Dodaj do ulubionych

Wesele w Chełmnie

IP: 95.146.78.* 02.02.11, 20:59
Gdzie najlepiej wyprawić wesele w Cch tak na 90 osób??? Ewentualnie gdzieś w pobliżu...I czy zna ktoś jakiś dobry zespół,fotografa i kamerzystę???
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Wesele w Chełmnie IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 02.02.11, 21:46
      sala Kijewo, fotograf kamerzysta Pudlewski Papowo Biskupie, zespol Rob-band Applause Dobrzejewice
    • Gość: polecamm Re: Wesele w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 08:36
      polecamm domm weselnyy na podgornej jest troche maly na 90 osob dobry zespol zamawiia sie rok przed a kamera wychodzi juz z mody
      • Gość: kot Re: Wesele w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.11, 21:17
        ten dom to żenada:) nie polecam:)
    • Gość: zadowolona Re: Wesele w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.11, 09:46
      www.agroresmer.republika.pl
      • Gość: ziipp Re: Wesele w Chełmnie IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.02.11, 11:27
        Polecam zespół "ADEX" grali u mnie na weselu i jeszcze kilka imprez w u moich znajomych, świetnie bawią gości.
        Tele do p.Janusza z Chełmna 793 485 702
        • Gość: kasia Re: Wesele w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 03.02.11, 15:06
          Zespoł TRAKT z Lisewa,Las Vegas albo p Płociński.
          Sala piekna w kijewie ale max 100osób albo p Wiśniewscy w stolnie 200 powinno wejsc
    • Gość: ola Re: Wesele w Chełmnie IP: 57.90.36.* 03.02.11, 17:12
      nad jeziorem starogrodzkim w europejskim centrum wymiany polecam
    • Gość: świeżamężatka Re: Wesele w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 19:25
      Polecam salę nad Jeziorem Starogrodzkim (Europejskie Centrum Wymiany Młodzieży). Jeśli chodzi o fotografa i kamerzystę to polecam p. Sawinę z ul. Rycerskiej. Co do zespołu to nie trzeba go rezerwować na rok przed - my to zrobiliśmy na 6 miesięcy przed ślubem i byli rewelacyjni - nazywają się Music Band i są z Bydgoszczy (jedna kobieta i dwóch facetów). Polecamy
    • becia28-net Re: Wesele w Chełmnie 04.02.11, 12:07
      ja polecam nad jeziorem starogardzkim a zespól polecam chłopaków z Bingo
      • Gość: miss misia lola Re: Wesele w Chełmnie IP: 89.231.149.* 04.02.11, 18:00
        ja polecam Stylową w Świeciu (kulturalny lokal, wystroj super, bardzo dobre jedzenie, obsluga na medal) a kamerzystę tylko p.Kowalski ze Skłodowskiej :)
        • Gość: świadkowa Re: Wesele w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.11, 12:07
          jeżeli o salę to ECWM nad jeziorem - bardzo miła obsługa, jedzenie na prawde dobre można zamówić dodatkowe atrakcje(tzw. Janosik z pysznym jedzonkiem) no i można zapewnić hotel dla rodziny która przyjedzie z daleka, kamerzysta i fotograf jeżeli chodzi o Chełmno to tylko pan Sawina się nadaje. A co do zespołu to w Chełmnie nic godnego uwagi na pewno nie znajdziecie, proponowałabym się rozejrzeć w Bydgoszczy albo w Toruniu.
          • Gość: Gość Re: Wesele w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 20:36
            Witam pytania o zespół ,czy salę jak i o kamerzystę są z góry ustawione na krypto reklamę , zespołów kamerzystów czy lokali jak też sal weselnych .Nikt poważnie myślący nie pyta się na forum gazet kogo i gdzie wybrać ,są to posty ludzi którzy zajmują się tego rodzaju działalnością i chcą w prosty i przede wszystkim tani sposób zdobyć klientów
            Żałosne moi drodzy państwo !!! Trochę więcej inwencji !!! ,albo zjechać z ceny bo już nie wiecie
            ile brać za te usługi !!!
            • Gość: ... Re: Wesele w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 06.02.11, 10:52
              Ja swoje weselicho wyprawiałam w "młynach" w przechowie(k.Świecia) Bardzo zadowoleni byliśmy. Organizacja, wystrój, jedzenie, kelnerzy z uśmiechem na twarzy. poprostu wszystko tak jak powinno być. Koszt 150 zł od osoby+ okrycie na krzesło ok.10zł. Swoja wodka(oczywiste), część soków, ciasto.Więcej dowiesz się na stronie

www.sala-mlyny.pl/
              • Gość: ... Re: Wesele w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 06.02.11, 10:53
                Zespół "kosmiczni chłopcy" z Kornatowa. Bombowi:)
            • Gość: Gość Re: Wesele w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 19:01
              Tak jak już wcześniej pisałem żałosne , nikt ze wspomnianych prze ze mnie firm ,zespołów ,czy sal nie podjął tematu ,czy też nie zripostował mojego postu POWODZENIA !!!
              wszystkim wspaniałym poniekąd zespołom i ludziom tej branży ,jak wcześniej pisałem ,
              więcej inwencji,zaangażowania w swoją pracę!!!!!!!!!!
      • Gość: bingo Re: Wesele w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 19:06
        O tak BINGO super grupa 2x klawisz 2x glosnik i coś w rodzaju ryczących Łabędzi
        super zwalasz mnie z nóg, grali(pseudo) na weselu mojej znajomej ,ojciec pana młodego nawet jeden raz nie wyszedł na parkiet z przyjemnością.
        • Gość: Viki Re: Wesele w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 09:48
          Sala w Dąbrowie Chełmińskiej. Pomieści nawet 180 osób. Dodatkowo zamówiliśmy dekorację sali ze strony: www.dekoracjanaslub.pl Sala wyglądała pięknie. Jeśli chodzi o zespół, to zdecydowanie polecam Trakt z Lisewa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka