Dodaj do ulubionych

prezes wedkarzy

IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.12, 21:04
jeden z prezesów chelminskiego kola jest klusownikiem !nie macie innych ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: diablo Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 01.02.12, 21:16
      zgadza sie i to mowa o wojaku szwejku ,w kresie ochronnym łapie!fanfan tulipan tak go zwano ,wyperdolil z chelmna na wioche bo by mu tu dupe skopali.babazmienia i kase trzepie na sklepie a tanowa to bestia jakas panowie
      • Gość: ? Re: prezes wedkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 09:43
        NAUM SIĘ POSAĆ!
        • Gość: wędkarz Re: prezes wedkarzy IP: *.play-internet.pl 02.02.12, 12:45
          i to prawda.Sprzedawca w tym sklepie/a wcześniej sprzedawczyni /nagabują wędkarzy do opłat w tym sklepie za wędkowanie z natarczywością godną podziwu. Ciekawe dlaczego?
          • Gość: wędkarz Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.12, 19:31
            kolego wędkarzu nagabują do opłat bo chodzi o koło aby miało więcej członków ,żadnych profitów z tego nie czerpią ,im więcej członków (wędkarzy)tym lepsze koło chyba się ze mną zgodzisz skoro jesteś wędkarzem ,no chyba ze kłusujesz sam -prezes i skarbniczka starali się tylko dla swoich kolegów poszerzyć zakres działania koła (tworząc szkółkę dla dzieci)pozyskując pieniądze dla koła na organizowanie zawodów itp!
            • Gość: karach Re: prezes wedkarzy IP: 89.231.150.* 02.02.12, 19:47
              ja uważam koło REKORD jest najlepsze w CCH i jako jedyne ma swoją stronkę za rok przejdę do tego koła
              • Gość: okoń Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.12, 19:57
                halo o co wam chodzi ,czyzby koło miejskie się wypowiada ?chyba tak zawsze zazdrościło nam skarbnika (byłej pani)kobitka robiła wiele dobrego ściągała wędkarzy ,była miła i fajna wiedziała co robi ,u prezesa miejskiego tak nie było sami o tym wiecie ,moze przypatrzec sie kołu miejskiemu co?zarządowi co?pamiętacie pana m?no !wszędzie są jakies przewałki to tu to tam ,byłem u jacka w kole obecnie jestem w innym w świeciu ,zakupy już teraz robię w świeciu ,ale mile wspominam sklep na dworcowe !pozdrawiam koło miejskie!hehe!
    • Gość: gosc Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.12, 21:47
      siemka ludzie to prostak i łapie byle okazje ,drożyzna w tym sklepie jak h.....kazdą dupe w chełmnie przeleciał !kłusownik jeb....a wróblowi też się ukróciło co ,w koncu zabiorą sie za tych u góry.sami najlepsi wędkzrze kon by sie uśmiał.
      • Gość: gość Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 02.02.12, 23:08
        ale pojechali po surowcu nie ma co .dobrze mu tak .wróblowi zabrali prawko!sami prezesi panów zgrywają ,wóbel to bankrut a surowiec źle skończy
        • Gość: Marcelvandeneind Re: prezes wedkarzy IP: *.104.wv.cust.t-mobile.co.uk 02.02.12, 23:31

Od dzieciaka znam owe osobistości o ktorych piszecie (bedzie z 16 lat)
          Wiem jedno,największym szują,oszustem,i ZŁODZIEJEM!!! jest Piotr.... W kole ...... (wiadomo ktorym) sa kręcone takie wały,ze glowa mala,dwa razy przekonałem sie o tym na własnej skórze,nie bede pisał o co chodzi bo owa osoba domysli sie kto pisze...
          A Jacek i Wróbel,goście przezajebisci,nie czaje co ludzie od was chca..
          Ooo i przynajmniej o wedkowaniu maja pojęcie. Pozdro dla was z UK
    • Gość: ? Re: prezes wedkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 08:34
      Myślę, że to ktoś nowy z KOŁA RECOD robi sobie kampanię wyborczą na PREZESA!
      • Gość: www Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.12, 20:13
        może w końcu ktos inny zostanie ,koledzy wybierzmy kogoś innego w przyszłym roku a stary sie panienkami zabawia ,pokazuje na zawodach co to ja nie mam !gó... ma !zje....łeb !głosujmy na kolegę....
        • Gość: boys Re: prezes wedkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 00:29
          całe szczęście,że nie należę do żadnego "kółka" i legalnie sobie wędkuję...jakże się cieszę,zwłaszcza po przebrnięciu przez takie wpisy
          • Gość: mam na was haczyk Re: prezes wedkarzy IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 13:23
            Wędkuję bez uprawnień, ale mam na względzie przepisy dotyczące środowiska wodnego, prawie zawsze ryby wypuszczam i sprzątam łowisko nawet z nie swoich śmieci.
            Sprzątajmy łowiska, relaksujmy się bez towarzystwa śmieci.

"...ale ile nakradliśta, lecz co począć z taką wiedzą, kiedy okupanci z Marsa już nam na plecach siedzą".
    • Gość: Rekordzista Re: prezes wedkarzy IP: *.180.21.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.12, 08:18
      Czytam Te Wasze wpisy z takim zażenowaniem, że głowa boli.
      Jedyny wniosek jaki mi się nasuwa, to taki: winny, niewinny...nieważne...trzeba go zgnoić i tyle!

Nikt z Was przez te 14 wpisów nie napisał żadnego merytorycznego argumentu, który by uzasadniał, dlaczego Preses Jacek S. jest złym prezesem?
      Kłusował? Gdzie i kiedy?
      Robił wały? Gdzie i i kiedy?

To samo dotyczy Zbigniewa W.
      Pokażcie mi chociaż jednego wędkarza w naszym rejonie, który mógłby pochwalić się takimi osiągnięciami sportowymi jak Zbyszek? Który zrobił dla rejonu tyle co On?

Już nikt o tym nie pamięta?

Wszyscy wolą koncentrować się wokół głupot: Ten ma nową babę, temu zabrali prawko, ten kłusuje...po co to komu?

Myślę, że czasem warto zastanowić się 2 razy zanim się coś napisze.

Rekordzista
      • Gość: karach Re: prezes wedkarzy IP: 89.231.150.* 05.02.12, 13:32
        Zgadzam się z REKORDZISTĄ jeżeli są jakieś zastrzenia do tych panów to mamy w Polsce odpowiednie instytucje które się tym zainteresują a nie za pomocą forum opowiadanie głópot a prawda jest taka że KOŁO REKORD jest najbardziej rozwijającym się kołem wędkarskim w CCH.
        • Gość: wędkarz Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.12, 21:08
          rozwijającym się powiadasz ?swój swego broni to prawda stara jak świat ,nie o rekordy tu chodzi !kolego !
          • Gość: gosc Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 05.02.12, 22:33
            czego mu zazdroscicie ?no chyba nie kobietyleh leh leh kłusownikiem był zawsze ,ja tam se rybki łowie i mam w d... koło jak już to do zbycha albo piotra pojde zaplacic .pozdro
            • Gość: członek PZW Record Re: prezes wedkarzy IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 23:20
              czepiacie się ludzi, że kłusują a kto z was nigdy nie wziął ryby której brakowało 1 cm do wymiaru jeśli to też kłusownictwo Zbyszek i Jacek są autorytetami koła Gdyby nie Jacek to by koła nie było pozdrawiam kolegów z PZW Record
    • Gość: ? Re: prezes wedkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 08:32
      Ja wypuszczam wszystkie!
      • Gość: Prezes wędkarzy Re: prezes wedkarzy IP: 46.113.92.* 06.02.12, 12:17
        No "bardzo ładnie" się o mnie wypowiadacie. W fotel mnie wgniata. Pewnie nie każdy wie o czymś takim jak ID komputera. Tych, którzy nie mają pokrycia w swych wypocinach przedstawionych na forum niebawem poznam osobiście.
        • Gość: gość Re: prezes wedkarzy IP: *.chelmno.mm.pl 06.02.12, 16:18
          pewnie ,że wiemy o ID!to policja też się ucieszy .
          • Gość: jaa Re: prezes wedkarzy IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.12, 16:26
            Jak to dobrze że nie jestem wędkarzem z tego co widze to nie ma tam fajnych kolegów tylko zgraja krzykaczy (dotyczy sie tych na forum bo innych to nie znam)
            • Gość: x Re: prezes wedkarzy IP: 89.231.150.* 06.02.12, 21:48
              a tak przy okazji jaki młynek kupić RYOBI ZAUBER czy SPRO BLUE ARC
              • Gość: pablos524 Re: prezes wedkarzy IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 11:31
                weź SPRO RED ARC troszkę droższy od blue ale nie do zajechania mam go już 4lata ciezkie wiślane spiningowanie i chodzi jak szwajcarski zegarek;-) ps. ryobi zauber i spro to to samo tylko nazwą się różnią.
    • Gość: kitek1 Re: prezes wedkarzy IP: 89.231.150.* 07.02.12, 20:30
      Czytam, czytam i tak mysle. Sami tchorze sie wpisuja . Czekam na otwarta dyskusje, podanie faktow w oczy . U W A G A --prosze tych wpisujacych sie o podanie daty, miejsca i godziny spotkania sie ---w celu prawdy. Mam lokal (bezplatnie) kawke zaserwuje i pogadajmy. Czekam.
      • Gość: Kolega wędkarz Re: prezes wedkarzy IP: *.182.237.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.12, 14:38
        Kitek, jak to mówią zatkało kakało:)

Nie ma odwaznych, którzy chcieliby podjąc merytoryczną dyskusję na argumenty.
        Nie potrafię zrozumieć dlaczego jeden drugiego za wszelka cene próbuję oczernić.

Record i tak jest the best.
        I w sumie to ze szczerego serca życzę Wam pismacy, co macie za dużo wolnego czasu, (zakładam, że macie skoru wypisujecie tu takie głupoty) żebyście mieli tak prężnie działających aktywistów w swoich kołach, jak my mamy w naszym Recordzie.

Sezon zweryfikuje kogo stać na prawdziwe wędkarskie zaangażowanie...

Pozdrawiam wszystkich niezawistnych kolegów wędkarzy.
        Kolega wędkarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka