Dodaj do ulubionych

KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 20:14
jest jakies spotkanie kibicow przed meczem??
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 24.08.10, 20:28
      Flisak to malutka wioska pod Toruniem a ma wiecej kasy niż
      20tysięczne miasto wstyd dla Chełmna!!!!!!!!!!!!Co w Chełmnie
      przyciąga najwięcej kibiców...PIŁKA!!!!!A ile kasy dostaje KS???Tyle
      co nic w porównaniu z liczba kibiców i zainteresowaniem innych
      sportów!!!kto pomaga Chełminiance w poszukiwaniu
      sponsorów...miasto???miasto utrudnia a nie pomaga!!!
      • Gość: lop Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.chelmno.mm.pl 24.08.10, 21:00
        No to nie jest odkrycie, że liczba mieszkańców nie decyduje o klasie rozgrywkowej.
        Polecam poszukać artykułów o LKS Nieciecza.
      • Gość: kibic KSC Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.centertel.pl 24.08.10, 22:42
        Nie rozumie do kogo te żale. Jak już to można mieć pretensję do władz klubu a
        nie miasta, że robi niewystarczająco dużo aby kasę pozyskać. Nie jestem blisko
        klubu, ale z tego co obserwuję, to klub mógłby robić więcej w celu uzyskania kasy.
        Przykłady ?
        Znam paru właścicieli firm w CCH i wiem, że do nich nikt z klubu nie przyszedł z
        prośbą o wsparcie. A wiem, że dali by kasę, gdyby tylko ktoś do nich przyszedł.
        Kolejna sprawa - dlaczego Chełminianka nie wprowadzi karnetów ? Wielu kibiców na
        pewno by kupiło je przed sezonem, nawet jako element ich wsparcie dla klubu. Sam
        bym kupił chociaż na wszystkich meczach być nie planuje. Teraz jest już na to za
        późno. Ale można zawsze wypuścić jakieś cegiełki które kibice mogliby kupować.
        Sprawa kolejna - bilety. Dla mnie śmieszne jest to, że klub nie podniósł ceny
        biletu wstępu. Teraz kosztuje 4 pln, jak by kosztował 5 czy 6 pln tyle samo osób
        by przychodziło, bo to i tak śmieszna kwota którą można wydać raz na dwa
        tygodnie bez wielkiego problemu. Jest awans, jest wyższy poziom gry, jest wyższa
        cena. Nic bardziej naturalnego klub zrobić nie mógł.
        Kolejna sprawa - można by zorganizować stoisko z browarem albo jakimiś
        kiełbaskami za bramą stadionu. Zawsze trochę kasy by wpadło.
        Gadżety klubowe też powinny być dostępne na stadionie podczas meczu - tak jak
        jest to wszędzie. Żaden dzieciak nie naciągnie ojca na zakup szala przy okazji
        zakupów w tesco. Na meczu zrobi to bez problemu.
        Zamiast pomyśleć jak pozyskać kasę, lepiej zlikwidować drużynę rezerw i liczyć
        na pomoc miasta, która i tak jest nieporównywalnie duża w porównaniu do pomocy
        dla innych klubów.
        Jeszcze raz podkreślam, że mocno kibicuje Chełminiance i chciałbym aby nasz klub
        grał jak najlepiej i miał jak najlepiej, jednak wydaje mi się, że działacze
        mogliby dociągnąć poziomem do gry chłopaków.
        • Gość: ale Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:16
          Kibic KSC zgadzam się całkowicie z tym co mówisz.
          • Gość: P Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.10, 23:38
            Jeżeli będzie jakieś spotkanie na pewno zostaniecie o tym odpowiednio po
            informowani . (L)
            • Gość: kibic Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:46
              będziecie pokrzyczeć legia legia? Jak wybieracie się już do nas na
              mecz to kibicujcie chełminiance...
              • Gość: lop Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.chelmno.mm.pl 25.08.10, 13:26
                "Zamiast pomyśleć jak pozyskać kasę, lepiej zlikwidować drużynę rezerw"
                Jest zlikwidowana, za nią jest drużyna w kategorii juniora starszego.
                Nie mogą jej zlikwidować, ponieważ w tej klasie rozgrywkowej wymagana jest pewna
                ilość drużyn młodzieżowych.
    • Gość: mikar Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 19:21
      0-1 w plecy nawet zona Baranowskiego która sedziowała na lini nie pomogła
      • Gość: avas Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.150.* 25.08.10, 23:47
        Solidna drużyna na V ligę, ale mecze ze Spartą i Flisakiem pokazały,
        że bez wzmocnień, których nie dokonano będzie dostarczycielem
        punktów. Mecze ze słabiakami pokażą, czy powalczy o środek tabeli
        czy będzie się bronić przed powrotem do V ligi. Mając jeszcze
        takiego asa za trenera bardziej prawdopodobna jest ta druga
        sytuacja. Szkoda, że także powietrze uszło z kibiców, frekwencja
        blada, o wyjeździe nie wspomnę.
    • Gość: fff Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.148.* 26.08.10, 08:16
      obrona jak ser szwajcarski a kilku graczy nie ma umiejętności na IV ligę.ławka
      coraz krótsza trener nie ma żadnego pola manewru będzie ciężko się utrzymać.
    • Gość: fff Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.148.* 26.08.10, 08:16
      obrona jak ser szwajcarski a kilku graczy nie ma umiejętności na IV ligę.ławka
      coraz krótsza trener nie ma żadnego pola manewru będzie ciężko się utrzymać.
      • Gość: obserwator Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 57.90.36.* 26.08.10, 08:47
        I znowu atak. Jak był awans to każdy sie cieszył. Fakt że kadre
        trzeba odłmodzić srodka nie było obrona jedynie Kwella i Michalak
        na moje oko w miare sobie radzili. Grzelecki i Gross zostali
        okrzyknięci gwiazdami ale w meczu tego nie widać tak jak było to w 5
        lidze. Ławka wchodzi i żadnej świeżości nic nie wnoszą. Daleko to my
        tak nie zajedziemy. P.s ja też mam kilku znajomych co maja firmy i
        wiem że KS dręczy o kase i wiem że to nie jest tak prosto dlatego
        powodzenia życzę w utrzymaniu klubu bo szkoda to zaprzepaścić.
        • Gość: MKM Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.centertel.pl 26.08.10, 09:02
          Może dręczą nie tych co trzeba ;)
          • Gość: cch Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 77.245.246.* 26.08.10, 09:37
            Po tym co zobaczylem wczoraj, pomyslalem ze lepiej byloby wydac te 2 zl na waciki ;)
            Z taka gra sie nie utrzymaja za nic.
            I ZMIENCIE TEGO DJ BOBO, WLACZCIE RADIO ZET I BEDZIE SPOKO. A NIE CHLOP SIE
            ZAKOCHAL I PIOSENKI I MILOSCI NA MECZU PILKARSKIM PUSZCZA ;0
            • Gość: kibic Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 00:08
              Lepsza taka muzyka niż nic. Nasza obrona wygląda fatalnie. Bez jakiś
              wzmocnień będzie źle. Pomoc gra jakby chciała a nie mogła, a
              napastnicy nie mogą trafić w bramke. Coś czarno widzę ten sezon.
              • Gość: obserwator Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.tvgawex.pl 28.08.10, 01:43
                dokładnie - lepsza taka muzyka i spiker niż wcale. A czego wy oczekujecie
                chłopacy wygrali awans bez żadnych zaciągów z innych miast grali tylko naszymi
                zawodnikami i chwała im za to że możecie oglądać takich zawodników jak
                Maćkiewicz czy Kretkowski. Do tego juniorzy wygrali ligę na którą co prawda nie
                ma pieniędzy ,ale spójrzcie też na aspekt sportowy awans dwóch drużyn stadion
                pięknieje murawa extraklasa a wam cały czas cos nie pasuje. A jak słyszę na
                trybunach teksty to mi wstyd za was bo żadni z was kibice tylko krytykować
                umiecie. Nie tylko KS boryka się z problemami a o utrzymanie jestem spokojny i
                liczę że kilka tych punktów gdzieś złapiemy Powodzenia
                • Gość: avas Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.150.* 28.08.10, 08:57
                  Nie róbmy jaj z zapowiedzi pogrzebu. To, że jakaś oprawa muzyczna
                  jest - ok., to że ktoś coś sepleni - też ok. ostatecznie to tylko
                  IV liga, ale jak ktoś każe mi się cieszyć , że trawa zielona i
                  wygląd obiektu pięknieje to jest chore. Albo przyszedł z jakiejś
                  wiochy i pomylił pastwisko z boiskiem albo jest kompletnym
                  abnegatem .
                  Czego spodziewać się po Chełminiance, z której aktualnego składu
                  można złożyć zespół na poziomie rozpaczliwego ratunku przed
                  spadkiem, to polecam lekturę wypowiedzi trenera Majki po meczu z
                  Flisakiem, w ostatnim Czasie Chełmna.
                  Przecież ten facet powinien trenować grę w piłkarzyki na stole, bo
                  dla niego B klasa by go przerastała. Bo,żeby trenować trzeba coś
                  umieć, a on jest bezradny jak dziecko we mgle .
                  • Gość: ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 28.08.10, 09:09
                    Jak guzinio nie wroci to spadek murowany!!!|Nasz nowy kołcz to
                    cienizna zero doswiadczenia jako pilkarz i trener gdzie on do 4ligi!!
                    • Gość: do ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 12:10
                      Płacz rozżalonego co siedzi na ławie.
    • Gość: do ew Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.231.151.* 28.08.10, 11:54
      nie trzeba być dobrym piłkarzem żeby być dobrym trenerem
    • Gość: ?? Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: 89.191.152.* 28.08.10, 12:58
      ile druzyn spada???slyszalem ze 4
      • Gość: ana Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 20:10
        Liczyłem na to że po awansie sportowy poziom klubu wzrośnie.
        Najwyraźniej się myliłem, chyba od przyszłego awansu będziemy
        walczyć o powrót do 4 ligi
        • Gość: Z Re: KS Chełminianka Chełmno- Flisak Złotoria IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.08.10, 00:44
          ZAWISZA FC CHEŁMNO!
          • Gość: obserwator Chełminianka IP: *.chelmno.mm.pl 30.08.10, 13:04
            Uważam,że jeszcze jest dużo czasu, aby wszystko mogło uleć poprawie.
            Obrońcy mają swoje nawyki i dopóki nie podporządkują się ostatniemu
            w linii obrony tj.Darkowi Pawskiemu to każde łapanie na spalonego
            będzie jak ser szwajcarski. To trzeba zdecydowanie poprawić. Linia
            pomocy uważam,że chłopaki kozie spod ogona nie wyskoczyli. To są
            dobrzy gracze, tylko dajmy im się zgrać. Atak ma bardzo dobre
            występy,dobre i słabe. To tak samo jak w życiu. Odnośnie wypowiedzi
            na temat trenera to są moim zdaniem obrażliwe. To,że nie był on
            zawodnikiem spełnionym to nic nie znaczy. Murino wogóle nie był
            zawodnikiem, a jednak trenerem jest uznanym. Według mnie zespół musi
            chyba dojrzeć mentalnie, a to wymaga czasu. Wzmocnienia juniorami
            moim zdaniem udane. Gra i zachowanie juniorów na boisku ( 16 i 18
            lat )ambitne i bez jakichkolwiek lęków, że przeciwnik
            starszy,bardziej doświadczony. Po tych pierwszych 4 meczach muszę
            stwierdzić,że gra i styl znacząco nie odbiega od ligi okręgowej. Jak
            przeanalizujemy już rozegrane mecze to można powiedzieć,że pierwsza
            drużyna też potrafi przegrać z ostatnią, ale i ostatnia potrafi
            wygrać z pierszą. Dobra rada-nie opluwajmy się wzajemnie tylko
            wspierajmy, aby wspomóc drużynę, a zarząd zmobilizujmy do szukania
            pieniążków ( pare przykładów ktoś wcześniej podał można je
            wykorzystać ). Piłka to najpopularnieszy sport na świecie - myśle,że
            w Chełmnie również.
            • Gość: opserwator Re: Chełminianka IP: 94.254.210.* 08.09.10, 15:15
              Jak w chcecie wygrywac jak u was pół druzyny to dziadki np.Kwella Bary Szulc ITD tą druzyne trzeba odmłodzic transfer Piaska wogole nie udany.A Marksa i Kaczkowskiego to jak najbardziej udane powiniscie cos zrobic z ta obrona macie w J.STARSZYM dobrych obroncow czemu nie dacie im szans???????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka