IP: *.tvgawex.pl 02.12.10, 11:24
Bardzo proszę, aby internetowa strona Brzdąca była aktualna (wiersze, piosenki, posiłki, kadra) ciągłe zmiany a nic aktualnego. Jestem mamą dziecka uczęszczającego do przedszkola. Jeśli już taka strona istnieje chciałabym wejść i przeczytać "coś" aktualnego. Rozmawiałam z panią, która pełniła poranny dyżur jednak nie była zorientowana w aktualnych pracach przedszkola. Pozdr panie przedszkolanki!!!! Bez niektórych z nich przedszkole by upadło!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 12:20
      pewnie każde przedszkole by upadło gdyby nie było w nich przedszkolanek,na tym polega chyba ich funkcjonowanie.
    • Gość: XXX Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 13:09
      chyba zły adresat,forum to nie książka skarg i zażaleń.proponuję to zgłosić w placówce.A swoja drogą zamiast marnować czas na forum lepiej porozmawiać z nauczycielem w grupie.
      • Gość: mama Re: Brzdąc IP: *.tvgawex.pl 02.12.10, 20:30
        Jak wcześniej napisałam rozmawiałam lecz pani była nie zorientowana w niczym:)
    • Gość: aa Re: Brzdąc IP: 192.168.1.* 03.12.10, 09:30
      ana waszym miejscu posłałbym dzieci do legi cudzoziemskiej niech sie nauczą rygoru szczeniaki
    • Gość: mama Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 17:54
      ja także mam dziecko w Brzdącu i jestem naprawdę zadowolona. Odnosnie strony internetowej to na każdym zebraniu Pani Dyrektor informuje że strona ta jest prowadzona przez jednego tatę, którego dziecko kiedyś uczęszczało do w/w przedszkola. Robi to zupełnie społecznie i w tak zwanej wolnej chwili. Moim zdaniem należało by się bardziej zainteresować życiem przedszkolnym tj. czytać ogłoszenia, jadłospis ( który jest wywieszany codziennie) , oraz plan zajęć dzieci- danej grupy. Wiem z doświadczenia że rano prowadząc dziecko do przedszkola nie zawsze jest Pani prowadząca daną grupę, ale jeszcze nigdy mi się nie zdażyło bym pytając o coś którąkolwiek Panią nie dostała odpowiedzi.
      • Gość: MNBVCCXZ Re: Brzdąc IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.10, 10:23
        nauczycielki w BRZDĄCU są źle traktowane i zastraszane przez panią dyrektor, która wbrew pozorom ,,nie jest słodką ciocią". Bardzo źle traktuje swój personel... dlatego odchodzi stamtąd tyle dobrych nauczycielek...
        • Gość: ... Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 14:53
          To ciekawe
        • Gość: ala:) Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 20:14
          Właśnie,ciekawe.Odchodzą te leniwe, które sa przyzwyczajone do wygody i nieróbstwa. Z tego co wiem w Brzdącu są wspaniałe nauczycielki.Odbieram często siostrzeńca i nigdy nie zauważyłam, aby coś było nie tak.Nie powiem na nie złego słowa. Życzę wszystkim aby tylko takich nauczycieli spotykali na swej drodze. A wymagać trzeba. Od każdego i w kazdej pracy się wymaga- czy jest się nauczycielem czy sie zamiata ulice. Każdy chciałby tylko zarabiac mnóstwo kasy, siedzieć i kawkę spijać. Niestety.Dziwię się mamom piszącym na tym forum, lepiej ten czas poświęćcie dziecku i zainteresujcie się co się robi w tym przedszkolu, a nie tylko komentujecie. Przeciez możecie zapisać gdzie inndziej, każdy ma takie prawo.A czy to Brzdąc jeden.
          • Gość: mama Re: Brzdąc IP: *.tvgawex.pl 18.12.10, 19:46
            Tak jest wiele przedszkoli. Tylko, że Brzdąc taaaaaki sławny, że człowiek zapisuje i z czasem żałuje tego. A jeśli się zapisało dziecko do 5 czy 6 latków to nie łatwo tak zmieniać mu grupę. Panie, które odeszły to wykwalifikowane nauczycielki. A pani dyr to taka słodka nie jest:):):) hahaha
            • Gość: mama Brzdąca Re: Brzdąc IP: 188.33.108.* 18.12.10, 20:28
              zgadzam się !........potwierdzam:))
              • Gość: A Re: Brzdąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 16:18
                Ja też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka