Dodaj do ulubionych

bebiko czy nan

08.07.04, 18:29
DZIEWCZYNY DORADZCIE MI CZY MOGE ZMIENIC MLEKO BEBIKO 1 NA NAN 1 (dodam że córka ma 3 m-ce)
Obserwuj wątek
    • makdak Czy wychodzicie w taki upał na spacer? 08.07.04, 19:34
      Witam Was,
      w domku przyjemny chłodek, a na podwórku żar leje się z nieba (no może w
      parku lub w cieniu jest trochę przyjemniej ale trzeba tam jakoś dotrzeć). Czy
      w związku z tym w ogóle wychodzicie ze swoimi maleństwami na spacerki? Moja
      mała ma 3,5 m-ca i raczej jest zmarźlaczkiem, ale nie wiem czy dzisiaj spacer
      był dla niej przyjemnością czy złem koniecznym:)?! Napiszcie, proszę co o tym
      sądzicie.
      Pozdrawiam,
      Magda&Nikolka
      • makdak Re: Czy wychodzicie w taki upał na spacer? 08.07.04, 19:35
        sorki,ale to miał być nowy wątek!Coś poszł nie tak!
    • magdaijulia Re: bebiko czy nan 08.07.04, 21:10
      Cześć !!!
      Moja mała jest prawie od początku na NAN1, potem NAN2 i 2R; na początku, przez
      2 tyg jak byłyśmy w szpitalu była karmiona BEBIKO OMNEO; jednak to mleko
      wyglądało jak zważone i było bardzo gęste; położna od noworodków poradziła mi
      że lepsze jest NAN choć droższe; i od razu po przyjeździe zmieniłam jej mleko
      na NAN1; pediatra nic nie mówiła na tę zmianę; ale też potwierdziła, że lepsze
      jest NAN niż BEBIKO;
      radzę ci porozmawiać z pediatrą i rozważyć wszystkie za i przeciw; choć
      decydujące zdanie to powinien mieć pediatra; on lepiej wie czy takie zmiany
      (mała się już przyzwyczaiła do smaku, zapachu, konsynstencji; jej żołądek też
      się przyzwyczaił i taka nagła zmiana może być poważną przeszkodą żeby dalej ok
      funkconował) mogą być niebezpieczne; począwszy od kolek i niestrawności a
      skończywszy np. jakimiś problemami z jelitami czy podobne; porozmawiaj z
      pediatrą to najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie;
      Pozdrawiam Magda i Julia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka