e._ 17 lat temu Szukam pralki, ale musi spełniać dwa warunki: pranie wkładane od góry i wysokość poniżej 80 cm. Im mniej, tym lepiej. Kiedys były takie niziutkie pralki automatyczne, może i teraz gdzieś są podobne? Serdecznie proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy I co już znalazłaś? 17 lat temu Bo nie chcę chodzić po stronach, które już znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu Niestety, nie, Ani Ceneo, ani te firmowe, któe umiałam sobie przypomnieć nic nie dały. Z rajdu po sklepach dowiedziałam sie w Euro, że taka niziutka pralka nazywa się "kawalerka" i że jest równie rzadka, jak jakieś ginące gatunki bociana. W Euro w Ko=ing Cross Center była jedna taka, ale ciut za szeroka. Czyli nadal jestem w kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu Kiedyś były pralki o nazwie Diana małe,zgrabne pojemne.Produkował je Polar,ale nie wiem czy jeszcze takie produkują? Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu Bo właśnie chodzi o to, ze stara, spracowana Diana nie chce juz prać a w łazience nie ma innego miejsca na pralkę. A nad nią wisi piec do centralnego ogrzewania, więc ta nowa też musi być niska. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina303 Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu Może Candy? Ma niecałe 70 cm. wysokości. www.ceneo.pl/7979 Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu To jest pomysł! Co prawda Diana miała chyba 45 cm ale zaraz jadę na Mokotów zmierzyć, czy zmieści się Candy. Serdeczne dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pralka: jaka najniższa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Zobacz ta www.moderni.pl/towar-10154-pralka_beko_wmd_75105_.html niska i w dodatku nie droga. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Pralka: jaka najniższa? 17 lat temu a jak do niej z gory wkladasz pranie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lul Re: Pralka: jaka najniższa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Najnizsza jest ta www.moderni.pl/category.php?catx=60&caty=104&catz=106 cena tez dobra a sklep solidny,moja siostra tam kupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foczka Re: Pralka: jaka najniższa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Trudno bedzi eznalezc niska pralke,ale sprawdz na moderni.pl maja własnie sprzet AGD i nie tylko, napewno pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś