IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.10, 18:09
Spotkała mnie niemiła sytuacja w tej knajpie.Pijąc tam kawe czy piwo musiałam wielokrotnie płacić za toaletę. To I knajpa, w której toaleta jest płatna dla klientów. Czasy komuny już sie skończyły!! Czy was to też tam spotkało??
TAK BYĆ NIE POWINNO!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: RELAKS IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.10, 18:26
      bo to PSS jest, dlatego za wszystko płacisz!
      • Gość: mb Re: RELAKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 18:48
        Tam czas się zatrzymał.Tam jeszcze komuna.
        • Gość: Kuba Re: RELAKS IP: *.tvgawex.pl 07.10.10, 18:50
          Też tam byłem niedawno, ale za toaletę nie płaciłem!
          • Gość: eryk Re: RELAKS IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.10, 21:49
            zgadzam się! nie dość, że kafelki pamiętają Gierka to za toaletę też zostałem skasowany :(
    • Gość: --- Re: RELAKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:33
      Ty chyba mylisz restauracje, Od pol roku toalata jest bezplatna. Kafelki moze stare ale zawsze jest czysto. nie chodzisz w moczy jak u chrzana (obok). Mla obsluga. kawa wspaniala, kierowniczka wspaniala. Proponuje pojsc jasze raz i przekonasz sie ze wszystko jest dobrze
    • Gość: Bywalec Re: RELAKS IP: *.chelmno.mm.pl 07.10.10, 23:34
      Adwer jesteś ordynarną kłamczuchą , bywam tam często , nie dość że toaleta jest bezpłatna , to jeszcze wisi napis " toaleta bezpłatna " a gdybyś tak w szkole uważała i nauczyła się czytać , bo pisać trochę potrafisz ?! A może wtedy piwo ci za mocno walnęło w mózg i liter mniejszych od 5cm nie widziałaś ?
      • Gość: adwer Re: RELAKS IP: *.chelmno.mm.pl 08.10.10, 18:39
        moze po 3 słowach wypowiedzianych do obsługi powieslili napis. Te poprzednie wypowiedzi wygladaja, jakby sami pracownicy Relaksu bronili się.A może tak jest, he???
        PS.A kafelki na bank z Gierkiem za pan brat :)
        • Gość: Bywalec Re: RELAKS IP: *.chelmno.mm.pl 08.10.10, 20:43
          Napis wisi co najmniej pół roku a napisane jest " Toaleta bezpłatna dla gości lokalu " he. A kafelki są całkiem do rzeczy wazne ze jest czysto ,he, jakie kafelki posiadasz w swoim gumnie , he ? Nie pisz więcej he , he.
          • Gość: Stary Re: RELAKS IP: 81.219.90.* 08.10.10, 23:45
            co ty adwer o gierku wiesz? hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka