Gość: dAS IP: *.range86-170.btcentralplus.com 04.11.09, 21:22 I jak wiadomo cos na temat ChelmnoFM? Powroca czy nie? A jak tak to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zioom Re: ChełmnoFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 10:31 Z tego co słyszałem - umarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: ChełmnoFM IP: 80.51.140.* 06.11.09, 09:38 Tak radio już upadło. Kilka dni temu rozmawiałem z panem Tomaszem Gaszkowskim, powiedział mi że radio upadło ponieważ nie było sponsorów, na wszystko pan Gaszkowski musiał wykładać z własnej kieszeni, osoby które miały prowadzić audycje nie przychodziły - olewały to. Powiedział jeszcze że stara się przekazać ten interes komuś innemu, on by ewentualnie mógł prowadzić jakieś audycje. Niestety nikt nie jest zainteresowany przejęciem tego radia. PS On sam założył już własną firmę - "Remontową" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch-1 Re: ChełmnoFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 10:14 ... a ta wiadomosc z firma remontową jest dosyć ciekawa :] grajek, Dj, budowlaniec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arton Re: ChełmnoFM IP: 77.245.244.* 07.11.09, 23:28 To porażka,ale może lepiej mu budowanie wyjdzie hhmmm? Odpowiedz Link Zgłoś