Gość: ania IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 28.01.10, 22:30 A czy ktoś pamieta NIGHT CLUB BAMBOLA? Co tam były za imprezy, szkoda ze juz takich nie ma...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bamber Re: Bambola IP: *.bb.sky.com 30.01.10, 09:24 no i pijany Redzi za barem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Bambola IP: *.bb.sky.com 01.02.10, 22:03 to byl szal cial moja pierwsza milosc MALIN pozdrawiam go goraco gdzie kolwiek jest clusy moj Malinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka! Re: Bambola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:21 tak na mnie mówił,jak był we wojsku w Grudziądzu to kupił mi tam bluzkę z gwiazdkami hehe!Jakie to było miłe wogóle wszystko z NIM było miłe!A ja to spieprzy...!! Właśnie tam w BAMBOLI go poznałam bawiłam się z NIM itp itd! A teraz pozostał mi smutek i żal.Boże jak ja tego żałuję. Dlaczego czasu nie można cofnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bambola IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 01.02.10, 23:29 o kim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś