Gość: Jowita IP: 217.153.33.* 20 lat temu Jak rozprostować zagniecenia po praniu firan z organzy? Żmudne i długie prasowanie nawet przez mokre płótno nie dało praktycznie żadnego rezultatu. Może ktoś już to przechodził? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modeliste Re: Firany z organzy 20 lat temu Niestety przechodzę przez to samo. Powiesiłam takie "wygniotki" na oknie ale to nie jest zachwycające. Jak znajdziesz jakąś radę to daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organza Re: Firany z organzy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20 lat temu Prasuje dosyc goracym zelazkiem ale szybko, to jedyna metoda jaka do tej pory znam, ale skuteczna:) Powieszenie mokrych niestety nic nie daje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Firany z organzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu a ja znalazłam sposób! Jak mój stary ostatnio znowu z robotu nachlany przylazł, to zanim legł na kozetce ja tam wcześniej firany rozłożyłam. Jak wstał do kibla po paru godzinach, firany były wyprasowane jak ta lala! Następnym razem wyprasuję nim prześcieradła!! Odpowiedz Link Zgłoś