Dodaj do ulubionych

Krępujący zapach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 06:04
Mam taki problem a własciwie problemik.To troche krępujące . Mam zamiar przeprowadzic sie do mojego chłopaka i zamieszkac z nim razem ale jakos nie wyobrazam sobie takiej sytuacji jak robienie kupy przy nim .No w domu przy rodzicach to nie było takie krępujące ale przy chłopaku troche sie wstydze . Przeciez jak zaczne puszczac bąki to bedzie smierdzieć ,no i wogole.
Napiszcie jak wy sobie radziliscie z takimi " ludzkimi " problemami .
Obserwuj wątek
    • palosia2 Re: Krępujący zapach 05.09.11, 12:36
      Też sie tego obawiałam zanim zamieszkałam ze swoim chłopakiem ale spokojnie, On też bedzie miał takie same potrzeby jak Ty. Wkońcu to są potrzeby fizjologiczne i każdy człowiek je ma. Na początku może będziecie skrępowani ale wiadomo- skoro chcecie mieszkać razem, dzielić życie to "nic co ludzkie nie powinno być Wam obce":)
      • Gość: on Re: Krępujący zapach IP: *.chelmno.mm.pl 05.09.11, 19:37
        sraj ile wlezie!
    • esiwa Re: Krępujący zapach 05.09.11, 20:49
      kup sobie odświeżacz powietrza markowy:)
      • Gość: mm Re: Krępujący zapach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.11, 20:53
        w kazdym razie temat na czasie :) ale uchylone okno lub wyciąg plus markowy odswieżacz i jest bosko :) kwestia czasu i bedziecie srac razem ile wlezie ;)
        • Gość: esiwa Re: Krępujący zapach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 20:56
          Racja :)
    • Gość: DC Re: Krępujący zapach IP: *.chelmno.mm.pl 06.09.11, 06:19
      Ja tam przy nikim kupy nie robię... Jestem wtedy sam w ubikacji. Ale ludzie mają różne dziwne obyczaje, jak czytam...
      • Gość: Obserwator Re: Krępujący zapach IP: *.tvgawex.pl 06.09.11, 17:52
        Dacie radę. Prędzej czy później będzie Wam luźniej kupki strzelać do kibelka. Jeden drugi trzeci dzień i sranie stanie się przyjemnością. Pozdrawiam wszystkich kiblarzy i gó...arzy.
    • Gość: helena Re: Krępujący zapach IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.09.11, 20:46
      Trochę góffniany ten problem:)
      I Ty i on kupkę robić będziecie bo taka fizjologia nasza,bąki też rzecz naturalna.
      • Gość: Misiakowa Re: Krępujący zapach IP: 89.231.149.* 06.09.11, 21:29
        generalnie mialam tez taki problem a teraz sram przy otwartych drzwiach - nie wiem czemu ale tak lubie- poza tym moje wizyty w wc to westia chwili nie to co moj chlop - pol godziny zejdzie na posiedzeniu ale on ewidentnie lubi kisic sie we wlasnym smrodzie :) polecam odswiezacz plus zapal swieczke nim zaczniesz kupciac :) haha pozderki
    • Gość: aśka Re: Krępujący zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 23:18
      moja kumpela jest z facetem 6 lat i wstydzi się przy nim puścić bąka, ale to przecież ludzkie, nie?
      • Gość: FH Re: Krępujący zapach IP: *.tvgawex.pl 06.09.11, 23:47
        nasraj ,mu na klate
        • Gość: Anna Re: Krępujący zapach IP: 89.231.149.* 08.09.11, 16:28
          Ja tam sram ile wlezie :)
          • Gość: ja Re: Krępujący zapach IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 08.09.11, 17:55
            morze ci z dupy wali a nie kupsko
            zacznij myc dupe
            • Gość: Izka Re: Krępujący zapach IP: 89.231.149.* 09.09.11, 00:47
              i wycieraj/podcieraj bambarole z rodzyn
    • Gość: humanistka Re: Krępujący zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:12

parę miesięcy i się przyzwyczaisz, to przecież ludzka sprawa
    • Gość: Jaga Re: Krępujący zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 10:45
      Przeczytałam te wszystkie bzdety i uwagi,nikt jednak nie napisał,że wystarczy otworzyć okno i sammmmmmmmmmmmmmmmmm smród wyleci,a potem pstryknąć zapach ! - i jest ok.
      • trothlik Re: Krępujący zapach 02.10.11, 22:10
        najprościej to spuścić wodę...
    • Gość: d Re: Krępujący zapach IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 21:37
      d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka