Dodaj do ulubionych

biuro informacji pożyczkowej w Toruniu

IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 11:33
chciałabym ostrzec wszystkich którzy chcą skorzystać z usług tej firmy jej reklama pojawia się od jakiegoś czasu w Czsie Chełmna to są zwykli oszuści , ludzie nie dajcie się nabrać reklamują się jako pożyczki oddłużeniowe ja chciałam 15 tyś jestem w bik mam złą historię i dlatego była to dla mnie deska ratunku niestety wpłaciłam 1200zł i na tym moja przygoda z tą firmą się zakończyła wymagają co chwilę innych zabezpieczeń o których a w chli zawierania umowy nie było mowy jak z tzkimi walczyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.tvgawex.pl 09.02.12, 12:41
      opłata 1200zł jest bezzwrota pamiętaj o tym,a jak zdobędziesz wszystkie dokumenty to i tak pieniędzy nie dostaniesz a ratę musisz płacić i czekać na swoją kolej,może to potrwać kilka miesięcy albo kilka lat(tzw system argentyński)o tym jest dość głośno,dziwię się ,że ktoś jeszcze się na to nabiera.pzdr.(na umowach czytać wszystko drobnym druczkiem,tam jest napisane,że opłata przygotowawcza przepada)
      • Gość: sebastian 45 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.182.180.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.12, 09:08
        Nie ukrywam, że dość długo czekałam za pożyczką.
        Chodziło o dopełnienie wszelkich formalności.
        Pożyczkę jednak otrzymałam.
        • Gość: oszukani łódz Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.205.83.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.13, 21:58
          jak czytam że ktoś u tych szumowin dostał pozyczkę to mnie trafia szlag sprawa przeciwko tej pseudo fantastycznej firmie toczy się w prokuraturze w zielonej górze,cały ten ich szefuncio niezborała siedział i może jeszcze siedzi za kratkami .ja osobiście straciłam 5000 u kolesia z łodzi pana piotra b.wpłata miała być zabezpieczeniem pozyczki i mogłam sobie wybrać opcję taką iż jak spłacę regularnie pożyczkę to ta kasa zostanie mi zwrócona,
          czy Panstwo zgłaszali już ten fakt oszustwa przez te gady na policję czym nas więcej tym lepiej
      • Gość: maja Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.30.108.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.12, 09:18
        co ty czlowieku za bzdury opowiadzasz?! system argentynski od 2004 r. prawnie w PL zakazany i BIP na pewno nie działa na jego zasadach. nie płacisz zadnych rat przed otrzymaniem pozyczki. a to ze procedury trwają troche czasu jest zapisane w umowie. mam wrazenie, ze na tych forach wypowiadaja sie ludzie, którzy nie dosc, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem, to jeszcze mają skłonność do bajkopisarstwa
      • Gość: monia Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.play-internet.pl 18.11.12, 13:30
        witam ja oddalam sprawe do sadu jestem ze swiecia 19 12 12 mam kolejna rozprawe sad czeka na papier z prokuratury z lodzi gdyz tam jest prowadzony pozew zbiorowy szukam swiadka osoby ktora stanie i powie ze zostala oszukana tak samo jak ja
    • Gość: Anna Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 20:36
      Hejka, ja nie wiem co wy macie do biura w Toruniu miła obsługa, Pan bardzo kompetentny potrafił odpowiedzieć na każde moje zapytanie odnoście przyznanej mi pożyczki w ciągu 7 dni dostałam przelew na konto, dokonałam zabezpieczenia wpłaciłam 800 zł bo chciałam uzyskać 10 tys zł teraz jestem zadowolona niskimi ratami na które mnie stać... Jest to firma która nie skreśliła mnie mimo złej zdolności kredytowej, kiedyś poręczyłam siostrze kredyt w banku i ona nie spłacała miałam komornika a dzięki bipu mogłam go spłacić więc polecam.
      • Gość: gosia Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 21:16
        do Anny ile zapłacili Ci za taką opinię nie wierzę w ani jedno Twoje słowo
        • Gość: ktos Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 22:09
          tez nie wierze,
      • Gość: Ewa Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.master.pl 18.10.12, 08:12
        niestety ,ja mam inne doznania dotyczące tej firmy tylko miejsce inne Zielona Góra przed podpisaniem pożyczki na 18tys pani z obsługi powiedziała ,że jest wymagana wpłata 1500zł jako ubezpieczenie ponieważ mój wiek tego wymaga (61lat)stara i głupia dałam się omamić powiedziano mi ,że to wszystkie opłaty i za 3 dni na koncie będą pieniądze odstapić od umowy można w terminie 14 dni,a po pietnastu dostałam piusmo,że mam zapłacić ubezpieczenie inaczej nie wywiązałam się z podpisanej umowy i z pieniędzy figa
      • Gość: Magda Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.12, 16:04
        Co za bzdury opowiadasz, w BIP nie ma pożyczki do 10tys bez dodatkowych zabezpieczeń, weksel plus zlecenie z banku plus trzecie dodatkowe zabezpieczenie!!!!!
        Moje 800zł przepadło przez tzw doradcę, który mówił tak samo tak Ty.
    • Gość: Ania Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.centertel.pl 23.05.12, 05:06
      Nic nie zapłacili! Poprostu przedstawiciel firmy sam odpowiedział.Hahahahaha.
      • Gość: piotr Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.tvgawex.pl 23.05.12, 06:24
        x wszystko opisał,a jeden może na stu dostanie jak ma szczęście(te pożyczki są właśnie wypłacane z tych opłat przygotowawczych,możesz ją dostać np. za rok,ale raty musisz płacić od razu bez otrzymania pieniędzy,a jak nie zapłacisz raty to własnie ta opłata przygotowawcza przepada,przerabiałem to jakieś 10 lat temu )
    • Gość: marianna Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.180.189.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 08:38
      Witam wszystkich forumowiczów,
      w BIP-ie ubiegałam się o pożyczkę na początku tego roku. Otrzymałam zgodę na udzielenie pożyczki, dlatego też od razu poszłąm finalizować umowę do oddziału. Faktem jest, że przed wypłatą środków należy uiścić koszty realizacji umowy, ale dlatego kwota pożyczki wpływa w całości na konto.
      Po dokładnym zapoznaniu się z umową i wywiązaniu ze wszystkich warunków (to było troszkę czasochłonne) otrzymałam wreszcie upragnione 50 tys., których nie miałam szansy pożyczyć z banku.
      W tym miesiącu spłacam juz 3 ratę i jestem naprawdę zadowoloona z usług BIP.
      Pozdrawiam
      Maria
      • Gość: j 23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.12, 09:52
        do Marianny jakie masz zabezpieczenie ?
    • Gość: ren Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.181.13.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 09:29
      Po dokładnym zapoznaniu się z umową i wywiązaniu ze wszystkich warunków (to było troszkę czasochłonne) otrzymałam wreszcie upragnione 50 tys., których nie miałam szansy pożyczyć z banku.
    • Gość: marek65 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.146.143.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 11:17
      ten post to ściema, ja brałem pożyczke w BIP i jestem zadowolony. mało formalności, miła obsługa, pieniądze miałem już po 10 dniach. nie to co w tych żydowskich bankach gdzie nic nie idzie uzyskać.
      • Gość: j23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.12, 13:35
        jakie miałeś zabezpieczenie?
    • Gość: karoli Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 18:26
      ja też brałam u nich kredyt i nie mogę powiedzieć ,że czuję się oszukana. Złożyłam zabezpieczenie i wszystkie formalności przebiegły w miarę ok. Trochę czekałam za resztą dokumentów i tu zaczęłam się niepokoić, jednak zupełnie niepotrzebnie. Pieniądze otrzymałam przelewem na konto , dla mnie firma jak najbardziej oki
      • Gość: j 23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.12, 20:16
        czy w koncu ktoś napisze coś o zabezpieczeniu?
        • Gość: marianna Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.30.108.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.12, 09:34
          mi poreczyl brat i jego narzeczona. dochody maja wysokie, nie figuruja w bik-u wiec nie bylo najmniejszego problemu. troche trwalo skompletowanie tych dokumentow, w sumie od momentu zlozenia wnisoku zszedl chyba miesiac zanim otrzymalam pieniadze. ale otrzymalam. i bardzo sobie chwale te instytucje
      • Gość: agent Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: 89.231.151.* 23.05.12, 20:24
        Chłopcy z BIP w Toruniu trzymają na pulsie. Takich wrzutek z różnych kompów można zrobić ile się chce, by nakręcać interes a jeleni nie brakuje, szczególnie gdy są w sytuacji tonącego. Nie dajcie się im nabierać jak nie macie zbędnych pieniędzy. Podobnych "dobrodziei" znajdziecie w Bydgoszczy. Owocnych łowów złudzeń.
        • Gość: ADIM Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 00:28
          JA TAM JESTEM ZADOWOLONY Z ICH USŁUG MAŁO FORMALNOŚCI I WSZYTSKO PRZEBIEGA SPRAWNIE WIDAĆ KONKURENCJA NIE MOZE PORADZIĆ SOBIE Z ICH RZETELNOŚCIA I PISZE O BIP BZDURNE RZECZY. JA WIEM ŻE BIP TO UCZCIWA FIRMA I POLECAM JA KAZDEMU
          • Gość: LIDA Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 00:29
            POLECAM ICH POŻYCZKE NAPRAWDE WARTO A WSZYSTKIM TUMANOM CO MYSLA INACZE ZYCZE POWODZENIA CHYBA IMBECYLE ZAZDROSCICIE ZE KTOŚ POMAGA
            • Gość: EWA Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.play-internet.pl 24.05.12, 00:31
              A DLACZEGO NIE WIERZYSZ CZY TO ŻE TY NIE DOSTAŁAŚ ZGODY NA ZAWARCIE UMOWY I NIE MOZESZ DOSTAĆ POŻYCZKI TO INNI CO DOSTALI TO KŁAMIĄ WIDAC JAKA JJESTES INTELIGENTNA ZE KAŻDEGO ZA KŁAMCE MASZ KAŻDY MIERZY SWOJĄ MARĄ KLAMIESZ I WMAWIASZ TO INNYM
              JA POŻYCZKE W BIP BRAŁAM I JESTEM ZADOWOLONA
              • Gość: j 23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.12, 08:48
                ciekawy adres trzech poprzednich wpisów
          • Gość: Magda Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.12, 16:08
            BiP już nie figuruje w "Rzetelnej Firmie" ale nadal posługują się ich logo!
            Banda oszustów i naciągaczy!
    • Gość: j 23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.12, 21:57
      i co fałszywi klienci BIP w Toruniu wymiękli? czy zabrakło im kłamstw?
    • Gość: maryjane Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.204.4.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.12, 10:17
      Witam wszystkich, którzy mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, co do uczciwości firmy BIP. Zaraz zostaną rozwiane. Mi pomogli, jak nikt inny. Wróciłam kilka miesięcy temu z ponad 3-letniego wygnania. Pracowałam w UK, żeby uzbierać pieniądze na otwarcie własnego solarium w PL. Wszystko przebiegało zgodnie z planem do momentu, w którym skończyła się kaska. Przeliczyłam się i musiałam w trybie natychmiastowym skadś te pieniądze wziąć. Jak nietrudno się domyśłeć z każdego kolejnego banku wychodziłam z kwitkiem. Znalazłam ogłoszenie w gazecie: "pożyczki bez BIK "itp. Miałam mieszane uczucia, ale pojechalam na spotkanie z doradcą. Pożyczka 20 tys. została przyznana. W dniu podpisania wybrałam zabezpieczenie (zastaw samochodu). Dosłałam do Warszawy wszystkie dokumenty i dostałam przelew po 8 dniach. Podejrzewam, że posty na tych forach zamieszcza jakaś konkurencyjna firma chcąc w ten sposób zniechęcić potencjalnych klientów do korzystania z usług firmy BIP. Ja osobiście gorąco polecam zarówno Biuro Informacji Pożyczkowej, jak i piękną opaleniznę, którą mogą Państwo uzyskać w moim salonie "Maty Jane" w Kościerzynie :) Zapraszam
      • Gość: solar Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: 89.231.151.* 25.05.12, 10:46
        A ja bez solarium w Miami na Florydzie. Co za stek bzdur! Kto z Kościerzyny czyta chełmińskie forum???? Boki można pozrywać!
        • Gość: j 23 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.12, 11:00
          widać chełmnińskie forum jest bardzo atrakcyjne dla oszustów
          • Gość: oszukany Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: 89.231.151.* 25.05.12, 22:27
            Również wpłaciłem ponad 1000zł jednak pożyczki nie otrzymałem , dokładnie ta sama sytuacja z jaką spotkał się autor wątku , zapewne w tej samej firmie bo również nadziałem się na tych oszustów własnie w Toruniu.
            • Gość: 222 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.tvgawex.pl 26.05.12, 08:55
              Jat też kilka lat temu starałam się o pożyczkę na podobnych zasadach nazywali się chyba " fundusz europejski" czy jakoś tak. Siedzibe mieli w Grudziądzu ok 1000 zł trzeba było wpłacic ,jak obliczyli raty 10000zł na 5 lat to jak obliczyłam ilośc rat przez okres kredytowania wyszło niecałe 10000. Jaki oni mieli w tym interes biorę 10000zł , a oddaje niecałe 10000?? to mnie zastanowiło i sobie oduściłam. Po jakimś czsie było głośno o tym w telewizji. poprostu naciągali na 1000 zł. Jak ktoś chce z tego skorzystac zawsze warto zainwestowac w porade u specjalisty np u radcy prawnego, pokazac mu umowe i wszystko będzie jasne.
    • Gość: natan Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.lebork.vectranet.pl 26.07.12, 20:01
      www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/Archiwum__News,5800/Kredyt_Strata_Pieniedzy,1291432/index.html
      Proszę obejrzeć link, uzmysłowi Wam w co się wpakujecie
    • Gość: piramida_finansowa STOP - bip- oszuści IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 08.08.12, 18:48
      Wszystkie oszukane osoby przez firmę Biuro Informacji Pożyczkowej (BIP Sp. z o.o.) proszę o kontakt na adres: oszukani-bip@xxz.pl
      • Gość: oszukana Re: STOP - bip- oszuści IP: *.play-internet.pl 06.11.12, 21:30
        PIRAMIDA FINANSOWA ZAMKNIETA!!!! BIURO INFORMACJI POZYCZKOWEJ ROZBITE CALA SZAJKA SIEDZI W ARESZCIE. LUDZIE KTORZY ZOSTALI OSZUKANI ZGLASZAC SIE DO PROKURATURY PIENIADZE NIE PRZEPADLY. DOSTANIEMY ZWROT ZADATKU TO JEST OSZUSTWO WSZYSCY SIEDZA ZGLASZAJCIE SIE I OPOWIEDZCIE SWOJA HISTORIE NIC NIE PRZEPADLO DOBRALI SIE DO NICH,,,,,,,,,
      • juliankrol Re: STOP - bip- oszuści 18.11.12, 14:40
        czy szukał Pan tej firmy na ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu lub prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/Search.aspx ?? Czy coś takiego wogóle istnieje?
    • jezy88 Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu 09.10.12, 11:41
      nie wpłacajcie żadnych pieniędzy bo ich nigdy nie zobaczycie, takich ludzi którzy piszą że ich naciągnęli na jakąś wpłatę i nie otrzymali potem pożyczki jest dużo, zobaczcie - biuro informacji pożyczkowej - opinie w internecie na forach
    • Gość: dd Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.centertel.pl 27.10.12, 19:55
      dd
    • Gość: szajs Re: biuro informacji pożyczkowej w Toruniu IP: *.centertel.pl 29.10.12, 18:21
      szajs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka