Gość: xxx IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.11, 19:16 Czy może ktoś powiedzieć kiedy i o których godzinach jest spowiedź w pallotynach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ass Re: spowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 20:15 1:30 17:30 przed mszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: spowiedź IP: 89.231.149.* 22.04.11, 10:58 Tylko na naszym forum może znaleść się takie pytanie. Jeżeli nie wiesz o której jest spowiedz to wychodzi na to że nie chodzisz do kościoła. Więc skąd ta potrzeba wyspowiadania się przed Wielkanocą. Czyżby pierwsze postanowienie świąteczne że zaczniesz chodzić systematycznie do kościoła i nie zadawać głupawych pytań na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 123 Re: spowiedź IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 13:21 Jedno z mądrzejszych pytań na forum, ale widac ze wolisz te tematy typu "Co sądzisz o ...", nasze postanowienia nie powinny cię obchodzic !!! Każdy idzie do kościola jak ma taka potrzebę, ale ty chyba po to żeby potem poplotkowac że sąsiadka ubrała się jak dziw.a, sąsiad przyjechał nowym autem bo chcial się pochwalic i skomentowac wiare osoby której dawno tam nie widziałeś/łaś :/ Kiedys dzień przed świętem zmarłych szłam przez cmentarz a jakaś baba ok 30 letnia komentowała z matką że dużo ludzi jest na cmentarzu bo jutro święto, a tak to nie przychodzą wogóle, chyba ma kamerę i notuje kiedy ludzie na cmentarz przychodzą dlatego tak świetnie orientowała się w temacie. Przejmujcie się sobą i swoim sumieniem, a nie moim czy Kowalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: spowiedź IP: 89.231.149.* 23.04.11, 00:20 To jest dla mnie śmieszne że ktoś jest katolikiem tylko z nazwy i potrafi na forum zadać pytanie kiedy jest spowiedz a nie pofatyguje się iść do kościoła i dowiedzieć się o tym sam. Jeżeli ma czas na siedzenie przed komputerem i zakładani takich wątków to niech podejdzie do kościoła. A może ta pani którą podsłuchiwałeś/aś na cmentarzu wie o tym ilu jest ludzi na cmentarzu bo częściej tam chodzi niż Ty. Szkoda że nie odpisałeś/aś założycielowi wątku na pytani tylko mi... Widocznie jesteś takim samym kotolikiem jak ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 123 Re: spowiedź IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 01:02 sranie w banie, generalnie nie obchodzi mnie twoje zdanie, mam swoje zycie a innych mnie nie interesuje, chyba że ktoś potrzebuje pomocy, np dzieci w domu dziecka tyle i nikogo nie podsłuchiwałam, mijałam poprostu tą panią, a jeżeli Ty jesteś takim wielkim katolikiem to nie osądzaj innych po pozorach. W jednym mogę sie z tobą zgodzic, nie wiedziałam o której jest msza, a to dlatego że mieszkam na wsi a do fary chciałam iśc na spowiedź bo akurat byłam tego dnia w chełmnie, także ludzie pytają z różnych przyczyn nie tylko z lenistwa i braku koncentracji na mszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: spowiedź IP: 89.231.149.* 23.04.11, 10:22 Więc dziewczyno siedz sobie na tej swojej wiosce i nie wypowiadaj się na chełmińskim forum bo twój przedmówca ma rację a ty go tylko zaśmiecasz swoimi zacofanymi poglądami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: spowiedź IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 11:46 zacofane poglądy to ma ta krzycząca katoliczka 123 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: spowiedź IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 11:51 przeczytała swoje wypowiedzi i 123 jeszcze raz i nie widze w swoich wypowiedziach zacofania. Może mi wyjaśnisz gdzie ty to widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: spowiedź IP: *.chelmno.mm.pl 22.04.11, 12:39 A ja myslałam ,ze juz nikt nie chodzi do spowiedzi.Jak sie okazuje to oprócz Bangladeszu sa jeszcze osoby w Chełmnie.Pomoze to Tobie jak umarłemu kadzidło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: spowiedź IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 13:40 Tak w ogóle to nie ma jak to wierzyć grupce zacofanych ludzi zwanych kapłanami. Oczywiście chodzi o tych z przed wieków, którzy pisali jak im się żywnie podobało, a owieczki są wierni do teraz nie znając tego i ciekawe czy wierząc w to co wierzą. Idę jeść mięso, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusza Re: spowiedź IP: *.tvgawex.pl 23.04.11, 06:26 Jak jest na kartki to nie idę.Na kartki było mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: spowiedź IP: *.tvgawex.pl 23.04.11, 12:48 A ja czytam sobie te wpisy i czuję lekki "taliban" po obu stronach. SPOKOJNYCH ŚWIĄT LUDZIE!!! Idę naostrzyć siekierę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 123-saaa Re: spowiedź IP: 89.231.150.* 26.04.11, 22:53 123 jesteś totalnym idiotą! sorry ale widać , ze lubisz zatruwać innym życie i utrudniać jak się tylko da! ktoś o coś miło pyta! a zawsze znajdzie się jakiś dureń co musi to skomentować w swój podły sposób. Ludzie jesteście jębnięci! Odpowiedz Link Zgłoś