Gość: edek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.10, 15:07 Czy można się z nimi dogadać jak masz zbyt duży rachunek za prąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hmmm Re: ENERGA!!! IP: *.chelmno.mm.pl 08.04.10, 19:00 Gazownictwo i energetyka to ostatnie bastiony komunizmu i monopolu, a kumoterstwo sięga tam zenitu... ojciec, syn itd... wysokie pensje, odprawy, darmowy prąd, 13stki... no bo co zrobisz jak powiedzą, że jest podwyżka??? Gdzie kupisz sobie prąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: ENERGA!!! IP: 94.254.153.* 08.04.10, 19:29 dogadać się idzie ale musisz iść osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ENERGA!!! IP: *.centertel.pl 08.04.10, 19:51 można też płacić co m-c. wystarczy raz w m-cu zadzwonić do nich i podac stan licznika, w ciągu 7 dni wystawią i wyślą f-re. płatności co m-c mniej "bolą" aniżeli te raz na 4 m-ce. co do rozłożenia płatności na raty to jedynie można załatwiać w grudziądzu (nie ma gwarancji że rozłożą na raty), w chełmnie nie ma juz punktu obsługi klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ENERGA!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.10, 09:43 Jestem samotną matką rachunek za prąd przyszedł mi po 4mies. prawie tysiąc złoty wypisywałam wnioski wydzwaniałam w ogóle nie można nic z ch....i załatwić dziadowska firma państwowa ja wiem że muszę to zapłacić ale jak się nie ma takiej sumy to skąd mam wziąść chciałam żeby rozłożyli mi to na raty jakieś małe żebym była wstanie płacić to w ogóle nie ma takiej opcji ja teraz bedę musiałą siedzieć z małym dzieckiem bez prądu bo nie jestem z żadnym z nich spokrewniona gdybym nie chciała się z nimi dogadać to w ogóle bym nie dzwoniła i nie pisała zero zrozumienia to jest śmieszne że oni nic nie mogą zrobić bo nawet banki idą na rękę jak się ma zadłużenie bo chodzi o to żeby było spłacone nawet jeśli chcę to płacić w niższych ratach i można ale bardzo duża firma ENERGIA nie może nic zrobić wstyd że tam takie ludzie pracują . Odpowiedz Link Zgłoś