kati_74 29.09.08, 21:54 musze spróbować dokarmic synka.... nie wiem ile mu dac szztucznego mleka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07_2007 Re: ile ml sztucznego podac miesięczniakowi? 29.09.08, 23:31 Określoną ilość ml masz na opakowaniu. Rozpiska jest dla każdego miesiąca. Oczywiście Twoje dziecko może mieć inne zapotrzebowanie, dlatego po jakimś czasie prób, będziesz mniej więcej wiedziała. Czemu chcesz dokarmiać? Nie przybiera na wadze? Odpowiedz Link Zgłoś
kati_74 matylda07_2007 30.09.08, 09:48 póki co nie wiem czy chce dokarmiać, chcę być przygotowana na "w razie czego"... mam problemy z młodym wieczorem i w nocy - z jego zasypianiem... i tak myślę czy go nie nakarmić któregoś razu sztucznym n awieczor i zobaczyc jak sie bedzie zachowywal... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 kati 30.09.08, 10:00 Nie jestem specem od laktacji, nie wiem, czy taka akcaj nie zaburzy Ci karmienia piersią. A na czym ten problem polega? Nie chcesz się poradić mam na forum "karmienie piersią"? Odpowiedz Link Zgłoś
kati_74 matylda07_2007 01.10.08, 18:38 moj mlody w dzien jest spoko, zaczyna sie cyrk po karmieniu wieczornym po kapaniu - zjada i nie zasypia... zaczyna sie placz i to taki ze nie da sie uspokoic, nawet nasze raczki nie sa dobre... i potrafi tak wyc do nastepnego posilku za +/- dwie godziny, ale i po tym posilku nie zasypia... wieczna walka...i placz... noszony na rekach wyje, bo to juz nie jest placz, az nagle zasypia, tak w sekunde urywa sie placz i on spi... tyle ze jak sie go z rak odklada budzi sie... a w nocy po kazdym kolejnym karmieniu problem z zasnieciem, dlugo je albo wisi na piersi... jak zaczyna zabawe to wtedy go odstawiam i wtedy znow ryk... a w dzien je duzo krocej i zawsze zasypia... fakt ze czasem przy odkladaniu tez sie budzi, ale szybko zasypia... suszarka i jej dzwiek sa skuteczne ale tylko w dzien... karuzela w lozeczku interesuje go raptem 2 minuty... nie wiem co jest....?? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Jak tam? 02.10.08, 11:59 Hej! I jak? Spróbowałaś dać modyfikowane? Coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: ile ml sztucznego podac miesięczniakowi? 30.09.08, 19:29 Witam, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=632&w=71001263&a=71912589&wv.x=0 Proponuje spróbowac podac ok 50 ml i zobaczyc ,co sie bedzie działo Odpowiedz Link Zgłoś