Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 20:14 jest jakies spotkanie kibicow przed meczem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 24.08.10, 20:28 Flisak to malutka wioska pod Toruniem a ma wiecej kasy niż 20tysięczne miasto wstyd dla Chełmna!!!!!!!!!!!!Co w Chełmnie przyciąga najwięcej kibiców...PIŁKA!!!!!A ile kasy dostaje KS???Tyle co nic w porównaniu z liczba kibiców i zainteresowaniem innych sportów!!!kto pomaga Chełminiance w poszukiwaniu sponsorów...miasto???miasto utrudnia a nie pomaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.chelmno.mm.pl 24.08.10, 21:00 No to nie jest odkrycie, że liczba mieszkańców nie decyduje o klasie rozgrywkowej. Polecam poszukać artykułów o LKS Nieciecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic KSC Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.centertel.pl 24.08.10, 22:42 Nie rozumie do kogo te żale. Jak już to można mieć pretensję do władz klubu a nie miasta, że robi niewystarczająco dużo aby kasę pozyskać. Nie jestem blisko klubu, ale z tego co obserwuję, to klub mógłby robić więcej w celu uzyskania kasy. Przykłady ? Znam paru właścicieli firm w CCH i wiem, że do nich nikt z klubu nie przyszedł z prośbą o wsparcie. A wiem, że dali by kasę, gdyby tylko ktoś do nich przyszedł. Kolejna sprawa - dlaczego Chełminianka nie wprowadzi karnetów ? Wielu kibiców na pewno by kupiło je przed sezonem, nawet jako element ich wsparcie dla klubu. Sam bym kupił chociaż na wszystkich meczach być nie planuje. Teraz jest już na to za późno. Ale można zawsze wypuścić jakieś cegiełki które kibice mogliby kupować. Sprawa kolejna - bilety. Dla mnie śmieszne jest to, że klub nie podniósł ceny biletu wstępu. Teraz kosztuje 4 pln, jak by kosztował 5 czy 6 pln tyle samo osób by przychodziło, bo to i tak śmieszna kwota którą można wydać raz na dwa tygodnie bez wielkiego problemu. Jest awans, jest wyższy poziom gry, jest wyższa cena. Nic bardziej naturalnego klub zrobić nie mógł. Kolejna sprawa - można by zorganizować stoisko z browarem albo jakimiś kiełbaskami za bramą stadionu. Zawsze trochę kasy by wpadło. Gadżety klubowe też powinny być dostępne na stadionie podczas meczu - tak jak jest to wszędzie. Żaden dzieciak nie naciągnie ojca na zakup szala przy okazji zakupów w tesco. Na meczu zrobi to bez problemu. Zamiast pomyśleć jak pozyskać kasę, lepiej zlikwidować drużynę rezerw i liczyć na pomoc miasta, która i tak jest nieporównywalnie duża w porównaniu do pomocy dla innych klubów. Jeszcze raz podkreślam, że mocno kibicuje Chełminiance i chciałbym aby nasz klub grał jak najlepiej i miał jak najlepiej, jednak wydaje mi się, że działacze mogliby dociągnąć poziomem do gry chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:16 Kibic KSC zgadzam się całkowicie z tym co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.10, 23:38 Jeżeli będzie jakieś spotkanie na pewno zostaniecie o tym odpowiednio po informowani . (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:46 będziecie pokrzyczeć legia legia? Jak wybieracie się już do nas na mecz to kibicujcie chełminiance... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.chelmno.mm.pl 25.08.10, 13:26 "Zamiast pomyśleć jak pozyskać kasę, lepiej zlikwidować drużynę rezerw" Jest zlikwidowana, za nią jest drużyna w kategorii juniora starszego. Nie mogą jej zlikwidować, ponieważ w tej klasie rozgrywkowej wymagana jest pewna ilość drużyn młodzieżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikar Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 19:21 0-1 w plecy nawet zona Baranowskiego która sedziowała na lini nie pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avas Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.150.* 25.08.10, 23:47 Solidna drużyna na V ligę, ale mecze ze Spartą i Flisakiem pokazały, że bez wzmocnień, których nie dokonano będzie dostarczycielem punktów. Mecze ze słabiakami pokażą, czy powalczy o środek tabeli czy będzie się bronić przed powrotem do V ligi. Mając jeszcze takiego asa za trenera bardziej prawdopodobna jest ta druga sytuacja. Szkoda, że także powietrze uszło z kibiców, frekwencja blada, o wyjeździe nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.148.* 26.08.10, 08:16 obrona jak ser szwajcarski a kilku graczy nie ma umiejętności na IV ligę.ławka coraz krótsza trener nie ma żadnego pola manewru będzie ciężko się utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.148.* 26.08.10, 08:16 obrona jak ser szwajcarski a kilku graczy nie ma umiejętności na IV ligę.ławka coraz krótsza trener nie ma żadnego pola manewru będzie ciężko się utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 57.90.36.* 26.08.10, 08:47 I znowu atak. Jak był awans to każdy sie cieszył. Fakt że kadre trzeba odłmodzić srodka nie było obrona jedynie Kwella i Michalak na moje oko w miare sobie radzili. Grzelecki i Gross zostali okrzyknięci gwiazdami ale w meczu tego nie widać tak jak było to w 5 lidze. Ławka wchodzi i żadnej świeżości nic nie wnoszą. Daleko to my tak nie zajedziemy. P.s ja też mam kilku znajomych co maja firmy i wiem że KS dręczy o kase i wiem że to nie jest tak prosto dlatego powodzenia życzę w utrzymaniu klubu bo szkoda to zaprzepaścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKM Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.centertel.pl 26.08.10, 09:02 Może dręczą nie tych co trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 77.245.246.* 26.08.10, 09:37 Po tym co zobaczylem wczoraj, pomyslalem ze lepiej byloby wydac te 2 zl na waciki ;) Z taka gra sie nie utrzymaja za nic. I ZMIENCIE TEGO DJ BOBO, WLACZCIE RADIO ZET I BEDZIE SPOKO. A NIE CHLOP SIE ZAKOCHAL I PIOSENKI I MILOSCI NA MECZU PILKARSKIM PUSZCZA ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 00:08 Lepsza taka muzyka niż nic. Nasza obrona wygląda fatalnie. Bez jakiś wzmocnień będzie źle. Pomoc gra jakby chciała a nie mogła, a napastnicy nie mogą trafić w bramke. Coś czarno widzę ten sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.tvgawex.pl 28.08.10, 01:43 dokładnie - lepsza taka muzyka i spiker niż wcale. A czego wy oczekujecie chłopacy wygrali awans bez żadnych zaciągów z innych miast grali tylko naszymi zawodnikami i chwała im za to że możecie oglądać takich zawodników jak Maćkiewicz czy Kretkowski. Do tego juniorzy wygrali ligę na którą co prawda nie ma pieniędzy ,ale spójrzcie też na aspekt sportowy awans dwóch drużyn stadion pięknieje murawa extraklasa a wam cały czas cos nie pasuje. A jak słyszę na trybunach teksty to mi wstyd za was bo żadni z was kibice tylko krytykować umiecie. Nie tylko KS boryka się z problemami a o utrzymanie jestem spokojny i liczę że kilka tych punktów gdzieś złapiemy Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avas Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.150.* 28.08.10, 08:57 Nie róbmy jaj z zapowiedzi pogrzebu. To, że jakaś oprawa muzyczna jest - ok., to że ktoś coś sepleni - też ok. ostatecznie to tylko IV liga, ale jak ktoś każe mi się cieszyć , że trawa zielona i wygląd obiektu pięknieje to jest chore. Albo przyszedł z jakiejś wiochy i pomylił pastwisko z boiskiem albo jest kompletnym abnegatem . Czego spodziewać się po Chełminiance, z której aktualnego składu można złożyć zespół na poziomie rozpaczliwego ratunku przed spadkiem, to polecam lekturę wypowiedzi trenera Majki po meczu z Flisakiem, w ostatnim Czasie Chełmna. Przecież ten facet powinien trenować grę w piłkarzyki na stole, bo dla niego B klasa by go przerastała. Bo,żeby trenować trzeba coś umieć, a on jest bezradny jak dziecko we mgle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 28.08.10, 09:09 Jak guzinio nie wroci to spadek murowany!!!|Nasz nowy kołcz to cienizna zero doswiadczenia jako pilkarz i trener gdzie on do 4ligi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 12:10 Płacz rozżalonego co siedzi na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.151.* 28.08.10, 11:54 nie trzeba być dobrym piłkarzem żeby być dobrym trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 28.08.10, 12:58 ile druzyn spada???slyszalem ze 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 20:10 Liczyłem na to że po awansie sportowy poziom klubu wzrośnie. Najwyraźniej się myliłem, chyba od przyszłego awansu będziemy walczyć o powrót do 4 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.08.10, 00:44 ZAWISZA FC CHEŁMNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 30.08.10, 13:04 Uważam,że jeszcze jest dużo czasu, aby wszystko mogło uleć poprawie. Obrońcy mają swoje nawyki i dopóki nie podporządkują się ostatniemu w linii obrony tj.Darkowi Pawskiemu to każde łapanie na spalonego będzie jak ser szwajcarski. To trzeba zdecydowanie poprawić. Linia pomocy uważam,że chłopaki kozie spod ogona nie wyskoczyli. To są dobrzy gracze, tylko dajmy im się zgrać. Atak ma bardzo dobre występy,dobre i słabe. To tak samo jak w życiu. Odnośnie wypowiedzi na temat trenera to są moim zdaniem obrażliwe. To,że nie był on zawodnikiem spełnionym to nic nie znaczy. Murino wogóle nie był zawodnikiem, a jednak trenerem jest uznanym. Według mnie zespół musi chyba dojrzeć mentalnie, a to wymaga czasu. Wzmocnienia juniorami moim zdaniem udane. Gra i zachowanie juniorów na boisku ( 16 i 18 lat )ambitne i bez jakichkolwiek lęków, że przeciwnik starszy,bardziej doświadczony. Po tych pierwszych 4 meczach muszę stwierdzić,że gra i styl znacząco nie odbiega od ligi okręgowej. Jak przeanalizujemy już rozegrane mecze to można powiedzieć,że pierwsza drużyna też potrafi przegrać z ostatnią, ale i ostatnia potrafi wygrać z pierszą. Dobra rada-nie opluwajmy się wzajemnie tylko wspierajmy, aby wspomóc drużynę, a zarząd zmobilizujmy do szukania pieniążków ( pare przykładów ktoś wcześniej podał można je wykorzystać ). Piłka to najpopularnieszy sport na świecie - myśle,że w Chełmnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserwator Re: Chełminianka IP: 94.254.210.* 08.09.10, 15:15 Jak w chcecie wygrywac jak u was pół druzyny to dziadki np.Kwella Bary Szulc ITD tą druzyne trzeba odmłodzic transfer Piaska wogole nie udany.A Marksa i Kaczkowskiego to jak najbardziej udane powiniscie cos zrobic z ta obrona macie w J.STARSZYM dobrych obroncow czemu nie dacie im szans??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś