęłam je brać dopiero pierwszy raz ale pytałam się w kilku aptekach i w każdej były te tabletki z tym że i ceny były bardzo różne, wahają się od 32-40. Są trochę drogie ale mi udało się kupić za 32zł. Ja mieszkam w Rzeszowie i tu nie ma problemu z ich zakupem. Przynajmniej mi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papaya6 Re: Minulet IP: *.otenet.gr 20 lat temu mieszkam na Cyprze,tutaj minulet wycofano i zamieniono na Yasmin.Slyszalam,ze w wielu krajach unii tez.Przez kilka lat bralam minulet i musialm zmienic.A moze w Polsce maja po prostu zapasy i dlatego moglas kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Minulet IP: 212.180.128.* 20 lat temu Polskim zamiennikiem Minuletu jest Femoden. Ma dokladnie taki sam skład co Minulet tylko jest naszej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś