Dodaj do ulubionych

Pralki pralki pralki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
Czy lepsze jest z 5kg wsadem czy z 7kg? Bo mam dylemat:
ta: www.ceneo.pl/593068
czy ta: www.ceneo.pl/661364
Obserwuj wątek
    • witamina.log Re: Pralki pralki pralki 18 lat temu
      W normalnych warunkach wsad 5 kg. wystarczy.
    • a_gnieszka0 Re: Pralki pralki pralki 18 lat temu
      Ja bym brała 7 kg lepiej wyprać np kołdrę
    • Gość: luiza Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      wszystko zależy od tego ,czy dużo masz prania jeśli tak no to jak najbardziej 7
      kg a jak nie to 5 kg ,ja robie dużo prania mam 2 dzieci kupiłam 7 kilowa
    • Gość: ania Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      obydwie są dobre ale ja raczej bym brała tą 7 kilowa zawsze to można więcej
      prania wsadzić
      • Gość: nexttonext Re: Pralki pralki pralki IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu
        no właśnie, zawsze można więcej uprać, a jak pierzesz mniej to pralka waży
        bieliznę i automatycznie dobiera ilość wody, także nic nie tracisz!
    • Gość: Robaczek_mały Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      No to w takim razie dzięki, wezmę tę większą :) To moja pierwsza samodzielnie
      kupowana praleczka więc nie bardzo wiedziałam, który wsad będzie lepszy, ale
      argument z kołdrami mnie przekonał :)

pozdrawiam :)
      • Gość: ppppppppppp Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
        bardzo dobry wybór ,ja też bym wybrała ta większa
        • Gość: Gienka Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
          ja kupilam sobie pralkę z 8 kg wsadem. Kobiety, wiecie jaka to jest wygoda.
          Wszystko sie w niej mieści, kołdry, koce itp. A do tego ma odświeżanie parowe i
          wiele, wiele innych fajnych funkcji. Praleczka jest marki lg. Moja sąsiadka mnie
          namówiła na zakup tej pralki i ciesze sie, że mnie przekonała, bo zadowolona
          jest bardzo z niej.
          • gizmo292006 do Gienki :) 18 lat temu
            mogłabyś wkleić link do tej praliki lub napisać jaki to jest
            konkretnie model ??? właśnie rozglądam się za nową pralką - z góry
            bardzo dziękuję
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka