Gość: AgaAga IP: *.dialin.vianetworks.nl 23 lata temu Czym czyscicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penutka Re: Przypalone zelazko 23 lata temu Najlepiej po prostu jakimś delikatnym proszkiem do czyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Przypalone zelazko 23 lata temu SODĄ OCZYSZCZONĄ WYSYPUJĄ NA TALERZYK TROCHĘ PROSZKU SODY OCZYSZCZONEJ, BARDZO BELIKATNIE ZWILŻEM WODĄ (TO MA NIE BYC PAPKA TYLKO LEKKO WILGOTNY PROSZEK)I CZYSZCZE ŻELAZKI ALBO RĄKĄ ALBO SZMATKĄ. JEST JAK NOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katz Re: Przypalone zelazko IP: *.crowley.pl 23 lata temu Wysyp na gazetę parę garści soli kuchennej i prasuj gorącym żelazkiem. Lepszego sposobu nie spotkałem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Przypalone zelazko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu W przypadku mojego żelazka ani sól, ani soda nie zadziałały... Co gorsza, nie mogę w sklepie znaleźć żadnego środka, a żelazko jest paskudnie przypalone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Przypalone zelazko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Kupiłam preparat do czyszczenia piekarnika.Popsikałam, poczekałam , zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaAga Re: Przypalone zelazko IP: *.dialin.vianetworks.nl 23 lata temu Dzieki za rady - niestety, niczym "drapiacym" czyscic go nie moge, bo ma powloke, ktora sie przy tym zdziera. Sprobuje plynem do piekarnika. pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: Przypalone zelazko IP: 156.24.231.* 23 lata temu zdecydowanie plyn do czyszczenia piekarnika... uzywam go rowniez do kratki na kuchence gazowej...i do innych rzeczy... przywiozlam sobie taki ze stanow, ale widzialam tez polskie... jednego czego nie mozna tym popsikac to tablice rejestracyjne...farba schodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: Przypalone zelazko IP: *.marketingserwis.pl 23 lata temu najlepszy jest sztyft do czyszczenia zelazek. wszystko wyczysci. do nabycia w drogeriach polskich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś