Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 18:44 jak Wam chodzi - tzn czy są przerwy w dostępie i czy prędkości łącz są takie jak obiecuje operator? z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: pytanko o net z multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 20:53 ...lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: pytanko o net z multimedii IP: *.opera-mini.net 24.09.10, 03:54 mi od 2 dni nie chodzi net,koszystam z radiowki...;/;/;/ Czy tylko mi net na kopsa nie dziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: pytanko o net z multimedii IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.10, 07:39 Na Skłodowskiej nie ma przerw i chodzi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arko Re: pytanko o net z multimedii IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.10, 09:10 mi tez chodzi bez problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: pytanko o net z multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 17:29 ok dzięki czyli nic się nie zmieniło - jednym działa innym nie; biorę co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Odpowiedź uczciwa IP: 89.231.151.* 24.09.10, 19:50 Bardzo jestem zadowolony z usługi. To co mnie najbardziej cieszy to, to iż przez 1,5 roku korzystania tylko raz była 1-dniowa przerwa spowodowana burzą. Serdecznie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Odpowiedź uczciwa IP: 109.243.232.* 24.09.10, 22:17 A ja mam internet bezprzewodowy i jakiejkolwiek przerwy nie miałem nawet minuty !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Odpowiedź uczciwa IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.10, 19:08 od pól roku mam neta - raz mi tylko przerwało telewizje i neta na jakieś dwie minuty :) no ale cos mi sie wydaje, ze gawex sie tu udziela, bo od nich to masowo odchodza i pewnie konkurencje chcą zdyskredytowac... jak ja bylem modem zdac to gosciu szukał mojego wypowiedzenia wsrod calego pliku wypowiedzen z ostatniego miesiąca :D nie dziwie sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Odpowiedź uczciwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 10:00 a jeszcze jedno pytanko IP jest stałe czy dynamiczne? raczej stałe i to jest kiszka jak się np ogląda film online... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Odpowiedź uczciwa IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.10, 14:11 dzwonisz na infolinie i zmieniaja Ci na dynamiczne, jakies 10 zlotych kosztuje taka usluga, doliczona jest jednorazowo do faktury, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Re: pytanko o net z multimedii IP: *.chelmno.mm.pl 27.09.10, 16:25 Chodzi ok... Odpowiedz Link Zgłoś