daga.pod 01.08.06, 12:42 witam drogie mamy. jak czytam odpowiedzi be-aty to zastanawiam się nad sensem utrzymywania i opłacania przez sponsora Pani Doktor. zawsze odpowie i nie zostawi bez "echa" żadnego postu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka43 Re: be-ata na eksperta 01.08.06, 15:51 To prawda. Może należałoby zatrudnić Beatę jako oficjalnego eksperta? Jesli się zgodzi, ocywiście. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
boonia Re: be-ata na eksperta- jestem za !!!! 01.08.06, 16:08 bardzo szybko odpowiedziała na moje pytanie,bardzo wyczerpująco a na odpowiedź od P. Dr. czekam już kilka dni i nic. Tak więc może wyślemy link do wątku i marka Bebilon zatrudni Bea-tę, która dużo bardziej interesuje się forum i jak widać ma niemałe doświadczenie i wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 a co na to sama p. Be-ata?? 01.08.06, 17:59 najpierw moze spytajmy Ja co o tym sadzi??? Pani Be-ato jak sie Pani na to zapatruje??? Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: be-ata na eksperta 01.08.06, 22:56 A ja myślałam, że be-ata jest oficjalnie ekspertem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: be-ata na eksperta 03.08.06, 14:53 oficjalny ekspert to taki, który dostaje za swje porady pieniądze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maarzenka Jak najbardziej jestem ZA!! 02.08.06, 14:47 Jestem szczerze wdzięczna p. Beacie, że odpowiada dzielnie na te przecież trudne pytania.. Dla mnie właśnie ONA jest ekspertem, dobrze by było, gdyby w ślad za tym otrzymywała jakieś korzyści, finansowe rzecz jasna, bo naszą wdzięczność i sympatie juz sobie zyskała, prawda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: be-ata na eksperta 03.08.06, 23:10 a ja myslalam ze Beata to wlasnie ta pani dr, dopiero teraz przeczytalam ze ta dr ma na imie Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
czaarna1 Re: be-ata na eksperta 12.08.06, 00:11 głownie czytam na forum jak szukam czegoś i zgadzam sie, Beata powinna byc NR 1 a nie jakaś Pani dr która i tak nie ma czasu żeby odpisywać na posty pozdrawiam beate:) Odpowiedz Link Zgłoś
adwokat77 Re: be-ata na eksperta 08.08.06, 18:17 ZGADZAM SIĘ I PODPISUJĘ OBIEMA RĘKAMI> PEŁNE WYCZERPUJĄCE RADY ORAZ DOŚIWADCZENIE WŁASNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: be-ata na eksperta 14.08.06, 21:47 Jestem za. Nie zostawila żadnego moejgo postu bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Re: be-ata na eksperta 17.08.06, 21:37 Podciągam. Bea-ta na eksperta :-)) Odpowiedz Link Zgłoś