Dodaj do ulubionych

czeste kupki

23.03.06, 15:08
moj 5miesieczny synek juz od 3 tygodni ma czeste kupki.doktor dal mu diete na
5dni i leczyl go od biegunki.po tym czasie nie zmienilo sie za duzo z tym ze
kupki sa twardsze ale taksamo czeste.on nic nie stracil na wadze,nie jest
chory,w nocy ,.troche go to meczy.co robic co to jest ?
Obserwuj wątek
    • mamanastusi Re: czeste kupki 23.03.06, 15:18
      my mieliśmy podobnie w trzecim miesiącu.mała przy każdym karmieniu robiła kupkę
      albo dosłownie chwilę po.Poza tym wszystko ok,zdrowa,apetyt miała,może mniej
      przybierała na wadze ze względu na te kupki.Pierwszy pediatra cały czas kazał
      podawać lakcid9zużyłyśmy w sumie 3 opakowania)Zmieniłam pediatrę,tam przeróżne
      leki homeopatyczne z zastrzykami włącznie,nic nie pomogło.W końcu udałam się do
      innego miasta do pediatry który opiekował się moim dzieckiem po urodzeniu na
      oiomie.Lekarz zalecił podanie marchwianki(dał mi przepis na sporządzenie) i
      kazał odstawić mi nabiał(karmiłam piersią)Po podaniu dwóch dawek marchwianki
      nie było śladu po biegunce.
    • jgref Re: czeste kupki 23.03.06, 15:37
      moze podasz nam ten przepis na marchwianke Dziekuje
      • hugo34 Re: czeste kupki 23.03.06, 15:53
        no tak zdradz ten przepis ,prosze.
        • mamanastusi Re: czeste kupki 23.03.06, 17:17
          bardzo chętnie ale jutro ponieważ korzystam ze słożbowego komputera a przepis
          mam w domu.Jest bardzo prosty ale wolę spojrzeć na kartkę bo nie pamiętam
          proporcji.
        • jgref Re: czeste kupki 23.03.06, 18:31
          z gory dziekuje
    • iwona_rudzinska Re: czeste kupki 23.03.06, 23:49
      może coś zmieniła Pani w jego diecie, czy to na pewno była biegunka, a nie
      zmiana stolców związana z czymś nowym w diecie?
      • mamanastusi Re: czeste kupki 24.03.06, 09:43
        oto obiecany przepis na marchwiankę:1/2 kg startej na dużych oczkach marchwi
        ugotować w 1 l wody.Zmiksować i uzupełnić do 1 l wody(czyli uzupełnić to co się
        wygotuje)przepajać przed karmieniem.dzidziuś nie musi wypić tego dużo.Moja
        miała 3 m-ce i jej wystarczyło ok 10-15 ml.Nam pomogło mam nadzieję że wam też
        tylko to wystarczy
        • jgref Re: czeste kupki 24.03.06, 11:52
          dziekuje
        • hugo34 Re: czeste kupki 24.03.06, 18:50
          dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka