Gość: :( IP: 212.2.96.* 19.04.10, 08:03 Burmistrzu nie daj nas truc:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@@ Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:48 śmierdzi jak diabli czym nas tak trują??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 10:36 xW normalnym państwie truciciel płaci kary. Tyle lat Świecie nas zatruwa, czy nie ma na to sposobu? Są od tego specjalne służby, na które płacimy. Opór materii, czy zwykłe nieróbstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 10:48 Nikt z tym nic nie robi? A może dlatego, że to co tak śmierdzi nie przekracza żadnych norm zagrażających życiu czy naszemu zdrowiu? I kto Wam naopowiadał bzdur że była "Celuloza" nie płaci żadnych kar? Zabieracie głos a wasze wiadomości o temacie są znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borat Re: Znów śmierdzi:( IP: *.opera-mini.net 19.04.10, 10:52 Faktycznie, siedze na sraczu i cos wali, czy to na pewno Celuloza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZnĂłw Ĺmierdzi:( IP: 212.2.96.* 19.04.10, 10:55 Nawet jesli to nie truje to śmierdzi tak ze spac sie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 11:09 Oooo chociaż jeden zrozumiał że nie zawsze smród idzie w parze z truciem. Czasami śmierdzi po to żeby nie truć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:27 i co z tego że nie truje ale śmierdzi że głowa boli dlaczego mieszkańcy Chełmna ten smród maja znosić zamiast tu pyskować i sie mądrzyć to jeżeli jestes władny w tym kierunku ....zrób cos z tym...zanim faktycznie smród zacznie truć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 11:37 A czy ja pisałem że mam na to wpływ,i że jestem "władny" w tej sprawie? Nie . Po prostu ukończone przeze mnie szkoły pozwalają zrozumieć dlaczego śmierdzi i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:11 no to jeżeli nic nie możesz to po co dalej sie mądrzysz i pyskujesz????? szkoły dobrego wychowania to na pewno nie kończyłeś a szkoda.....i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 14:58 Zamiast narzekać proszę się cieszyć, że tylu Chełminiaków ma pracę w tym "śmierdzielu". Jasne! Najlepiej nałożyć karę, potem zamknąć, zlikwidować i stanąć w kolejce do PUP,u. Ten smród nie truje, a śmierdzi znowu , bo Mondi uruchomiło nową potężną maszynę - dając tym samym wiele wiele miejsc pracy :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyperspirant Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:44 1 zatrudniony - 2 nowotwory, 1 zatrudniony - 2 nowotwory, 1 zatrudniony - 2 nowotwory. już za komuny od kiedy postawili to badziewie byliśmy trójkątem śmierci. To co się ostatnio dzieje to masakra... mam głęboko w dupie te srebrniki które które nam rzucają dla zamknięcia ust. Pytanie tylko czy ktoś ma jaja w urzędzie i zainterweniuje, albo zgłosi sprawę odpowiednim instytucjom - jak myślicie zrobią coś??? nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbnb Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 18:06 Weź już człowieku nie przesadzaj :-/ Nowotwory od oczyszczalni ścieków? :-/ Być może nie pozostaje to bez wpływu na zachorowalność na nowotwory, ale taka już nasza dola - cywilizacja. Jakby patrzeć na to w ten sposób co Ty, to wszystko jest rakotwórcze - m. in. kleje używane do klejenia mebli w Adrianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyperspirant Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:19 mam prawo oddychać czystym powietrzem - pytał się ktoś z mondi czy może mnie truć i powodować wymioty? Ej ludzie - proponuję happening - 1000 chłopa, każdy wcina fasolkę po bretońsku, wypija litr wody gazowanej i uderzamy w truciciela jego własną bronią - gacie w dół i jazda przed siedzibą zarządu - media by to na pewno podchwyciły. a tak nasza władza dostanie darmowe długopisy i dwie ryzy papieru, jakiś śmierdziel poda łapę burmistrzowi i będzie pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbnb Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 08:37 A dociera to do Ciebie, że Mondi Cię nie truje? Takich ludzi jak Ty spotyka się często w nowopobudowanych "chatkach" na wsiach. Przeprowadza się taki z miasta na zadupie i nagle mu smród wsi przeszkadza i robi koło tyłka sąsiadowi co prowadzi hodowlę świń np. I znajdzie się taki co w mieście zamieszka i "miasto" mu wadzi. Masz prawo oddychać czystym powietrzem - zamieszkaj głęboko, głęboko w lesie :-) A może by tak zakazać kierowcom przejeżdżania samochodami koło Twojego domu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdf Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 17:33 śmierdzi i tyle - umyj sięto poczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:35 Apeluję: zróbcie coś z tymi śmierdzielami, już inaczej nie da się powiedzieć delikatnie, chyba są jakieś stosowne przepisy. Czy "Mondi" jest ponad prawem, nie ma na to sposobu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahd Re: Znów śmierdzi:( IP: 188.33.27.* 22.05.10, 13:51 i śmierdzieć nie przestanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Znów śmierdzi:( IP: 89.231.150.* 22.05.10, 16:57 W Chełmnie to ten smród od... zakochanych. Jednemu z was udało się skończyć szkołę, wygłasza tyrady i usprawiedliwia trucicieli. Tu nie chodzi o skrajną przesadę, nowotwory itp. ale o zwyczajne warunki do życia mieszkańców i przyjezdnych. Chełmno to śmierdzace miasto - z tym kojarzyć się będzie resztkom turystów, którzy tu zbłądzą, a mieszkańcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: Znów śmierdzi:( IP: 94.254.153.* 24.05.10, 20:13 No śmierdzi i co? Burmistrz Wam nie pomoże. To nie z Celulozy , a z oczyszczalni. W Csw wgl nie je*bie, a do nas jak zachodni wiatr zawieje , to wszystko przywieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 15:02 myj się częściej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Re: Znów śmierdzi:( IP: *.vc.shawcable.net 31.05.10, 17:54 I do tego dochodza elastyczne skarpeciury i brudne szpyty mieszkancow,a smrod jak w chlewni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sri Lanka Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:59 A ja ostatnio byłem w małym czystym i tam nie śmierdzi więc nie mówcie że w Chełmnie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś