10.11.11, 13:46
Energia jest wszędzie - pod takim hasłem bawimy się ze szkołami z powiatu chełmińskiego w konkursie, w którym walka toczy się o tytuł Szkoła z energią. Państwa zapraszamy do dyskusji na forum na temat konkursu (pokazywać będziemy go na łamach, sami możecie też podglądać działania energetyczne w terenie lub nawet w nich uczestniczyć) oraz tego skąd bierzecie siły do życia.
A zatem: energia Wasza jest ze sportu, z jedzenia, spacerowania, pomagania, dawania, brania, spania, czytania...? A może wiecie ile energii jest w pocałunku i czy więcej niż w tabliczce czekolady? Piszcie, opowiadajcie o tym co Was ładuje, wymieniajcie się energią, zarażajcie pasją, mobilizujcie do śmiechu tych, którzy są smutni.
Zapraszamy do energetycznej zabawy. REDAKCJA CZASU
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: Energia IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.11, 00:46
      ja jeżdżę na rowerze 30 każdego dnia, paradoksalnie, jak się zmęczę, to jestem wypoczęty, a moja panna biega, ale mi bieganie wydaje się nudne. Pozdrawiam tych, którzy coś robią dla lepszego smopoczucia
      • Gość: taaak Re: Energia IP: *.kpsi.pl 14.11.11, 22:37
        coś jest na rzeczy z tym męczeniem się... Niby człowiek ledwie żyje po wysiłku, ale tak mu błogo... Każdy robi, to co lubi. Nieważne czy to bieganie, rower, rolki czy kręgle. Liczy się to, że sprawia przyjemność. A trzeba przyznać, że w Chełmnie coraz więcej ludzi czerpie dobrą energię ze sportu. Tak trzymać. Pozdrawiam wszystkich biegaczy, rowerzystów i amatorów innych energetycznych dyscyplin!
    • Gość: śpioch Re: Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 22:43
      A ja jestem śpiochem i mam energię do czegokolwiek tylko wtedy, gdy porządnie się wyśpię...
      • Gość: obserwator Re: Energia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 18:34
        myślę, że najwięcej energii ma LO!!!
        • Gość: Obserwator Re: Energia IP: *.tvgawex.pl 28.11.11, 15:27
          Moja energia to praca i kobieta :)
          • Gość: cch Re: Energia IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.11, 20:45
            a moja to śmiech i przyjaciele:)
    • Gość: ciekawa Re: Energia IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 07:06
      Dwa krótkie pytania do organizatorów w sprawie konkursu:

1. Jeśli jest to konkurs dla szkół ponadgimnazjalnych to dlaczego biorą w nim udział gimnazja? (Katolik i LO).
      2. Dlaczego w ostatnim "Czasie" nie mam podanych jurorów oceniających wykonanie zadania w szkołach? Dlaczego w poszczególnych szkołach były różne komisje i jak to się ma do obiektywnej oceny zadania?
      Czekam na odpowiedź.
      • Gość: oburzona Re: Energia IP: *.tvgawex.pl 05.12.11, 17:52
        Podobno pierwsze punkty byly za informacje udzielone telefonicznie. W jaki sposob komisja przyznawane punkty? W ogole kto wymyslil konkurs z kilkoma ogromnymi przedsiewzieciami do wykonania w ciagu dwoch miesiecy? Ktos chyba mysli, ze szkola, uczniowie, nauczyciele nic nie maja do roboty tylko organizacja co dwa tygodnie happeningow, imprez, paneli czy czegos tam jeszcze. Wszyscy tak o tym mowia, no ale przeciez trzeba brac udzial, bo wszystko bedzie w gazecie a to promocja szkoly.
        • Gość: ed Re: Energia IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.11, 20:22
          Z oburzenia też jest energia! I z pracy jest energia - kochani nauczyciele! Więc do roboty! Nie narzekamy! A z tego co widzimy na ulicach miasta, młodzież doskonale się bawi. I o to chodzi. Czy Wy kiedyś pojmiecie, ze to uczeń Wam daje pracę. Nie ma ucznia, nie macie pracy, więc szanujcie to, że możecie się wspólnie pobawić.
    • Gość: Ciekawa Re: Energia IP: *.ip.netia.com.pl 12.12.11, 07:08
      Szkoda, że nikt z Redakcji "Czasu Chełmna" nie wyjaśnił moich wątpliwości. Ani tutaj, ani na łamach gazety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka