Gość: cch IP: *.ip.netia.com.pl 06.12.09, 18:50 Witam mam zamiar podjąć pracę w SOHBI CRAFT POLAND w Ostaszewie. Czy mógłby ktoś napisać jakie tam są warunki oraz zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzon Re: SOHBI CRAFT Ostaszewo IP: 188.33.226.* 06.12.09, 18:55 ty sie do roboty nie nadajesz jak sie juz pytasz o warunki szkoła pewnie niepełne podstawowe a o warunki piszesz jak bys się uczył uczyła to bys tam pracy nieszukał jakie warunki? oco Ci chodzi o ubikacje czy ciepło na hali wszedzie trza pracowac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: SOHBI CRAFT Ostaszewo IP: *.chelmno.mm.pl 06.12.09, 19:05 sa 4 zmiany ,przerwa sniadaniowa 15 minut na popoludniówkach 20 min. pomiedzy 5 minutowa na papierosa,praca spoko ale moze sie znudzic szybko bo monotonna,zawsze jest okres próbny sprawdz czy dasz rade i juz.beznadziejne teksty co do wyksztalcenia sa moim zdaniem zbedne tu. pracuja tam nawet ludzie po studiach.,kazdy jest kowalem swojego losu.warunki sa bardzo dobre a zarobki hmm zaczynasz od najnizszej krajowej,potem sam musisz sie wykazac ze cos potrafisz to bedzie wiecej kasy powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: SOHBI CRAFT Ostaszewo IP: 81.219.3.* 15.12.09, 10:53 nie zastanawiaj się i nie pytaj tylko podejmuj pracę inaczej się nie przekonasz czy było warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: SOHBI CRAFT Ostaszewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 15:36 ja pracuje tam prawie3 miesiace i jestem zadowolona tylko troszke krótkie przerwy:) Odpowiedz Link Zgłoś