Dodaj do ulubionych

Znów śmierdzi:(

IP: 212.2.96.* 19.04.10, 08:03
Burmistrzu nie daj nas truc:(
Obserwuj wątek
    • Gość: @@@ Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:48
      śmierdzi jak diabli
      czym nas tak trują???
      • Gość: fox Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 10:36
        xW normalnym państwie truciciel płaci kary. Tyle lat Świecie nas
        zatruwa, czy nie ma na to sposobu? Są od tego specjalne służby, na
        które płacimy. Opór materii, czy zwykłe nieróbstwo?
        • Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 10:48
          Nikt z tym nic nie robi? A może dlatego, że to co tak śmierdzi nie przekracza
          żadnych norm zagrażających życiu czy naszemu zdrowiu? I kto Wam naopowiadał
          bzdur że była "Celuloza" nie płaci żadnych kar? Zabieracie głos a wasze
          wiadomości o temacie są znikome.
          • Gość: Borat Re: Znów śmierdzi:( IP: *.opera-mini.net 19.04.10, 10:52
            Faktycznie, siedze na sraczu i cos wali, czy to na pewno Celuloza?
            • Gość: . Re: ZnĂłw Ĺmierdzi:( IP: 212.2.96.* 19.04.10, 10:55
              Nawet jesli to nie truje to śmierdzi tak ze spac sie nie da!
    • Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 11:09
      Oooo chociaż jeden zrozumiał że nie zawsze smród idzie w parze z truciem.
      Czasami śmierdzi po to żeby nie truć.
      • Gość: do koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:27
        i co z tego że nie truje
        ale śmierdzi że głowa boli
        dlaczego mieszkańcy Chełmna ten smród maja znosić
        zamiast tu pyskować i sie mądrzyć to jeżeli jestes władny
        w tym kierunku ....zrób cos z tym...zanim faktycznie smród zacznie truć
        • Gość: koks Re: Znów śmierdzi:( IP: *.tvgawex.pl 19.04.10, 11:37
          A czy ja pisałem że mam na to wpływ,i że jestem "władny" w tej sprawie? Nie . Po
          prostu ukończone przeze mnie szkoły pozwalają zrozumieć dlaczego śmierdzi i tyle
          w temacie.
          • Gość: mp Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:11
            no to jeżeli nic nie możesz to po co dalej
            sie mądrzysz i pyskujesz?????
            szkoły dobrego wychowania to na pewno nie kończyłeś
            a szkoda.....i tyle w tym temacie
            • Gość: nnn Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 14:58
              Zamiast narzekać proszę się cieszyć, że tylu Chełminiaków ma pracę w
              tym "śmierdzielu". Jasne! Najlepiej nałożyć karę, potem zamknąć,
              zlikwidować i stanąć w kolejce do PUP,u. Ten smród nie truje, a
              śmierdzi znowu , bo Mondi uruchomiło nową potężną maszynę - dając
              tym samym wiele wiele miejsc pracy :-) Pozdrawiam!
              • Gość: antyperspirant Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:44
                1 zatrudniony - 2 nowotwory, 1 zatrudniony - 2 nowotwory, 1 zatrudniony - 2
                nowotwory. już za komuny od kiedy postawili to badziewie byliśmy trójkątem
                śmierci. To co się ostatnio dzieje to masakra... mam głęboko w dupie te
                srebrniki które które nam rzucają dla zamknięcia ust. Pytanie tylko czy ktoś ma
                jaja w urzędzie i zainterweniuje, albo zgłosi sprawę odpowiednim instytucjom -
                jak myślicie zrobią coś??? nie:)
                • Gość: nbnb Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 18:06
                  Weź już człowieku nie przesadzaj :-/ Nowotwory od oczyszczalni
                  ścieków? :-/ Być może nie pozostaje to bez wpływu na zachorowalność
                  na nowotwory, ale taka już nasza dola - cywilizacja. Jakby patrzeć
                  na to w ten sposób co Ty, to wszystko jest rakotwórcze - m. in.
                  kleje używane do klejenia mebli w Adrianie.
                  • Gość: antyperspirant Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:19
                    mam prawo oddychać czystym powietrzem - pytał się ktoś z mondi czy może mnie
                    truć i powodować wymioty? Ej ludzie - proponuję happening - 1000 chłopa, każdy
                    wcina fasolkę po bretońsku, wypija litr wody gazowanej i uderzamy w truciciela
                    jego własną bronią - gacie w dół i jazda przed siedzibą zarządu - media by to na
                    pewno podchwyciły. a tak nasza władza dostanie darmowe długopisy i dwie ryzy
                    papieru, jakiś śmierdziel poda łapę burmistrzowi i będzie pozamiatane
                    • Gość: nbnb Re: Znów śmierdzi:( IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 08:37
                      A dociera to do Ciebie, że Mondi Cię nie truje? Takich ludzi jak Ty
                      spotyka się często w nowopobudowanych "chatkach" na wsiach.
                      Przeprowadza się taki z miasta na zadupie i nagle mu smród wsi
                      przeszkadza i robi koło tyłka sąsiadowi co prowadzi hodowlę świń np.
                      I znajdzie się taki co w mieście zamieszka i "miasto" mu wadzi. Masz
                      prawo oddychać czystym powietrzem - zamieszkaj głęboko, głęboko w
                      lesie :-)

A może by tak zakazać kierowcom przejeżdżania samochodami koło
                      Twojego domu? ;-)
                      • Gość: fdf Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 17:33
                        śmierdzi i tyle - umyj sięto poczujesz
    • Gość: fox Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:35
      Apeluję: zróbcie coś z tymi śmierdzielami, już inaczej nie da się
      powiedzieć delikatnie, chyba są jakieś stosowne przepisy.
      Czy "Mondi" jest ponad prawem, nie ma na to sposobu?
    • Gość: jahd Re: Znów śmierdzi:( IP: 188.33.27.* 22.05.10, 13:51
      i śmierdzieć nie przestanie
      • Gość: kiwi Re: Znów śmierdzi:( IP: 89.231.150.* 22.05.10, 16:57
        W Chełmnie to ten smród od... zakochanych. Jednemu z was udało się
        skończyć szkołę, wygłasza tyrady i usprawiedliwia trucicieli. Tu nie
        chodzi o skrajną przesadę, nowotwory itp. ale o zwyczajne warunki do
        życia mieszkańców i przyjezdnych. Chełmno to śmierdzace miasto - z
        tym kojarzyć się będzie resztkom turystów, którzy tu zbłądzą, a
        mieszkańcy?
    • Gość: Asiula Re: Znów śmierdzi:( IP: 94.254.153.* 24.05.10, 20:13
      No śmierdzi i co? Burmistrz Wam nie pomoże. To nie z Celulozy , a z
      oczyszczalni. W Csw wgl nie je*bie, a do nas jak zachodni wiatr zawieje , to
      wszystko przywieje.
    • Gość: poki Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 15:02
      myj się częściej !!!
      • Gość: Bazan Re: Znów śmierdzi:( IP: *.vc.shawcable.net 31.05.10, 17:54
        I do tego dochodza elastyczne skarpeciury i brudne szpyty
        mieszkancow,a smrod jak w chlewni....
    • Gość: Sri Lanka Re: Znów śmierdzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:59
      A ja ostatnio byłem w małym czystym i tam nie śmierdzi więc nie mówcie że w
      Chełmnie jedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka