Gość: x Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.181.26.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.11, 17:08 jak sylwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.181.189.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.12, 10:28 jak było w sylwka bo mnie wywieżli na prywatkę zadowolenie średnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.150.* 01.01.12, 17:17 .nat.umts.dynamic.t-mobile.pl << ten gość ma schizofrenię albo rozdwojenie jaźni... Jak można pisać sam ze sobą do tego w taki sposób dobierać słowa. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 17.01.12, 01:05 ciekawe jak dlugo ci wlasciciele pociagna interes.ja im daje czas do lata,pozniej odpuszcza,bo jak dlugo mozna dokladac do interesu?szalu nie ma i nie bedzie.Moze troche zmenicie DJ"jow... i bedzie jako..tako...} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.147.39.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.12, 14:07 a co Cie to człowieku interesuje ile czasu pociągną właściciele!! Zreszta w chełmnie i tak nikomu nie dogodzisz czy by gral, bayer full, czy hazel, omen czy inni dj to i tak by tym zazdrosnika sie nie podobalo. ludzie wy spojrzcie na siebie i glupot nie gadajcie. mi sie podoba klub i atmosfera, jest kawał dobrej muzy. tylko jak ktos nie uslyszy swojego hiphopolo to gada pozniej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 18.01.12, 21:32 wjem,ze wlasciciel juz sie zniechecil,wiec moze ci sie tam podobac ale i tak to nic nie da.nieuchronny koniec 'puka' do drzwi!przykro,ze znowu zamkna nastepny chelminski lokal.idzie kryzys! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 18.01.12, 21:39 Nie ma kryzysu, tylko szefostwo nie docenia potencjału tego lokalu, mogliby zrobić klub w roznych klimatach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 19.01.12, 19:32 wiem o czym myslisz.chodzi o uruchomienie drugiej malej sali i puszczac np. disco polo?no tez jest wyjscie ale czy wypali,no coz trudno powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.12, 20:53 nie myslalem akurat o disco polo, ale jak dla Tobie pasuje, to ok, są rózne inne gatunki muzyczne przy których ludzie potrafią się bawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 19.01.12, 21:02 no wlasnie,moze wszystkiego po trochu.poprostu muzyka do tanca lata 80',90' itd.przyjdzie wiecej ludzi bo beda mieli wiekszy wybor prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.12, 21:22 dokładnie, wszystko po trochu, czy starsi czy młodzież lubią się bawić przy takich klimatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 19.01.12, 21:31 szkoda,ze wlasciciel nie jest tak obiektywny i nie patrzy w przyszlosc.mam obawy,ze skonczy tak jak troja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.146.127.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.12, 12:16 hahahaha uśmiałem się czytając wasze wypowiedzi :-). LUdzie takie głupoty piszecie, że szok za troji była druga sala na kótrej była muzyka różnorodna i co!!!! prawie zawsze pusta była bo ludzie woleli na muzyce klubowej być. w spichlerzu mieliście potańcówki i co jak się skończyło! WIększość ludzi piszących te głupoty na forum nawet nie była w klubie i nie widziała jaki jest klimat. Jestem często ze znajomymi i mogę powiedzieć szczerze, że ten klub z troją nie ma nic wspólnego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...] Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 20.01.12, 14:07 Sorry,ale nie masz pojecia i rozeznania w temacie.Z tego co wiem w Spichlerzu sa nadal imprezy i mysle,ze ma wieksza szanse na przetrwanie,poniewaz jest otwarty przez caly tydzien...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 29.01.12, 23:52 Dawno mnie tu nie bylo a widze ze temat ciagle gorący he. Spichlerz Fabryka to dwa rózne kluby. Jak ktos woli discopolo niech idzie do Spichlerza a jak ktos woli wszystkiego po trochu w dobrym wykonaniu to do Fabryki. Prawda ze wszedzie jest mniej ludzi nawet w Arenie bylismy ostatnio i bylo mozna biegac po pustej sali i jak ktos by byl zlosliwy napisalby ze juz do Areny nikt nie jezdzi co bylo by nieprawda jak te niektore brednie o Fabryce. wiec nie ma co sie dziwic ze w mniejszej fabryce jest czasem pustawo w piatki ale w soboty w porzo. Znajomi jezdza do kregielni i tez ostatnio byla lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tok show Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 30.01.12, 16:55 ostatnio bylam w spichlerzu no i porazka!co chwile jakies zadymy,brak ochrony a podcietych klientow probowala uspokoic malutka kuchareczka.smiech na sali...ciekawe gdzie sie podziewala szefowa.obsluga beznadziejna wiec nie dziwie sie ze dj' ma juz dosyc tego balaganu i odchodzi.szkoda...gral fajne kawalki ... miedzy innymi disco polo.ale zycze mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvk.torun.pl 30.01.12, 21:34 no tak juz tych patologicznych co nie wpuszczaja do fabryki musza znosic inne kluby w chelmnie. Porazka z tymi menelami. Chociaz szkoda ze malolatek juz nie wpuszczaja bo za troi bylo latwe bzykanko a teraz dupa same stare dupencje trzeba nastawiac hahaha ale klub w porzo lubic fabryka mimo tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: *.tvgawex.pl 01.02.12, 16:30 jak chcesz sobie zrobic dobrze to idz na malolaty do spichlerza he,he}tam juz nie placisz za wstep bo nikt nie chce juz przychodzic do tej speluny...}czy to prawda ze w fabryce otwieraja druga sale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olasd Re: Fabryka Bitów....pierwsze wrażenie IP: 89.231.151.* 30.01.12, 17:22 www.youtube.com/watch?v=nZNJRnjFxO4 z kon,certu Odpowiedz Link Zgłoś