Dodaj do ulubionych

Dam pracę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.11, 12:38
Witam.
Poszukuję pracowników na stanowiska:
Krojczy/krojcza , szwaczka , tapicer , pakowacz , oklejacz.
Gwarantujemy ciągłość produkcyjną przez cały rok , oraz zatrudnienie na podstawie umowy o pracę. Istnieje możliwość przyuczania do w/w satnowisk.
Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 509-229-632 509-229-630
Obserwuj wątek
    • Gość: cgfcgc Re: Dam pracę IP: *.chelmno.mm.pl 02.10.11, 20:25
      dokad trzeba jezdzic do tej oracy i jakie stawki pan oferuje
      • Gość: Pracodawca Re: Dam pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 05:41
        Miejscowość Płutowo. Wynagrodzenie przeliczane jest z akordu. Więcej informacji chętnie udzielę na miejscu.
        Pozdrawiam
        • Gość: anty robol Re: Dam pracę IP: *.104.wv.cust.t-mobile.co.uk 03.10.11, 12:02
          Proponuje panu umiescic nad brama napis ARBEIT MACHT FREI,bo warunki i zarobki jakie pan oferuje,pozwalaja jedynie nie umrzec z glodu. Wiec powodzenia w biznesie!!!
    • bajadera21 Re: Dam pracę 10.10.11, 14:47
      Jestem ciekawa czy warunki i zarobki w pana firmie są takie jak plotkują ludzie w Chełmnie,czyli mizerne.Ja jestem szwaczką z dlugoletnim doświadczeniem i aktualnie potrzebuje pracy,jestem tylko ciekawa czy do Pana firmy dojeżdża ktoś z Chełmna?W koncu spróbować zawsze można.
      • Gość: pracownik Re: Dam pracę IP: *.tvgawex.pl 10.10.11, 15:53
        Tak dojeżdżają pracownicy z Chełmna. Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę zadzwonić lub przyjechać do Płutowa. Porozmawiać zawsze można...
    • Gość: ciekawy Re: Dam pracę IP: *.tvgawex.pl 10.10.11, 18:09
      Fajnie że ktoś robi biznes a przy okazji daję pracę - tylko za ile ?
      • Gość: pracownik Re: Dam pracę IP: *.tvgawex.pl 10.10.11, 18:21
        Szczera odpowiedź brzmi. Za tyle ile się samemu wypracuje ponieważ płaca wyliczna jest z akordu.
    • bajadera21 Re: Dam pracę 10.10.11, 19:03
      "pracownika" chciałam zapytać czy z akordu można wyrwać niezłą wypłatę?Oczywiście przy szybkiej pracy...
      • Gość: pracownik Re: Dam pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 11:35
        Tak można .... Zapraszam na rozmowę.
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Dam pracę IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 17:38
          To jest firma p.Okońskiego prawda?no zarobki takie że z głodu zdechnąc mozna.....no i nie na czas oczywiście.
          • Gość: gosc Re: Dam pracę IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 15:27
            no to jak nie placi na czas moze podac reke panu Piotrowi T i firmie jego zony niech sami sie przebiora i zapier.......!!!
    • Gość: baja Re: Dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 20:16

nie radzę nikomu startować tam do pracy,warunki katastrofa,zimno,szwaczkom odmarzaja dłonie w zimę.Montazysci pracują swoim sprzętem typu wiertarki i wkretarki,nikt nie zna stawek akordowych,liczą na dobre serce szefa,dziś minął czas w którym pan super szef
      okoń miał zapłacić pieniądze za 2 miesiące wstecz,nikt nie zobaczył wypłaty.Próbowałam startować w tej firmie ale nie jestem aż tak zdesperowana żeby pracować w fatalnych warunkach za darmo!Panie D.S. niech pan nie robi z ludzi idiotów i nie nakręca do tej pracy nikogo bo to wstyd i hańba patrzeć ludziom w oczy i kłamać!
      • Gość: praca Re: Dam pracę IP: *.tvgawex.pl 15.10.11, 17:18
        Śmiechu warte!
        • Gość: cvc Re: Dam pracę IP: *.chelmno.mm.pl 16.10.11, 09:33
          Dziwie się że jeszcze tam ktoś pracuje..WYZYSK!!!!!!!!!
    • Gość: baja Re: Dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:38
      Tylko czekam jak dostanę skierowanie z Urzędu Pracy do tej pseudo firmy,zabije ich śmiechem,widziałam w Czasie Chełmna że dali ogłoszenie,urzędników nie interesuje że pracodawca jest niewypłacalny,ważne ze paru bezrobotnych zniknie z listy a dalej co się z nimi stanie nieważne......
    • Gość: lol Re: Dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 10:05
      czy ta praca jest nadal aktualna?chodzi mi o stanowisko krojczego,
      • Gość: bb Re: Dam pracę IP: 89.231.148.* 02.11.11, 11:24
        nie idz tam bo koles nie placi na czas a jak zaplaci to takie grosze ze masakra nawet na rachunki nie starcza.ludzie czekaja tam po 2-3miechy za pieniedzmi!!!!!!!!
        • Gość: lol Re: Dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 12:48
          dzieki,jednak chyba poszukam czegoś innego,w końcu tyle takich samych opinii daje do myślenia
          • Gość: deer Re: Dam pracę IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 18:15
            Internet to świetna rzecz, szkoda że na stronie PUP - pod każdym ogłoszeniem nie idzie dac komentarza. Człowiek by wiedział czego się spodziewac od nowej firmy , po opiniach byłych/obecnych pracowników, oczywiscie mowa o obiektywnych wypowidziach , po części uargumentowanych. I taki pracodawca/oszust może by się zastanowił czy nadal okradac pracownikow i zanizac pensje.
            • Gość: lol Re: Dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 10:06
              tak to była świetna rzecz,ale pomarzyć...wtedy w Chełmnie byłoby mega bezrobocie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka