Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 21:45
moze to nie miejsce na zadawanie tego pytania,ale nikt mi nie potrafi odpowiedziec ze znajomych. Mianowicie jak nazywa sie mechanik samochodowy, który mieszka w domku przy wilsona i szosie grudziądzkiej? I czy ma moze ktos do niego numer? Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: endriu Re: mechanik samochodowy IP: 80.51.140.* 19.02.10, 07:00
      nie wiem czy o tego ci chodzi ale tam jest taki mechanik jak pan MARYNOSKI
      • Gość: ccc Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:33
        nie dawaj mu auta do zrobienia to najgorszy mechanik w chełmnie
        • Gość: ccc Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:35
          chodzi o marynosia to najgorszy papudrun i oszust
    • Gość: vw Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:34
      albo Śmiejewski..? Bo on mieszka akurat na rogi wilsona i szosy grudz. Warsztat w podwórzu. o tego chodzi???
    • 3mili Re: mechanik samochodowy 19.02.10, 22:13
      Wojtek Śmiejewski, ma do niego numer telefonu ale forum, to nie jest miejsce na
      podawanie numeru. Można go spotkać w warsztacie koło stacji CPN na ul Łunawskiej
    • 3mili Re: mechanik samochodowy 19.02.10, 22:15
      Wojtek Śmiejewski, mam do niego numer telefonu ale forum, to nie jest miejsce na
      podawanie numeru. Można go spotkać w warsztacie koło stacji CPN na ul
      Łunawskiej. Jest bardzo dobrym i rzetelnym mechanikiem, bez obaw oddaje swoje
      auto w jego ręce. Pozdrawiam zainteresowanego :)
      • Gość: zainteresowany Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 21:14
        Dziękuję, tak to właśnie Pan Wojtek. Dzięki wielkie.
        • Gość: Beta Re: mechanik samochodowy IP: 80.51.140.* 21.02.10, 11:33
          Notabene chyba najlepszy z Krzysiem duet w Chełmnie. Takich magików w
          okolicy nie znajdziesz, nie ma rzeczy niemożliwych dla nich. Polecam z
          PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ.
          • Gość: edek Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:52
            tak ja również polecam pana Krzysia z warsztatu przy myjni. profesjonalizm,
            bardzo miła obsługa i zawsze do dogadania.
            • Gość: ccc Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:02
              nigdy do marynowskiego to złodziej i oszust i kłamca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka