Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 12:09 Poszukuję kardiologa dziecięcego. Ma ktoś jakieś namiary. Może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Kardiolog IP: *.chelmno.mm.pl 23.10.10, 13:43 Ja jeżdżę do Torunia do Szpitala dziecięcego.Tam przyjmuje dr Czarnecki.Lekarz godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Kardiolog IP: *.chelmno.mm.pl 23.10.10, 13:46 mam numer kom.ale nie mogę podać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 14:10 Dziękuję. Pod jaki numer trzeba dzwonić, aby zapisać się na wizytę w przychodni, jest kilka. A może namiary prywatnie do lekarza, gdzie przyjmuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Kardiolog IP: *.chelmno.mm.pl 23.10.10, 19:38 może podasz swój tel.ja oddzwonię.wtedy podam wszystkie namiary.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 21:04 Już znalazłam adres i telefon, udało mi się dodzwonić i umówić. Dziękuję bardzo za informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś