Dodaj do ulubionych

Pizza City

16.12.09, 11:31
Co sądzicie o pizzerii Pizza City?
Ja ostatnio spotkałem się z bardzo niemiłą obsługą takiej dziewczyny w czarnych włosach ( ona już tam chyba dość długo pracuje) i takiego chłopaka w blond włosach.
Zamiast zająć się klientami to non stop przesiadują na oknie pizzerii i obgadują wszystkich..porazka
Ludzie cieszcie się że macie pracę i ją szanujcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: l, Re: Pizza City IP: 80.51.140.* 16.12.09, 17:14
      Kolesie ktorzy tam pracuja to gowniarze szukajacy zaczepki. Bylem z
      kobieta jedlismy pizze a oni caly czas sie patrzyli i glupio
      usmiechali. Podszedlem zapytalem czy cos nie tak myslalem ze sie pod
      ziemie zapadnie ze strach jak wychodzilem jeszcze mnie wzrokiem
      zmierzyl cwaniak. Widzialem go na ulicy ladnie zaczalem podchodzic w
      jego strone zapytac sie jeszcze raz czy aby na pewno wszystko ok :D
      Moze bylem brudny na twarzy ze sie tak gapil a ja o tym nie
      wiedzialem :D Ale zaczal prawie biec to sobie pomyslalem ze biegac
      za nim nie bede a koles sobie prawie nogo polamal ;) od tej pory
      spokoj :D Fakt ta obsluga tam sie dziwnie zachowuje arogancko i
      chamsko a sa zwyklymi kelnerami tylko trzeba sie przyzwyczaic do
      swojej roli i wlazic w dupe klientom taka wasza rola!!! Bo prace
      stracicie.
      • Gość: ggg Re: Pizza City IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.09, 19:19
        czyli jak ktos na ciebie spojrzy i sie usmiechnie to znaczy ze szuka
        zaczepki ? ehh, ludzie to sa chorzy w tym miesice. a ty musiales
        oczywiscie zaszpanowac przy dupie jaki to chojrak z ciebie i wstac do
        nich, a bidulki pewnie nie mieli zielonego pojecia po cholere jakis
        pajac sie ich czepia.
        • Gość: Vnx Re: Pizza City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 19:32
          To po prostu wynik kompleksów.
      • Gość: klientka Re: Pizza City IP: 109.243.224.* 29.01.10, 11:24
        Zgadza sie ta dziewczyna w czarnych włosach jest bardzo opryskliwa.
        Można zrozumieć że jest zmęczona ale to jej wcale nie upoważnia do
        arogancji wobec klientów.
      • Gość: ktosiek Re: Pizza City IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.15, 20:20
        Każdy inaczej odbiera pewne sprawy. Nie wiem czy nadal jest skrzynka uwag -warto zgłosić. Jeśli nie polecam kontakt na City pizza Kwidzyn,na fb. Podejrzewam,że szefostwo redaguje. Nie te czasy ze z łaską obsługuje się ludzi,dzięki właśnie klientom to miejsce jeszcze istnieje A wiadomo ciężko. Najlepiej patrzeć jak pizzermen robi pizzę Ale i tak jeśli Nie pasuje mu to może wam płynąć. Niestety widziałam takie rzeczy,chrocha w lassgne jedli za późno zamówisz 😃
        • Gość: ktosiek Re: Pizza City IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.15, 20:39
          Ogólnie niektóre posty są mega stare...... Ale zachęcam do wyrażania swoich opini. Też pracuje w Castro i szefostwo żyje opiniami o swoim lokalu. Po uwagach sprawdzają wszystko. Jeśli szefostwo zależy na opinii to nie przejdzie obojętnie obok każdej opinii.
    • Gość: gaga Re: Pizza City IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.09, 21:26
      Jak macie problem to po co do tej pizzeri chodzicie ? jeeju dajcie ludziom zyc..
      co za chore miasto
      • Gość: ff Re: Pizza City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 22:07
        przypominam ze to rofum zstało stworzone do tego abyb rozmawia o problemach tego miasta.
        jesli w jakiej pizzeri jest hamówa i zdarzaja sie akies dziwne sytuacjie to chchialbym wiedziec,. poniewarz tweyd mam jasny obraz na to gdzie najlepjije isc.
        • Gość: fargo Re: Pizza City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:33
          mi sie tam podoba wlasnie mi obsluga nie przeszkadza dobre maja pizze i kebbaby :)
    • Gość: dddd Re: Pizza City IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 18:42
      Obsluga jest w miare ok tylko ile razy pojde tam na kebaba(a maja dobre) to
      zamawiam bez cebuli a zawsze dostaje z nia. oni wogole nie zwracaja uwagi na to
      co sie zamawia a co gdybym byl uczulony na cebule i przez ich nie uwage zjadlbym
      ja i np dostal jakies "ataku". kto wtedy by za to odpowiedzial. ??????
      • Gość: Kareek Re: Pizza City IP: *.chelmno.mm.pl 30.01.10, 22:23
        "Mił" obsługa była tam od dawna ;/;/
    • Gość: lilka 48 Re: Pizza City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 17:24
      Witam,
      Mi osobiście pizza smakuje; A jakbyście chcieli pracować w takich warunkach skoro kiedy byłam zeszłej zimy to mieli 8 stopni na sali i trzeba było brać jedzenie na wynos. A pracownicy muszą się ubierać jak na Syberie bo w kuchni i na zapleczu mają po 5 stopni. Myślę że nikt nie chciałby pracować w takich warunkach.
      Owszem zgodze sie że pracę trzeba szanować ale najpierw musi szef szanować pracowników i zapewnić godne warunki pracy. A pomyślcie dlaczego wszyscy nowi pracownicy którzy przychodzą po chwili już nie pracują.
      • lilka48 Re: Pizza City 07.01.15, 17:38
        Ludzie wy chyba nie wiecie co to znaczy CHAMÓWA ---> czy oni kogoś obrażają , wyzywają od różnych epitetów? ja przyjeżdżam ze Świecia na ich pizze i to właśnie jak jest Pan P, poza tym nie spotkałam się aby w Świeciu ludzie byli tak chamscy i znieważali, poniżali ludzi. Każdy może przecież mieć gorsze dni, a wy co tacy święci jesteście w pracy? Dobrze że nie mieszkam w tym Zjebanym mieście bo tu się nie da normalnie żyć , bo wszyscy wszytko na wszystkich widzą tylko sami na siebie i swoje zachowania patrzą.
        • Gość: piotr Re: Pizza City IP: *.chelmno.mm.pl 08.01.15, 00:16
          pracowalem tam i nie jest tak zimno jak piszecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka