01.03.13, 15:37
Witam jestem tutaj nowa i cieszę sie ze takie forum istnieje .
jestem książkomanką i nie wiem czy to nie choroba
nie potrafie przejsc obok księgarni ,empiku i tanich książek smile))))))żeby coś nie kupić
mam juz ich stosy (właśnie zamówiłam nowy regał bo juz sie nie mieszczą ) czytam wszystko a teraz zbieram Sagi z Faktu (no to też książki )
pozdrawiam Wszystkie Mole smile
Obserwuj wątek
    • inez21 Re: Sagi ... 02.03.13, 12:17
      Witamy i gorąco pozdrawiamysmile To jest takie fajne forum gdzie każdy czyta co chce i nikt nikogo nie krytykujesmile I wszyscy są tu książkomanami i wszyscy maja problemy z miejsem na półkach także trafiłaś w dobre miejscesmile
      I pisz jak najwięcej bo ostatnio jakaś ciiisza na forum chyba wszyscy zaczytani...
      • nchyb Re: Sagi ... 02.03.13, 15:15
        witamy, witamy,
        a cisza - bo nagle sie słońce pojawiło i u mnie jest nadzieja, ze śnieg może wreszcie zacznie sie topić smile
        • moleslaw Witaj 10.04.13, 15:27
          Witaj w gronie szaleńców i maniaków książkowych. Mam podobnie,nie mogee przejść obok księgarni czy nawet straganu z książkami nie oglądając ich chociaż, a jeśli tylko jest możliwość to i kupując.Regały i półki to najważniejsze meble w moim domu i ciągle ich mało. Przekonasz się ze takich zakręconych moli jest więcej.
          • nchyb Re: Witaj 10.04.13, 15:53
            > jeśli tylko jest możliwość to i kupując.Regały i półki to najważniejsze meble w
            > moim domu i ciągle ich mało. Przekonasz się ze takich zakręconych moli jest wi
            > ęcej.

i tylko portfele tych moli coraz chudsze smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka