20 lat temu
Cześć kobietki Od ok 10 dniu biorę te tabletki antykoncepcyjne. Czuję się jak
narazie dobrze, ale proszę o wasze opinie na ich temat. I czy alkohol trzeba
wykluczyć ze swojego życia.
Obserwuj wątek
    • mika9949 Re: Minulet 20 lat temu
      Masz na myśli duże ilości czy tylko okazjonalnie? :)Ja biorę już 10lat swego
      czasu był też Minulet iżyję normalnie.Należy jednak pamiętać o ograniczeniu
      papiersów-najlepiej wogóle.
      • f.l.y Re: Minulet 20 lat temu
        jeden z lepszych, jak dla mnie...
    • jagodajagoda Re: Minulet 20 lat temu
      to minulet jeszcze jest? jakis rok temu mialam na niego recepty, ale w aptekach
      proponowano mi jakies inne tabletki na te recepty, bo podobno minulet zostal
      wycofany. potem byl yasmin, a teraz nic.
    • mikams75 Re: Minulet 20 lat temu
      ja bralam przez wiele lat i zyje ;-)
      Co do alkoholu - proponuje brac tabletki rano, do wieczora sie wchlona, wiec
      mozesz spokojnie imprezowac. No chyba ze drinkujesz od rana...
    • mimarika Re: Minulet 20 lat temu
      witaj,
      Mi lekarz powiedział, że alkohol pić można, ale należy robić to okazjonalnie.
      Palenie przy tabletkach antykoncepcyjnych jest robieniem sobie sznura na szyję.
      Nie wolno palić, ponieważ grozi to zatorami !.
    • artystka10 Re: Minulet 20 lat temu
      dziękuję bardzo za porady.
      Pytając się o picie alkoholu, miałam na myśli okazje takie jak wesela, czy
      jakaś ważna rocznica. Ale z tego co przeczytałam rozmumien że niewielkie dawki
      alkoholu nie zakłucają działania. A jęli chodzi o to czy zostały wycofane to
      nie prawda. Ja zaczęłam je brać dopiero pierwszy raz ale pytałam się w kilku
      aptekach i w każdej były te tabletki z tym że i ceny były bardzo różne, wahają
      się od 32-40. Są trochę drogie ale mi udało się kupić za 32zł. Ja mieszkam w
      Rzeszowie i tu nie ma problemu z ich zakupem. Przynajmniej mi się udało.
      • Gość: Papaya6 Re: Minulet IP: *.otenet.gr 20 lat temu
        mieszkam na Cyprze,tutaj minulet wycofano i zamieniono na Yasmin.Slyszalam,ze w
        wielu krajach unii tez.Przez kilka lat bralam minulet i musialm zmienic.A moze
        w Polsce maja po prostu zapasy i dlatego moglas kupic.
        • Gość: wiolka Re: Minulet IP: 212.180.128.* 20 lat temu
          Polskim zamiennikiem Minuletu jest Femoden. Ma dokladnie taki sam skład co
          Minulet tylko jest naszej produkcji.
          • artystka10 Re: Minulet 20 lat temu
            i pewnie jest tańszy :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka