lnga 24.01.04, 23:08 Czy ktoś zna ten specyfik,czy jest na receptę?Proszę o odpowiedż.Inka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire Re: Humana z Mct. 25.01.04, 22:51 Kiedy Michał miał silną biegunkę pediatra przepisała nam to zamiast normalnej mieszanki.Tak,jest na receptę.Karmiłam tym Misiaka przez tydzień.Choć dla mnie pachniało okropnie syn chętnie jadł całą porcję.Jest bardzo kalorycznym posiłkiem i trzeba uważać z ilością porcji.To chyba tyle:) Pozdrawiam claire. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Humana z Mct. 28.01.04, 17:26 dzieci bardzo lubia humanę z mct. stosuje sie ją głównie przy biegunkach. i trzeba pamietać że to mieszanka lecznicza, trzeba stosowac tylko przez taki czas jaki jest to wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
lnga Re: Humana z Mct. 06.02.04, 02:37 Moja p.dok.powiedziała że Humana z Mct ma gorzki smak i że nie będzie to mojej 9 miesięcznej córce smakowało i szkoda pieniędzy.Nie jestem pewna czy wiedziała o jakie mleko mi chodzi.Czy rzeczywiście to ma tak niedobry smak? Odpiszcie jeszcze raz proszę.Z góry bardzo dziękuję. Inka. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Humana z Mct. 07.02.04, 01:25 inga, ja pracuje w szpitalu dziecięcym, czasami dajemy humane z mct dzieciom, np. przy biegunkach. Uwielbiają ją. Osobiście nie próbowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
claire Re: Humana z Mct. 08.02.04, 22:33 Nie wiem jak inne dzieci ale mój syn naprawdę chętnie zjadał swoją porcję tej mieszanki.Zresztą ja podeszłam do tego na zasadzie konieczności.Dziecko chorowało,lekarka przepisała,więc podawałam.Minął tydzień i odstawiłam.Ale nie mielismy naprawdę żadnych problemów z namawianiem Michała do jej zjadania. Pozdrawiam claire. Odpowiedz Link Zgłoś