Gość: chora IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 13:32 szukam kogos kto prywatnie leczy ostrogi pietowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lis Re: ostrogi pietowe IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.11, 13:55 Miałem kiedys tą przypadłość.Wyleczyłem za pomocą krioterapi wraz z laserem i chyba jeszcze jakieś zastrzyki.Było to juz dawno i dokladnie nie pamietam ale miałem chyba 8 takich seansów.Niestety lekarz ktory to prywatnie robił nie mieszka juz w Chełmnie.Radzę iść tym tropem i sposobem leczenia.Wielu osobom to pomogło. Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ,że coś podobnego robia w tej chwili w naszym szpitału na oddziale rehabilitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: ostrogi pietowe IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 15:42 dzieki za informacje, jestem zapisana w szpitalu na zabiegi ale dopiero na 10 maja,strasznie mnie boli wiec szukam kogos kto robi to prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: ostrogi pietowe IP: *.chelmno.mm.pl 12.02.11, 18:32 Zapytaj na forum Swieckim. Jeżeli nikogo nie znajdziesz to kup sobie do tego 10 maja wkladke pod pietę z otworem. To usmieza bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: ostrogi pietowe IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 21:50 wielkie dzieki skorzystam z informacji Odpowiedz Link Zgłoś
kazlab Re: ostrogi pietowe 01.04.18, 12:45 Miałem problemy ze stąpaniem na piętę lewej stopy. Ultradźwięki mi nie pomogły, więc spróbowałem miedziany napiętnik - Ostrogovnik ... Stosowałem napiętnik tylko w nocy. Nie rozumiem, jak działa miedź na piętę, ale po tygodniu leczenia ból pięty zniknął. Znalazłem go w Internecie pod adresem ostroga-pietowa.pl. Życzę dobrego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
lit12 Re: ostrogi pietowe 02.04.18, 11:04 Moja mama miała niedawno ostrogę piętową. Wyleczyła ją Bromeliną o wielkości składnika aktywnego 1200 GDU (i lepiej kupić jakiejś bardziej znanej firmy). Odpowiedz Link Zgłoś