Gość: Rubikowo IP: *.tvgawex.pl 12.06.10, 23:12 Jak wrażenia ? Zaj*biście było tylko szkolda ze padało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Rubik!!! IP: 94.254.241.* 12.06.10, 23:26 Koncert bardzo udany. Dobrze że póżniej przestał deszcz padać. Mam nadzieje że to nieostatni koncert w naszym mieście, burmistrz się popisze i zaprosi jakeś gwaizdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 23:38 Koncert naprawdę udany! Było fantastycznie, bardzo mi się podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rubik!!! IP: *.chelmno.mm.pl 13.06.10, 02:30 Potwierdzam! To chyba najlepszy koncert w tym mieście jaki się odbył, szkoda tylko ze pogoda nie dopisała, ale wrażenia bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 05:44 Super!!!Należą się wielkie słowa uznania dla osób, które przyczyniły się do tego że w ostatnich dwóch dniach odbyły sie w Chełmnie dwie tak wielkie imprezy jak mecz Polska -Szwajcaria oraz wczorajszy koncert Piotra Rubika na stadionie w Chełmnie.Przygotowanie płyty boiska i oprawa całego meczu wypadły znakomicie.Koncert rewelacja.A pamiętam ten nieuzasadniony opór pewnych osób,kiedy walczono o środki na poprawę funkcjonalności i estetykę naszego stadionu.Oby więcej takich spotkań i imprez dla mieszkańców w Chełmnie.Brawo Panie Burmistrzu,brawo Chełminski Dom Kultury,brawo Mondi,brawo Chełminianka>Dziekujemy i prosimy o wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indianin Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 02:34 Taa... Brawo Panie Burmistrzu, Chdk i instytucjom temu podobnym żeście w końcu zobaczyli jakich imprez potrzeba mieszkańcom tego miasta prócz palenia zniczy na rynku 14 lutego, spacerków po Chełmnie i pięknie brzmiących organów pewnego letniego wieczoru...!!! Całe szczęście, że przybyło "Mondi" zza wielkiej wody bo chełmiński naród dalej żyłby pod piórami Kędzierskiego i jego wszechobecnej rozrywki w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 05:31 kretynie - miasto ma większe potrzeby niż płacenie kilkaset tysięcy za koncert takiego klauna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO!!! Re: Rubik!!! IP: 93.174.81.* 13.06.10, 07:36 znalazlam już pierwsze zdjecia ale chyba po drugiej stronie wisly a nie u nas www.saldat.pl/upload/swpap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zdjecia IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.10, 08:17 Boskie!!!! nie to co nasza monisia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżez Re: zdjecia IP: 89.231.150.* 13.06.10, 10:13 Zgadzam się, że koncert był ok., tylko z tego zachłystywania się na tej chełmińskiej pustyni, żeby się nie zadławić. Obiektywnie - co ten koncert pokazał - brak pomysłu na organizację wolnego czasu. / pomijam kwestie pogodowe, bo to od nikogo nie zależy/ Przecież taki koncert powinien być obudowany imprezkami towarzyszacymi, takim popołudniowym piknikiem rodzinnym. Zapytajcie znajomych z Niemiec, to powiedzą jak to tam się robi, jak to wychodzi i ile przy tym dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 02:44 Jestem takie samego zdania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0) Re: Rubik!!! IP: 89.231.150.* 13.06.10, 10:48 impreza fajna Pierwsza taka udana Ale zasługą tego wydażenia jest MUNDI w ramach rekapensaty za zatruwanie środowiska Przykra swiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasisko75 Re: Rubik!!! IP: *.tvgawex.pl 13.06.10, 17:37 Koncert super. Jednakże według mnie, zadziwiająco mało ludzi. Generalnie mało był nagłośniony tak wielki koncert. Gdyby nie przypadek - nie wiedziałabym i pominęła tak wspaniałą okazję zalezienia się na występach Rubika i to za darmo. Spodziewałam się tłumu,w który się nie wcisnę. A tu na sam koniec dotarłam do samej estrady bez wysiłku... Słusznośc jest w wypowiedzi, że brakowało jakiś dodatkowych atrakcji w ten dzień. W amfiteatrze, na boisku przy stadionie. Byłoby jeszcze ciekawiej. Wypromować przy okazji miasto. Przecież to była niesamowita okazja do reklamy dla Chełmna. Przypuszczam, że gdyby nagłośniono koncert, zjechałoby wiele osób spoza naszego regionu. No cóż. Mam nadzieję, że władze wyciągną wnioski na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 02:48 I tu jest ten problem. Podsuwa się naszym władzom koryto a oni pomlaszczą i odejdą...Brak jakiejkolwiek inicjatywy ze strony chełmińskich włodarzy. Aż mnie takie olewanie denerwuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rubik!!! IP: *.tvgawex.pl 13.06.10, 17:50 Chełmno ma też fotki Chelmno.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rubik!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 18:19 Wieś się bawi,wieś tańczy(i klaska).Heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Rubik!!! IP: *.tvgawex.pl 13.06.10, 19:35 brakowalo troche naszych rycerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rubik!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 07:28 Dajcie juz sobie spokoj z takim palantem ak Rubik - T A N D E C I A RZ nie macie powaznieszych spraw tylko takie gowno wyciagac na wierzch byl wyjechal i wszystko za to caly rok MONDI bedzie smrodzic i za rok kolejny ochlap dla plebsu a ze rozwoj chorob nastapi a gowno to tych niby naszych z UM obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Rubik!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 21:44 no jak zwykle w każdym wątku, wypowiadają się ci, co tak naprawde nie maja nic do powiedzenia w temacie. Chyba maja na bakier z kulturą. Koncert super, oby jak najwięcej takich imprez, szkoda tylko ze w deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Rubik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 23:02 Może niech "gość" zaproponuje kogo możnaby zaprosić następnym razem skoro taki obeznany w kulturze. Sam nie byłem na tym koncercie, ponieważ byłem już na kilku jego koncertach w innych miastach i nie przyprawił mnie o zachwyt, choć koncerty były naprawdę udane. Myślę, że dla wielu miszkańców była to niezła atrakcja i oby więcej takich koncertów. A na wymówki typu: brak pieniędzy na takie imprezy- proponuję zorganizować jeden porządny koncert raz do roku, niż kiepską tandetę co miesiąc:))) Odpowiedz Link Zgłoś