rurka-z-kremem 15.11.08, 19:05 Kto czytał, kto czytał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ls48 Re: 'Czekolada' Joanne Harris 15.11.08, 21:00 Mam przygotowane do czytania ale jeszcze sie nie zabrałam za książkę Widzialam film i bardzo mi sie podobał. Odpowiedz Link
rurka-z-kremem Re: 'Czekolada' Joanne Harris 16.11.08, 00:17 Ja też przygotowuję się dopiero do czytania. Apetyt mam niemały... Odpowiedz Link
carmelli Re: 'Czekolada' Joanne Harris 03.12.08, 19:54 Ja szczerze polecam! Ksiazka lepsza od filmu moim zdaniem. Wracalam kilka razy. No i polecam tez druga czesc: Rubinowe czolenka, nie bylam w stanie sie oderwac I kocham wszystko co napisze Joanne Harris, wlacznie z przypadkiem kupiona ksiazka dla dzieci (zasadniczo), pt. Runy. Odpowiedz Link
kerry_weaver Re: 'Czekolada' Joanne Harris 04.12.08, 09:29 Ja widziałam tylko film - bardzo dobry zresztą. Odpowiedz Link
dolmadakia Re: 'Czekolada' Joanne Harris 06.12.08, 11:42 Czytałam dawno temu ale najpierw oglądałam film,który jest kapitalny.Książka,oczywiście tez godna przeczytania,choć tak dziwna- trochę odrealniona.Moja mama w czasie czytania ciągle czuła zapach czekolady,widziała oczyma duszy te czekoladowe cudeńka i ....ciągle musiała jakąś czekoladę....degustować) Odpowiedz Link
rurka-z-kremem Re: 'Czekolada' Joanne Harris 06.12.08, 12:25 Zobaczymy, jakie na mnie wywrze wrażenie. Dziś zamierzam obejrzeć "Czekoladę'. Odpowiedz Link
rurka-z-kremem MAGIA! 02.05.09, 13:22 Dwa słowa: książka magiczna. Naprawdę warto przeczytać. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: MAGIA! 02.05.09, 18:42 Jak Ci sie podobalo, to przeczytaj tez druga czesc. Rowniez ksiazka magiczna. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: MAGIA! 06.05.09, 11:56 Wydaje mi sie, ze polski tytul to "Rubinowe trzewiki". Odpowiedz Link
pszczola25 Re: MAGIA! 07.05.09, 12:37 i oglądałam , i czytałam... w tej własnie kolejnosci dlatego przed oczami ciągle miałam Juliette Binoche klimaty boskie i apetyczne Odpowiedz Link