Dodaj do ulubionych

50-te urodziny ojca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
witam,proszę poradźcie mi co można ku[ić tacie na 50-te urodziny?w zasadzie to
on wszystko ma;>
myślałam o bilecie na koncert genesis ,ale miejsca są już niezbyt fajne...
Obserwuj wątek
    • Gość: dalsza_rodzina Re: 50-te urodziny ojca IP: *.euro-net.pl 19 lat temu
      Jak Cię stać, to kup jakąś wycieczkę "z osobą towarzyszącą", oczywiście jeśli
      masz pewność, że taką osobą będzie Twoja mama.

A co przyszykować mojej ciotce na pięćdziesiatkę? (dziecko za granicą,
      przyjdzie na samą imprezę, wcześniej nie może, małżonek za jeszcze dalszą
      granicą, nie przyjedzie, bo nie może)).
      Ciotka wygląda rewelacyjnie, zgrabna, wesoła, świetnie tańczy - taka Foremniak,
      tyle, że z 10 lat starsza. Lubi podróże, ale to odpada, bo chodzi o imprezę -
      niespodziankę na miejscu. Na razie wiem tylko, że odpada taniec na rurze i
      menio wyskakujący z tortu.
      Macie jakieś pomysły?
      • morfeusz_1 Re: 50-te urodziny ojca 19 lat temu
        kup mu bilet na Red Hot Chili Papers
    • Gość: Bozka Re: 50-te urodziny ojca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Zaproszenie do fajnej restauracji na obiad.
        Lot balonem.
          Albo lot Wilgą.
          • madai Re: 50-te urodziny ojca 19 lat temu
            wycieczka jest dobrym pomyslem. Chocby weekend w jakims innym miejscu, na pewno
            sie ucieszy. ja mam zamiar to zastosowac na rocznice slubu rodzicow.
            • Gość: dalsza_rodzina Re: 50-te urodziny ojca IP: *.euro-net.pl 19 lat temu
              A o mojej prawie 50-letniej cioci nikt nie pomyślał. Pomóżcie, tak mi zależy, a
              pustkę mam w głowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka