Gość: ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu witam,proszę poradźcie mi co można ku[ić tacie na 50-te urodziny?w zasadzie to on wszystko ma;> myślałam o bilecie na koncert genesis ,ale miejsca są już niezbyt fajne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalsza_rodzina Re: 50-te urodziny ojca IP: *.euro-net.pl 19 lat temu Jak Cię stać, to kup jakąś wycieczkę "z osobą towarzyszącą", oczywiście jeśli masz pewność, że taką osobą będzie Twoja mama. A co przyszykować mojej ciotce na pięćdziesiatkę? (dziecko za granicą, przyjdzie na samą imprezę, wcześniej nie może, małżonek za jeszcze dalszą granicą, nie przyjedzie, bo nie może)). Ciotka wygląda rewelacyjnie, zgrabna, wesoła, świetnie tańczy - taka Foremniak, tyle, że z 10 lat starsza. Lubi podróże, ale to odpada, bo chodzi o imprezę - niespodziankę na miejscu. Na razie wiem tylko, że odpada taniec na rurze i menio wyskakujący z tortu. Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: 50-te urodziny ojca 19 lat temu kup mu bilet na Red Hot Chili Papers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka Re: 50-te urodziny ojca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Zaproszenie do fajnej restauracji na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka Re: 50-te urodziny ojca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Lot balonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka Re: 50-te urodziny ojca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Albo lot Wilgą. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: 50-te urodziny ojca 19 lat temu wycieczka jest dobrym pomyslem. Chocby weekend w jakims innym miejscu, na pewno sie ucieszy. ja mam zamiar to zastosowac na rocznice slubu rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalsza_rodzina Re: 50-te urodziny ojca IP: *.euro-net.pl 19 lat temu A o mojej prawie 50-letniej cioci nikt nie pomyślał. Pomóżcie, tak mi zależy, a pustkę mam w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś