Gość: 253 IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 11:40 może wiecie gdzie składac papiery do pracy na orlen w chełmnie, moze macie jakies namiary do kogo sie zgłaszac kto prowadzi rekrutacje, i ile wogole sie zarabia na orlenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.tudor Re: Orlen Chełmno-praca 10.01.11, 17:41 Także szukam namiarów, ale numer tel. umieszczony na stronie internetowej jest nieaktywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 19:06 ja jak szukalem pracy to tez pytalem na starym orlenie czy przyjmuja do pracy mowili ze nie ale podanie mozna zlozyc a oni przekaza szefowej. szefowa niby byla z bydgoszczy i pracownicy takze i codziennie ich dowozila do pracy za najnizsza krajowa. ciekawostka:moja kuzynka jest sprzedawczynia na orlenie tzn na kasie w sklepie we wiagu {przy trasie na gdansk}praca nieraz po 12 godz nieraz po 8 w zaleznosci od grafiku za 1300zl m-c a z jej opowiadan wynika ze na stacji jest niebezpiecznie pracowac tym bardziej na nocnej zmianie a chcialbym zaznaczyc ze taka wielki koncern paliwowy a nie ma monitoringu na tej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowadzaca stacje Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 14:15 ciekawe z kad masz tak błędne informacje ludzi nie dowozilam na stacje z bydgoszczy wszyscy byli miejscowi większość z Lotosu więc nie pisz takich wiadomości cv można składac jak stacja ruszy narazie pełen skład jest ale nie każdemu podoba się taka praca nasza stacja bedzie nowoczesna bezpieczna z monitoringiem najlepiej samemu się przekonac jak wygląda taka praca nie słuchać innych . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 253 Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.tvgawex.pl 16.01.11, 00:34 a czy bedzie całodobowa ? ile ludzi bedzie pracowac i czy bedzie samoobsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.tvgawex.pl 10.01.11, 23:03 ty lepiej idz na studia i do przyzwoitej pracy po niej a nie sprzedawac beznzyne na stacji za 1320 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.tvgawex.pl 11.01.11, 07:09 praca nie platna dostaniesz 1370 brutto i to wszystko pewnie, a jeszcze trzeba doliczyć możliwosc napadu i tego ze po nocce mozesz nie wrocic do domu, chyba ze w nocy nie bedzie otwarte w chełmnie a wogole to smieszne jest to ze w Chełmnie jest tylko jedna stacja i to jeszcze zamknieta w nocy a obok w swieciu jest chyba 7 stacji i tylko jedna zamknieta w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 14:17 stacja bedzie całodobowa moi drodzy i nie jest niebezpieczna jak komuś sie nie chce pracowac to w kazdej pracy znajdzie jakies ale nie sa lekkie czasy pracowac trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowadzaca stacje Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 14:11 cv mozna dostarczac na stacje jak ruszy narazie jest obsada ale to nieraz szybko sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.11, 20:51 pracowalem i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-lina Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.tvgawex.pl 16.01.11, 01:18 ostatnia deska ratunku.nie obiecujcie sobie niczego a wspomnicie moje slowa.orlen to dla zabicia nudy;emeryt,rencista,student,kariery nie zrobisz.powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 11:10 ciekawe dlaczego nie pracujesz juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Orlen Chełmno-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 19:25 gdzie mozna skladac dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś