Gość: Robaczek_mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Czy lepsze jest z 5kg wsadem czy z 7kg? Bo mam dylemat: ta: www.ceneo.pl/593068 czy ta: www.ceneo.pl/661364 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina.log Re: Pralki pralki pralki 18 lat temu W normalnych warunkach wsad 5 kg. wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gnieszka0 Re: Pralki pralki pralki 18 lat temu Ja bym brała 7 kg lepiej wyprać np kołdrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu wszystko zależy od tego ,czy dużo masz prania jeśli tak no to jak najbardziej 7 kg a jak nie to 5 kg ,ja robie dużo prania mam 2 dzieci kupiłam 7 kilowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu obydwie są dobre ale ja raczej bym brała tą 7 kilowa zawsze to można więcej prania wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexttonext Re: Pralki pralki pralki IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu no właśnie, zawsze można więcej uprać, a jak pierzesz mniej to pralka waży bieliznę i automatycznie dobiera ilość wody, także nic nie tracisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek_mały Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu No to w takim razie dzięki, wezmę tę większą :) To moja pierwsza samodzielnie kupowana praleczka więc nie bardzo wiedziałam, który wsad będzie lepszy, ale argument z kołdrami mnie przekonał :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppppppp Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu bardzo dobry wybór ,ja też bym wybrała ta większa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienka Re: Pralki pralki pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja kupilam sobie pralkę z 8 kg wsadem. Kobiety, wiecie jaka to jest wygoda. Wszystko sie w niej mieści, kołdry, koce itp. A do tego ma odświeżanie parowe i wiele, wiele innych fajnych funkcji. Praleczka jest marki lg. Moja sąsiadka mnie namówiła na zakup tej pralki i ciesze sie, że mnie przekonała, bo zadowolona jest bardzo z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 do Gienki :) 18 lat temu mogłabyś wkleić link do tej praliki lub napisać jaki to jest konkretnie model ??? właśnie rozglądam się za nową pralką - z góry bardzo dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś