Gość: KasjuszCharea Re: Norma a seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Norma a seks IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 19 lat temu Absolutnie zgadzam sie ze wszystkim w tym artykule-ale mysle calkiem powaznie iz pedofilia nie jest zadna patologia!!!kiedys a wiem to z czytanych fachowych artykulow iz homosexualizm mezczyzn traktowany byl w polsce jako patologia nawet daleko posunieta wlacznie z kastracja i zamykaniem w szpitalach psychiatrycznych-starowicz dobrze o tym wie poniewaz tak sie podobnie wypowiadal na temat homoseksualizmu jako choroby nieuleczalnej itd itd-podobnie jest z pedofilia-normalna pedofilia-partnerska-nie jest wcale grozna ani tez nie wymaga potepienia-to obecna moda na czarownice-powoduje to iz pedofili stawia sie w podobnym swietle co chomosexualistow w latach komuny w polsce!!! potepiam absolutnie zwiazki sexualne z malym dziecmi-ale cofajac sie do historii w baaardzo wielu krajach byla wrecz to normalka i jakos nikomu to nieszkodzilo-szkodzi dopiero jak sie za to biora amatorzy-psycholodzy i ludzie zazdrosni-czarna choroba jaka jest zazdrosc powoduje to iz potepia sie pedofilie-coz taki mamy okres czasu-wiec mysle ze Pan powinien wypowiedziec sie na temat pedofili po stronie prawdziwej rzeczywistosci PRAWDY!!!CO DALEJ??W POLSCE PEDOFILIA STALA SIE DOBRYM MATERIALEM DO KARIERY POLITYCZNEJ TAKICH OSZOLOMOW JAK LSD I IM PODOBNI???KTORZY JUZ NIE WIEDZA CZEGO W PEDOFILII SZUKAC ABY TYLKO CZEGOS ZAKAZAC-WIEC TRZEBA SIE DOKLADNIE OKRESLIC??OKRESLIC GRANICE DOLNA WIEKU-13 LAT TO W SAM RAZ ZAS PONIZEJ DOZYWOCIE-I JAKIE TO PROSTE???I NIE WYMAGA KOMENTARZA I RAZ NA ZAWSZE ZAMKNELOBY TO USTA POLAWIACZY PIENIEDZY PODATNIKOW-MYSLE ZE BARDZIEJ ZBOCZONE JEST SIKANIE NA TWARZ ODDAWANIE KALU DO UST I TARZANIE SIE WE WLASNYM GOWNIE I PARTNERKI-TAKEI COS MA W/G PANA ZAPEWNIC I UMOCNIC ZWIAZEK SEXALNY PARTNEROW-TO PRZECIEZ CHORE-PO ZA TYM SEX SADO MACHO I JEMU PODOBNE WYWODZI SIE ...WIEMY Z KAD I JEST SYMBOLEM FASZYSTOWSKICH NIEMIEC.WIEC MYSLE ZE BABLANIE O PATOLOGIACH SEXUALNYCH WYMAGA WIEDZY A NIE BRUKOWYCH I NACIAGANYCH PRZEZ POLICJE I PROKURATOROW AFER PEDOFILSKICH-KAZDY Z NAS JEST PEDOFILEM I TOKSYCZNYM RODZICEM-TO MAMY W NATURZE I TEGO NIE DA SIE WYMAZAC!!!NA SWIECIE JEST 5 MILIARDOW PEDOFILI-MYSLE ZE DOBRZE BYLOBY ICH WSZYSTKICH POZAMYKAC W POLSKICH WIEZIENIACH RAZEM Z PANEM I WSZYSTKIMI SEXUOLOGAMI-ZNAWCAMI ODCHYLEN SEXUALNYCH!!NA PEWNO NIE PEDOFILII!!! Z SZACUNKIEM DOK.MED.SEKSUOLOG- STANISLAW WIERZEJSKI-USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aru Re: Norma a seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu O_O ? jesli krzywdzenie malych dzieci nie jest patologia , to chyba powinnienes sie leczyc. Pedofilia (zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych tylko z udzialem dziecka ..etc) , myli ci sie z homoseksualizmem (kontaktem dwoch /lub wiecej osob o tej samej płci ) .. wez sie zastanów.. Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Norma a seks 19 lat temu tolerancja ktora mozemy szerzyc poprzez edukacje seksualna to wazna sprawa, a w niej duzo do zrobienia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pbe Sikanie, hetero i bobo IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 19 lat temu Jak ludzie sikajacy na siebie moga wychowywac dzieci?! Ciekawe, co tacy ludzie - "rodzice" - robia ze swoimi dziecmi, ktore pewnie traktuja jako fetysz w swoim malzenstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init.d Re: Sikanie, hetero i bobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu oh, markiz de Sade wiele pisał o wychowywaniu dzieci w libertyńskich rodzinach. widzisz, nie każdy musi być chowany jak ty. jest wiele możliwości... alternatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lem Seks i masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Choc sie nigdy ni masturbowalem, ale powiem, ze seks mi wystarczy. Nie ma nic przyjemniejszego. (nawet podwyzka w pracy jest mniej podniecajaca:D) Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider zwierzenia panienki lekkich obyczajow 19 lat temu zwierzala mi sie kiedys tzw "modelka", ze miala stalego klienta, z lewej strony sceny politycznej ktory kazal jej sie wypinac, zakladal jej na wypieta pupe zdjecie bylego prezydenta, gdzie na zdjeciu w miejscu ust byla dziura. Potem posuwal rytmicznie a gdy mial dochodzic, wyciagal zrywal gume i tryskal na zdjecie. Jak mozna nazwac takie zboczenie ? Czy to byl objaw milosci do bylego prezydenta czy raczej forma urojonego pastwienia sie na nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: zwierzenia panienki lekkich obyczajow 19 lat temu Ooooo ;-) Niesamowite ;-). Czego to ludzie nie wymyślą ;-). Proszę, proszę, zdradź mi o któego prezydenta chodzi. Przynajmniej jakąś wskazówkę ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Re: zwierzenia panienki lekkich obyczajow 19 lat temu no niedomyslasz sie ? chodzilo o tego opalonego przystojniaczka gildarius napisał: > Ooooo ;-) Niesamowite ;-). Czego to ludzie nie wymyślą ;-). > > Proszę, proszę, zdradź mi o któego prezydenta chodzi. Przynajmniej jakąś > wskazówkę ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
manicstreetpreachers Dewianci wszystkich krajów łączcie się... 19 lat temu Markiz de Sade mawiał, że najważniejszym doświadczeniem człowieka jest poznanie granic własnych możliwości... Ale czy koniecznie wszystko musimy o sobie wiedzieć? Osobiście; w przeciwieństwie do Ciebie jestem troche ograniczony. Poza tym dlaczego ten doktorek nie mówi do końca prawdy? Słyszał chyba o Frommie, który uważał, że jedynie brak jakichkolwiek skłonności seksualnych za odstepstwo od normy, natomiast cała reszta....ok. Pyatnie za 100 pkt. Czy brak dewiacji to dewiacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pbe Re: Sikanie, hetero i bobo IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 19 lat temu Tym powinna zajac sie nasza katolicka FRONDA i rozeslac dokazdej rodziny ulotke progagujaca zdrowa rodzine, w ktorej kochajacy sie malzonkowie nie sypiajac z lasnymi dziecmi, nie sikaja na siebie, nie uprawiaja seksu analnego, zamiast tego opowiadaja o dziejach Pana Jezusa pod obrazkiem Matki Boskiej Krolowej Polski swemu dziecki, a potem ida grzecznie do swej sypialni uprawiac co najwyzej prokreacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student22 Pederaści i pedofile to jest to samo IP: *.kolornet.pl 19 lat temu obydwaj dewianci mają źle ukierunkowany poped seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Re: Pederaści i pedofile to jest to samo 19 lat temu zwierzala mi sie kiedys tzw "modelka", ze miala stalego klienta, z lewej strony sceny politycznej ktory kazal jej sie wypinac, zakladal jej na wypieta pupe zdjecie bylego prezydenta, gdzie na zdjeciu w miejscu ust byla dziura. Potem posuwal rytmicznie a gdy mial dochodzic, wyciagal zrywal gume i tryskal na zdjecie. Jak mozna nazwac takie zboczenie ? Czy to byl objaw milosci do bylego prezydenta czy raczej forma urojonego pastwienia sie na nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz ...Ludzie wariują z przeżarcia IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 19 lat temu To co jest naturalne u ludzi młodych i zdrowych, staje się czynnoscią sztuczną i chorą, u tych ludzi, którzy żyją zbyt długo, podtrzymując własne życie nienormalną iloscią lekarstw. W czasach dawnych , kiedy srednia długosć życia była około 30-tki i ludzie musieli poswięcać dużo wysiłku, aby utrzymać się przy życiu, nie było tylu dewiantów seksualnych co obecnie. Tylko nygusy z rodzin arystokratycznych wpadali w pułapkę seksulnych dewiacji. Seks między normalną kobietą i normalnym mężczyzną jest piękny i potrzebny. Dramatem i wieczną udręką są wszystkie dewiacje z którymi każdy osobnik musi sam walczyć , aby nie wpasć w piekło spirali upadku moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija ale teoria... IP: *.elblag.dialog.net.pl 19 lat temu Co Ty, Janusz, pierniczysz, dewiacje były zawsze - tylko może bardziej je ukrywano. Poczytaj sobie książki, to sam się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw jestem hetreoseksualna, ale... 19 lat temu teks uwazam za ciekawy. Dla wielu ludzi to są zbocznia, a ja uwazam ze nieniotórzy ludzie rodzą sie z takimi pragnieniami. Teks jest ciekawy, choc Wyborcza znowu bedzie oskarazana o szerzenie dziwactw. Dobrze, ze w Polsce jest takie medium gdzie mozna poczytać na ten temat. Magda Teclaw Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Re: jestem hetreoseksualna, ale... 19 lat temu chyba magda dawno w polsce nie bylas, bo o takich sprawach mozna przeczytac nie tylko w wyborczej. magdateclaw napisała: > teks uwazam za ciekawy. > Dla wielu ludzi to są zbocznia, a ja uwazam > ze nieniotórzy ludzie rodzą sie z takimi pragnieniami. > Teks jest ciekawy, choc Wyborcza znowu bedzie oskarazana o szerzenie dziwactw. > Dobrze, ze w Polsce jest takie medium gdzie mozna poczytać na ten temat. > > Magda Teclaw > Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik wcale nie ciekawy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19 lat temu za duzo gadania o 'glupim seksie' za malo o milosci, Wy wszytkie baranki, swinki i pieski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: wcale nie ciekawy... IP: *.elblag.dialog.net.pl 19 lat temu O ile mi wiadomo, to artykuł był właśnie na temat seksu, a nie miłości. Rozmowa była z seksuologiem. Jak się nie ma do czego przyczepić, to coś zawsze trzeba znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max pies........ IP: 213.76.140.* 19 lat temu a co w przypadku pociągu do psów i krów? pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 Norma a seks 19 lat temu www.antykaczy.blog.onet.pl w Polsce transwestytyzm nadal traktowany jest jako chore zboczenie - zreszta analogicznie jak homoseksualizm, który czesto myli sie z tranwestytyzmem a przeciez sa to dwie ZUPEŁNIE ODMIENNE kwestie - Ale niestety czasem nawet media wydające się byc postępowe utrwalają negatywne stereotypy -ota jak na przykład piątkowe Fakty TVN relacjonujace groteskową sprawę modyfikacji herbu jednego z Polskich miast (gdzie dotąd dwóch panów trzymało sie za ręce )- sprawę wskazującą na homofobie miejskich rajców, a natycmiast po tym materiale pokazano migawki z amerykańskich czy zachodnioeropejskich parad równości z transwestytami - w dodatku dołączając głupawy i klamiliwy komentarz - sugerujący, mówiący niemal wprost, iż jesli nie bedzie działan takich jak z tmze herbem - a więc jesli nie będzie homofobii ( to slowo nie padło ) to będziemy mieli "to" ( czyli wysp transwestytów ). Cóz Fakty TVN zmanipulowały fakty w sposób wyjątkowo niesmaczny - niewiele chyba ustepując Wiadomściom TVP, które ongis informując o legalizacji homozwiązków w któryms z krajów pusciły chwile potem materiał z udawanego slubu homoseksualnego w Katedrze Notre Dame - przy czym oczywiście "zapomniano" dodac, iz incydent z Notre Dame był quasi-huligańskim ekscesem skrajnej grupy i z tego co wiem został stanowczo potępiony przez organizacje gejowskie we Francji..ale cóz media nie pierwszy i nie ostatni raz bawią sie oczywistymi faktami - przykre jednak, iz na tego typu manipulacje podatni sa ldzie nie tylko "prości" i np spod znaku "moherowego beretu" lecz równiez o zgrozo wyksztalceni ( i to nie kler katolicki )-np od mojego kuzyna z pooru inteligentnego swiezo upieczonego magistra UJ usłyszec mogłem "że homoseksualisci profanują świątynie" ( to bylo nawiązanie do wspomnainego incydentu w Notre Dame )jak i ciągle myli homoseksualistów z transwestytami, oraz jak mantre powtarza ze legalizacja homozwiazków to "zamach na rodzinę"...cóz wiedza i wykształcenie nie idą w parzeze z inteligencją i zyciową mądrością Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 Norma a seks 19 lat temu Jeżeli facet włoży penisa do dziury w płocie, to jest to zgodne z normą medyczną czy partnerską? Dlaczego nie pozwala się facetowi na związek partnerski np. z kozą (nie ma niczyjej krzywdy: koza to lubi, a on dba o kozę)? Z artykułu wynika, że każdy ma trzy narządy płciowe. Co na to proktolodzy i laryngolodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Norma a seks IP: *.dsl.bell.ca 19 lat temu nie to nie sa choroby - to sa zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em-ma Norma a seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu A przed beztroskim stwarzaniem szansy na przenoszenie różnorakich chorób (skutkujących nawet po latach) jakaś norma przestrzega zainteresowanych???,bo tytułem obowiązku - każda powinna. Dlaczego w rozmowie z lekarzem brak choćby słowa ostrzeżenia przed groźnymi infekcjami (nie tylko wenerycznymi) i ich skutkami. Przecież jedni mogą być nosicielami bakterii, wirusów, grzybów, a drudzy - będą chorować. Wymaga to nakładu czasu, sił, zdrowia i środków - zgodnie z normą. Odpowiedz Link Zgłoś